POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kılıçdaroğlu hakkında 'zorla getirme' kararı!
Kılıçdaroğlu hakkında 'zorla getirme' kararı!
Süper Lig'de 9. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 9. haftanın hakemleri açıklandı
Bakan Bolat'tan İsrail ile ticaret açıklaması
Bakan Bolat'tan İsrail ile ticaret açıklaması
Deprem sonrası Vali’den açıklama: Yaralılar var
Deprem sonrası Vali’den açıklama: Yaralılar var
16 Ekim 2024 Çarşamba - 16:32

Aydemir fotoğraf paylaştı, ortalık karıştı: AK Parti Bayraklı'dan açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyes ekim ayı meclis toplantısı ilk oturumunda kadın cinayetleri ile ilgili skandal sözler söyleyen AK Partili Latif Aydemir disipline sevk edildikten sonra partisinden istifa etti. Aydemir'in sosyal medya hesabından AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Düzman'ın da yer aldığı fotoğraflar paylaşması Düzman'ın kendisine destek çıktığı iddialarını gündeme getirdi. Düzman konuya ilişkin açıklama yaptı.

Aydemir fotoğraf paylaştı, ortalık karıştı: AK Parti Bayraklı dan açıklama!

GERÇEKİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyes ekim ayı meclis toplantısı ilk oturumunda kadın cinayetleri ile ilgili skandal sözler söyleyen AK Partili Latif Aydemir'e partisinin Bayraklı ilçe teşkilatından destek geldiği iddia edildi.

"ÖLDÜREN KADAR ÖLENLER DE SUÇLU" DEMİŞTİ!

Aydemir sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman da yer alırken Aydemir paylaşımına, "Şu Üç Günlük Dünyada Bizleri Üç Gündür Yalnız Bırakmayan Arayıp Mesaj Atan Binlerce Gerçek Dost Ve Arkadaşlarıma Sonsuz TEŞEKKÜRLER…" notunu düştü. 

Düzman, Aydemir'in arkasında durdu iddiası konuşulmaya başlanırken konu ile ilgili AK Parti kanadından açıklama geldi. 

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Düzman'dan çıkan haberlere tepki gösterdi. 

Düzman, "Bahse konu kişinin benden habersiz, sosyal medya hesabına koyduğu, 2023 yılına ait resimlerden çıkarım yaparak, destek verdiğim haberi tamamen asılsızdır, doğruluk payı yoktur" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman, kendisi hakkında partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Meclis Üyesi'ne destek verdiği haberin doğruyu yansıtmadığını belirterek, "Haddini ve amacını aşan bir meclis üyesi asla kabul etmeyeceğimiz, esefle kınayıp lanetlediğimiz bir zihnin tezahürü olan cümlelerle kadına yönelik şiddet hakkında ipe sapa gelmez bir açıklama yaptı. İnsanın insanca yaşama hakkına saygı duymaktan nasibini almayan hiç kimse AK Parti’nin çatısı altında siyaset yapamaz, politik varlığını AK Parti’yle yan yana koyamaz. Bu nedenle de İl Yönetim Kurulumuz oy birliğiyle aldığı tedbirli olarak kesin ihraç istemini İl Disiplin Kuruluna göndermiş olup İl Disiplin Kurulu bahse konu meclis üyesini hakkındaki süreci başlatmıştır. Sonraki süreçte de şahıs kendisi istifa etmiştir. Hall böyleyken bazı basın yayın kuruluşları tarafından, bahse konu kişinin benden habersiz, sosyal medya hesabına koyduğu, 2023 yılına ait resimlerden çıkarım yaparak, destek verdiğim haberi tamamen ASILSIZDIR, doğruluk payı yoktur. İl Başkanlığımızın aldığı kararları sonuna kadar desteklemekteyim." dedi.

Soysal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman, şunları ifade etti,  "Önceki gün İZBB Meclis Toplantısı sırasında, İzmir ve Türkiye’nin gündemini haklı olarak meşgul eden bir hadise cereyan etti. Haddini ve amacını  aşan bir meclis üyesi asla kabul etmeyeceğimiz, esefle kınayıp lanetlediğimiz bir zihnin tezahürü olan cümlelerle kadına yönelik şiddet hakkında ipe sapa gelmez bir açıklama yaptı. Hali hazırda AK Parti; Türkiye’de kadınların on yıllarca maruz kaldığı siyasi ayrımcılığı, eğitim eşitsizliğini, iş dünyasındaki negatif ayrımcılığı bitiren partidir. AK Parti, kadının erkekle eşit olmadığı her sosyal alanı yeniden yapılandırarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin çok üstünde konumlandıran partidir. Bu haliyle kadına yönelik fiziki, ekonomik ve psikolojik her türlü şiddetin karşısına gerek yasa yapıcı gerek kural koyucu gerek cezai müeyyideler oluşturma bakımından harcanan en samimi gayret yine AK Parti’ye aittir. Bu kültürden yoksun kalan, insanın insanca yaşama hakkına saygı duymaktan nasibini almayan hiç kimse AK Parti’nin çatısı altında siyaset yapamaz, politik varlığını AK Parti’yle yan yana koyamaz. Bu nedenle de İl Yönetim Kurulumuz oy birliğiyle aldığı tedbirli olarak kesin ihraç istemini İl Disiplin Kuruluna göndermiş olup İl Disiplin Kurulu bahse konu meclis üyesini hakkındaki süreci başlatmıştır. Sonraki süreçte de şahıs kendisi istifa etmiştir. Hal böyleyken bazı basın yayın kuruluşları tarafından, bahse konu kişinin benden habersiz, sosyal medya hesabına koyduğu, 2023 yılına ait resimlerden çıkarım yaparak, destek verdiğim haberi tamamen ASILSIZDIR, doğruluk payı yoktur. İl Başkanlığımızın aldığı kararları sonuna kadar desteklemekteyim.Öte yandan her konuda beni telefonla arayıp görüşümü soran CHP İlçe Başkanın,  asılsız bir haber üzerinden beni hiç bir şekilde aramadan sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik ithamda bulunmasını da esefle kınadığımı belirtmek isterim."

 
Bakan Bolat'tan İsrail ile ticaret açıklaması
 
AK Parti Menemen'de kongre tamam: Dağ ve Saygılı'dan önemli mesajlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Lideri Özel, Demirtaş'ı ziyaret edecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş'ı Edirne Cezaevi'nde ...
Fidan: İsrail hükümetinin bedel ödemesi şart
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in şu anda hiçbir ekonomik, askeri ...
CHP Bayraklı'dan Aydemir'e istifa çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, kadın ...
 
Dağ'dan CHP'ye eleştiri: İzmir'i İmamoğlu'nun 40. ilçesi yaptınız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, partisinin AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'nda ...
Kadınlar cinayetleri ile ilgili sözleri büyük tepki çekmişti… Aydemir istifa etti!
Büyükşehir Meclisi’nde kadın cinayetleri ile ilgili sarf ettiği sözleri ...
Dervişoğlu'ndan, Bahçeli'ye Öcalan tepkisi: Gaflet!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İmralı Cezaevi'nde tutuklu ...
 
AK Partili o isimden partisine ‘stat’ çıkışı!
Önceki dönem AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Karşıyaka ...
Sokak mesaisinde Başkan Duman'a dikkat çeken destek!
Buca Belediye Başkanı CHP'li Görkem Duman’a sokak mesaisinde dikkat çeken ...
Devlet Bahçeli'den, Abdullah Öcalan'a çağrı
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, siyasetteki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir İl Başkanı’nın zor sınavları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri