POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kuyumcu, altın dolandırıcılığından tutuklandı
Kuyumcu, altın dolandırıcılığından tutuklandı
Elon Musk'ın paraları yanlış IBAN'a gitti
Elon Musk'ın paraları yanlış IBAN'a gitti
Yerlikaya'dan provakatif paylaşımlara karşı uyarı
Yerlikaya'dan provakatif paylaşımlara karşı uyarı
Pos cihazı oyunu: Bakan Şimşek'i böyle uyardı
Pos cihazı oyunu: Bakan Şimşek'i böyle uyardı
30 Kasım 2017 Perşembe - 11:49

350.maç arifesinde Göztepe'nin başarısını anlattı

Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Göztepe'de forma şansı bulması halinde ligdeki 350. maçına çıkacak Selçuk Şahin, sezon başında ligi iyi bir yerde bitirme adına önemli transferler yapıldığını ve çok ciddi oyuncuların takıma katıldığını söyledi.

350.maç arifesinde Göztepe nin başarısını anlattı

Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Göztepe'de forma şansı bulması halinde ligdeki 350. maçına çıkacak Selçuk Şahin, "Şu anda bir başarı yakaladık ama daha sezonun üçte biri bitti ve kesinlikle frene basmaya gelmiyor." dedi.

Selçuk, sezon başında ligi iyi bir yerde bitirme adına önemli transferler yapıldığını ve çok ciddi oyuncuların takıma katıldığını söyledi.

Süper Lig'e nasıl başlayacaklarını herkesin çok merak ettiğini aktaran Selçuk Şahin, şunları kaydetti:

"Lige iyi başladık. Sonra birkaç maç istediğimizin altında performanslar ve kayıplar oldu. Sonra tekrar toparladık. Şu an iyi bir pozisyondayız. Birçok kişi için şaşırtıcı olabilir ama biz özellikle takım kurulduğunda bu başarıyı yakalayabileceğimizi biliyorduk. Gerçekten ligi bilen, iyi oyuncular geldi. Zaten saha dışındaki pozisyonumuza baktığımızda çok önemli bir kulüp Göztepe, seyircisiyle, statta yaşanan atmosferiyle... Bunlar takımla bütünleşince şu anda bir başarı yakaladık ama daha sezonun üçte biri bitti ve kesinlikle frene basmaya gelmiyor. Bu ligde herkes kazanarak alttan geliyor. Amacımız o altta kalma korkusunu yaşamamak, yukarıları zorlamak istiyoruz."

Göztepe'de olmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, çok güzel bir ortamlarının bulunduğunu belirterek, "Maçlarda kazandıkça ve iyi gittikçe mutlu oluyoruz. Ben de kendi adıma burada olmaktan çok mutluyum ve bu formayı taşıdığım için gurur duyuyorum." dedi.

350. maç
Selçuk Şahin, bu hafta Süper Lig'de 350. maça çıkacağının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Her maç ayrı bir heyecan, ayrı bir tat. Epey maç olmuş. Yaş da belli bir seviyeye geliyor yavaş yavaş. Benim adıma gurur verici, bu kadar maçı bu kadar kaliteli bir ligde oynayabilmek. Umarım kendi adıma da güzel bir maç olur. Hem 350. maç hem de takım adına güzel geçer inşallah. Zor bir deplasman olacak Karabük, onların da pozisyonları itibarıyla. Umarım kazanarak döneriz, ben de kendi adıma ekstra bir mutluluk yaşamış olurum."

Süper Lig kariyerinde 349 maçta 24 gol
Süper Lig kariyerinde 349 maçta 24 golü bulunan ve en fazla golü Galatasaray'a atan Göztepeli futbolcu, pozisyon itibarıyla gole yakın bir oyuncu olmadığını anlattı. "Galatasaray'a daha fazla denk gelmiş demek ki. Benim adıma da özel, mutluluk verici bir durum." diyen Selçuk Şahin, gol atmanın futbolda en önemli ve güzel duygulardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Selçuk Şahin, daha çok gol atmak istediğini aktararak, "Bu hafta bana nasip oldu ve kazandık, ekstra mutlu oldum. İnşallah 350. maçta da denk gelir." ifadelerini kullandı.

Geride kalan 349 maç
Süper Lig'de 2001-2002 sezonundan bu yana İstanbulspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Göztepe'de 349 maça çıkan Selçuk Şahin, Fenerbahçe'de 230, İstanbulspor'da 65, Gençlerbirliği'nde 44 ve Göztepe'de ise 10 maçta mücadele etti.

Süper Lig kariyerinde 24 golü bulunan Selçuk Şahin, 18 farklı takıma karşı gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a 3, Akhisarspor, Beşiktaş, Bursaspor ve Sivasspor'a ikişer, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Manisaspor, MKE Ankaragücü, Osmanlıspor ve Sakaryaspor'a ise birer gol kaydetti. (AA)

 
'Otizimli müzik dehası'ndan DEÜ'ye dava!
 
FETÖ sanığı 'Ülkücü' görünümüyle örgüte hizmet etmiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen Belediyespor'da şok ayrılık
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü evinde Bucaspor ile karşı karşıya ...
Buca 90'da yıkıldı, turdan umutlu!
İzmir ekibi Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Demir Grup Sivasspor'a ...
Altay'da şok: Transfer yasağı kapıda!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Altay'ın yine transfer ...
 
Altınordu'da Mirkan dönüyor
TFF 1'inci Lig'de cuma günü evinde oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçına ...
Göztepe yeni seri peşinde!
Süper Lig'de 2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor'la ...
Fatih Terim'den 13 milyon TL'lik dava!
Görevine son verilen Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim, tazminatı ...
 
Göztepe taraftarına operasyon: 14 kişi aranıyor!
Kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu kimliği tespit edilen 35 kişiden ...
Göztepe'nin rakibi AEK
Hentbol Erkekler EuroChallenge Cup 3. Turu'nda Paok'u eleyerek adını son ...
İZVAK'tan Atatürk Stadı müjdesi: Yeniden doğacak
İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri