POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin kazananı belli oldu!
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin kazananı belli oldu!
11 yaşındaki Abdullah nehirde can verdi!
11 yaşındaki Abdullah nehirde can verdi!
Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Özgür Özel: Geçim olmazsa yakında seçim olur
Özgür Özel: Geçim olmazsa yakında seçim olur
24 Kasım 2018 Cumartesi - 12:58

7 bıçak darbesine 'kazayla oldu' dedi

Bornova ilçesinde yaşayan Sevil Ç., kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada kendisini 7 yerinden bıçaklayan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan eşi Veysel Ç.'yi (35) ‘Çocuklarımın babası’ diyerek affetti. Mahkeme heyeti, sanığa 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verip, tahliye etti.

7 bıçak darbesine  kazayla oldu  dedi

Olay, 2017 yılı Ağustos ayında Bornova’da meydana geldi. Sevil Ç., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Veysel Ç.'yi telefonuna yüklediği programla takip etmeye başladı. Veysel Ç.'ye sık sık nerede olduğunu soran Sevil Ç. programdan takip ettiği eşinden farklı cevaplar aldı. Bu durum üzerine Sevil Ç., 3 çocuğunu da yanına alarak annesinin evine döndü. Barışmak için kayınvalidesinin evine gelen Veysel Ç. ile Sevil Ç. arasında kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Sevil Ç., eşine bulunduğu yerlerin doğru olmadığını ve niçin yalan söylediğini sordu. Veysel Ç. ise, "Sen benim nereye gidip geldiğimi nereden biliyorsun. Bir yakınımla ilişki mi yaşıyorsun?" diye sordu. Sinirlenen Sevil Ç., "Evet seni aldatıyorum" diye karşılık verince, Veysel Ç., mutfaktan aldığı bıçakla eşini 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Sevil Ç., Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gözaltına alınıp tutuklanan Veysel Ç. hakkında ‘Eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

7 KEZ BIÇAK DARBESİNE 'KAZAYLA OLDU' DEDİ

İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, 16 yıllık eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştıklarını, bıçakladığını ise hatırlamadığını söyleyen tutuklu sanık Veysel Ç., "Eşimle bazı nedenlerden dolayı tartışmalarımız oldu. Bunlar o dönem üst üste gelmişti. O gün de benim nerelere gittiğimi nereden bildiğini sordum. Bu yüzden tartışma çıktı. Tartışma sırasında eşimin amcası üzerime geldi. Daha önce tartışmıştık. Bana zarar vereceğini düşünerek mutfaktan bıçağı aldım. Bu sırada eşim belime sarıldı. Bırakması için ittirirken, kendisini yerde gördüm. Bayılmışım, hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ambulans çağırmaları için bağırdım. Daha sonra beni olay yerinden uzaklaştırdılar" dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sağlığına kavuşan Sevil Ç. ise, çocuklarının babası olduğu için eşinden şikayetçi olmadığını söyleyip, "O dönem, kocamın telefonuna, nereye gittiğini gösteren bir program yükledim. Takip ettim ve bana yalan söylediğini fark ettim. Tartışmamız sırasında sinirle aldattığımı söyledim. Bu sırada amcam üzerimize geldi. Bıçağı mutfaktan aldı, ben de beline sarıldım. Bırakmam için bıçağı arkaya doğru savurdu. Bu şekilde yaralandım" diye konuştu.

Duruşma savcısı esasa yönelik mütalaasında, sanığın ‘Eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığa ‘Eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Teşebbüs aşamasında kalmasından dolayı cezasını önce 13 yıla, tahrik altında işlenmesinden dolayı indirim uygulayarak 3 yıl 3 aya, sanığın duruşmalardaki iyi halinden dolayı da 2 yıl 8 ay 15 güne indirdi. Tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurulan sanık, kararla birlikte tahliye edildi.

 
Sevgilisine şiddetten yargılanan akademisyenden şaşırtan savunma
 
Sepil: Karşıyaka Stadı'na çok üzüldüm
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevgilisine şiddetten yargılanan akademisyenden şaşırtan savunma
EGE Üniversitesi Konservatuvarı öğretim görevlisi A.A.'nın (38), aynı ...
Bombalı saldırı hazırlığındaki 12 PKK'lı yakalandı
İstanbul'da, PKK'nın sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım'ı bahane ederek ...
Karlov’u AK Parti’nin iftarında vuracaklardı
Cumhuriyet Savcısı Adem Akıncı’nın hazırladığı 609 sayfalık iddianame, ...
 
Kocaya merdaneli dayak!
Evde şiddet gören koca, boşanma davası açınca eşinden bir de merdane ile ...
Kent Söyleşileri’nde gündem 24 Kasım
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen APİKAM Kent Söyleşileri, ...
Bakan Akar'dan mevkidaşıyla kritik görüşme
Milli Savunma Bakanı Akar, Rusya Savunma Bakanı Şoygu ile telefonda görüştü. ...
 
Almanya'dan skandal FETÖ kararı
Almanya'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) de içinde bulunduğu din ...
İzmir'de feci kaza: 4 yaralı!
İzmir'in Konak ilçesinde bir taksi ile aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Atatürk'e benzemeyen heykel yeniden yapıldı
İzmir'in Buca ilçesindeki Çevik Bir Meydanı'nda yapılan düzenleme çalışmaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Yeni dönemin ilk il kongresinin anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri