POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP lideri Özel: Geçim olmazsa seçim olur
CHP lideri Özel: Geçim olmazsa seçim olur
İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı
İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı
98. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu
98. Gazi Koşusu'nun kazananı belli oldu
88 bin 455 kişinin sigortası iptal edildi
88 bin 455 kişinin sigortası iptal edildi
28 Haziran 2024 Cuma - 10:51

AK Parti Karşıyaka'dan atama tepkisi!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, Karşıyaka Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirilen Ender Sinan Baran’ın CHP Genel Başkan Yardımcısının danışmanlığını yaptığını belirterek tepki gösterdi.

AK Parti Karşıyaka dan atama tepkisi!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, Karşıyaka Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirilen Ender Sinan Baran’ın CHP Genel Başkan Yardımcısının danışmanlığını yaptığını belirterek, ‘’Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Ünsal, kendisini aday yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın isteklerini yerine getirmek için belediyemizi adeta bir arka bahçesi haline getirmiştir. Belediyemizin kaynakları, birkaç kişinin siyasi rantı için değil, tüm Karşıyaka halkının refahı ve huzuru için kullanılmalıdır’’ ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Ünsal’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın danışmanlığını yapan Ender Sinan Baran’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirildiğini basına düşen haberlerden takip ettiklerini belirten AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, ‘’CHP’nin Karşıyaka’daki kadrolaşma ve kayırmacılık politikaları artık tahammül edilemez bir noktaya gelmiştir. Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Ünsal, kendisini aday yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın isteklerini yerine getirmek için belediyemizi adeta bir arka bahçesi haline getirmiştir. Son olarak Ender Sinan Baran’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanması, bu kayırmacı ve adaletsiz düzenin en çarpıcı örneklerinden biridir. Baran’ın, sırf Suat Özçağdaş’ın talimatıyla ve ‘istisnai kadro’ adı altında Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirilmesi, belediyemizin işleyişine ve kamu hizmetlerine olan güveni derinden sarsmaktadır. CHP'nin bu tür kayırmacı ve liyakatsiz atamaları, belediyemizin itibarsızlaştırılmasına neden olmaktadır. Bu atama, sadece Baran’ın 6 ay sonunda devlet memuru kadrosuna geçmesini sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda liyakatsizliğin ve kayırmacılığın belediyemizde kök salmasına zemin hazırlayacaktır. Bu tür uygulamalar, CHP’nin belediyecilik anlayışını ve kamu kaynaklarını nasıl heba ettiğini gözler önüne sermektedir. Biz, AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak, Karşıyaka halkının hakkını ve hukukunu korumak için bu tür skandal uygulamaların her zaman karşısında duracağız. Belediyemizin kaynakları, birkaç kişinin siyasi rantı için değil, tüm Karşıyaka halkının refahı ve huzuru için kullanılmalıdır.

CHP Ankara’dan bu konuda da Karşıyaka’ya heyet gönderecek mi?

Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Ünsal’a sorular yöneten AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Köse, ‘’Cevap bekleyen sorularımız var. Şu anda Özel Kalem Müdürlüğü’nü resmiyette Utku Yılmaz yürütürken, yapılan bu atama ile Özel Kalem Müdürü değişti mi? Ender Sinan Baran’ı belediye binası Özel Kalem’de görebilecek miyiz yada kâğıt üzerinde kalıp, kayırmacı ve korumacı zihniyet havadan memurluk mu hediye edecek? Buradan Genel Merkez Yöneticilerine sormak istiyoruz. Bu atama da ne liyakat var, ne hak var ne de adalet var. Genel Başkanınızın basın önünde ki açıklamaları boşuna mı yoksa bundan haberimi yok? CHP Ankara’dan bu konuda da Karşıyaka’ya heyet gönderecek mi? Ayrıca, 5 milyonluk İzmir’imizde insan kaynağı kalmadı da İstanbul ve Ankara ikametli birinin hatır üzerine özel kalem müdürü yapılması konusunu halkımızın takdirine bırakıyoruz. Bu ve benzer konuların takipçisi olacağımızı da bildirmek istiyoruz.’’ dedi.

 
Önal sözünü tuttu: Kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
 
MEB duyurdu: LGS sonuçları açıklandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yakamoz 28 Haziran 2024 Cuma 12:39

Biz akp zihniyetini elestiriyoruz.Bu nedir sayın Bld başkanı.Dogruysa Karşıyaka''da bunu yapacak kimse yokmu.Siz işçiden sabır istiyorsunuz ama 2 kişiye maaş ödeyerek belediyenin parasını çarçur ediyorsunuz.Bu tip şeyler yaparak başarılı olma şansınız hiç yok.Halk bunun hesabını senden soracaktır.Adaletsiz yönetilen bir belediyenin başkanı asla başarılı olamaz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel'den 'Esad' açıklaması: İnisiyatif almaya hazırım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suriye meselesine ilişkin yaptığı açıklamada ...
''CHP'de kurultay tartışması yok... Asıl gündem...''
CHP'li kurmaylar: “Erken seçim halkın beklentisine göre olur. Biz de mitinglerle ...
Aydın istifa etti: Akşener ve partisine sert sözler!
İYİ Parti kurucularından Koray Aydın, istifa metnini yayımladı. Bağımsız ...
 
Tugay’dan tüzük zirvesinde ‘2 dönem’ ve ‘adaylık’ çıkışı
CHP İzmir İl Başkanlığı yöneticileri ve parti üyeleriyle Tüzük Kurultayı ...
Özgür Özel: 1,5 yıl sonra erken seçim olur
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken ...
YSK kararı: 600 milletvekili dağılımı değişti!
600 milletvekilinin il ve seçim bölgelerine göre dağılımlarına ilişkin ...
 
'Çözüm Masası'na tepki: Tugay üzerinde Genel Merkez vesayeti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin devam eden maaş ve ödeme ...
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel ...
Saadet Partisi’nin olağanüstü kongresi ertelendi
Saadet Partisi’nin 30 Haziran’da yapılacağı açıklanan olağanüstü kongresi ertelendi.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri