POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin mesajı: Kimileri cenaze üzerinden siyaset yapıyor!
Narin mesajı: Kimileri cenaze üzerinden siyaset yapıyor!
Eygi'nin cenazesinde gerginlik: Kurtulmuş'a tepki
Eygi'nin cenazesinde gerginlik: Kurtulmuş'a tepki
Galatasaray ikna edemedi, kadro dışı kaldı!
Galatasaray ikna edemedi, kadro dışı kaldı!
IBAN'la ticaret mercek altında: 250 milyon lira ceza!
IBAN'la ticaret mercek altında: 250 milyon lira ceza!
31 Ağustos 2024 Cumartesi - 10:18

AK Parti'den CHP'ye 'Dilruba' tepkisi çığ gibi!

İzmir'deki sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeni ile tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmalarını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı. Dilruba'nın protokolde yer almasına AK Parti cephesinden tepki yağdı!

AK Parti den CHP ye  Dilruba  tepkisi çığ gibi!

GERÇEKİZMİR - İzmir'deki sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeni ile tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmalarını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabından Dilruba Kayserilioğlu'nun prtokolde yer almasına sert çıkışta bulundu. 

İnan, "Milyonlarca AK Partiliye hakaret eden bir edepsizi 'onur' konuğu diye İzmir'e sundular. Bunlarda onur, gurur kalmamış. Bu terbiyesizliğinize cevap verdiğimizde çok sertsiniz diye ağlamayın ama…" ifadelerini kullandı. 

KAYA: CHP KENDİNE YAKIŞANI YAPTI!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da Dilruba Kayserilioğlu'na protokolde yer verimesine tepki gösterdi. 

Kayaş şunları kaydetti: Sayın Cumhurbaşkanımıza, milyonlarca Cumhur İttifakı seçmenine, milletin iradesine ağza alınmayacak sözlerle hakaret eden, tüm pişkinliği ile söylediklerinin arkasında olduğunu da üstüne basa basa ifade eden bir şahsı onur konuğu yapan CHP, kendine yakışanı yapmıştır. Evet, CHP'ye yakışan budur. Çünkü CHP'nin tarihine baktığımızda, milletin iradesine karşı yapılan tüm darbeleri, saldırıları, hakaretleri canhıraş bir biçimde savunmayı kendilerine görev edindiklerini net bir şekilde görüyoruz. CHP, bu milletin hür iradesiyle ve değerleriyle kavgalı olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel, bu eylemiyle çirkin hakaretlere ortak olmuştur. Küfür ve hakaret, nefret söylemi ifade özgürlüğü değildir. Küfür, hakaret ve nefret içeren hiçbir söze müsamaha gösterilemez ve hoş görülemez. Bu kişinin, İzmir'in farklılıkları bir zenginlik olarak gören kültürünün ve evrensel değerleri özümsemiş aydınlığının bir simgesi olan, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda ağırlanması da ayrı bir talihsizliktir. CHP, topluma karşı sorumsuz ve son derece saygısız bu eylemiyle, ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nı siyasallaştırmıştır. Bir İzmirli olarak söylüyorum, siyasi ortamı germeyi, toplumun sinir uçlarına dokunarak kutuplaşmayı körüklemeyi hedefleyen eylemlerinize, İzmir'imizi ve İzmir'in kadim değerlerini alet etmeyin!

BİR TEPKİ DE KIRKPINAR'DAN: AHLAK SORUNU!

Dilruba’nın protokolde onur konuğu olarak yer almasına bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar’dan geldi. Kırkpınar, “O Kişinin onur konuğu olarak protokolde yer alması; ‘Biz senin söylediklerime katılıyoruz. Seni takdir ve tasdik ediyoruz’ anlamına gelir. Bu insanlara örnek olması gereken genel başkanlara ve siyasilere yakışmayan ve davranıştır” dedi.

Kırkpınar mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Sn. Cumhurbaşkanımıza, devlet büyüğümüze hakaret edip, ağıza yakışmayan cümleler sarf ederek edep sınırlarını aşan birisini onur konuğu yapmak, onu baş taci etmek ‘ben senin bu söylediklerine katılıyorum seni takdir ve tasdik ediyorum’ demektir. Genel başkanların, siyasetçilerin insanlara ve insanlığa örnek olacak hareketler sergilemesi gerekirken böyle kötü örneklerin ön planda tutulması ve gençliğimize kötü örnek olarak gösterilmesi tam bir ahlak sorunudur. Bu tutumu esefle kınıyor, bir daha tekrarlanmasını umut ediyorum.”

 

 
31 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
 
İzmir Fuarı'nda Çiğli standına yoğun ilgi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eleştiri 31 Ağustos 2024 Cumartesi 20:47

Portokolde oturmasına gerek yoktu.Genel başkan cezaevinde ziyaret etti yeter.CHP seçmeni kendi arasında eleştiriyor zaten.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Genel Başkan Yardımcısı'nın eşi vefat etti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız hayatını kaybetti
Dervişoğlu'ndan İEF kararı: Gitmiyoruz!
93'üncü İzmir Fuarı'nın 31 Ağustos'taki açılış programı karıştı. Yaşananların ...
CHP'den 'Zafer' kutlaması... Tugay'dan 'seçim', Aslanoğlu'ndan 'ekonomi' mesajları!
CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ...
 
Özel'den Ali Yerlikaya'ya protokol çıkışı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya Dumlupınar'da yaptığı konuşmada ...
2 Eylül'de kritik toplantı: Masada 'tüzük metni' var!
CHP Parti Meclisi, 2 Eylül Pazartesi günü parti genel merkezinde toplanacak. ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla "Bugün, Büyük ...
 
CHP'den Suavi'ye tam kadro destek!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. ...
CHP İzmir’de il kongresi öncesi önemli gelişmeler
CHP İzmir’de gençlik kolları il kongresinin tarihi için 14 Eylül Cumartesi ...
Özel Manisa'da Tarım Mitingi'nde konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçinin sorunlarını ve taleplerini tüm ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri