POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Denizde parçalanmış erkek cesedi bulundu
Denizde parçalanmış erkek cesedi bulundu
Düğün öncesi eğlence kanlı bitti: Damat vuruldu
Düğün öncesi eğlence kanlı bitti: Damat vuruldu
SGK'dan emeklilere özel internet sitesi
SGK'dan emeklilere özel internet sitesi
EURO 2024'te yarı final eşleşmeleri belli oldu
EURO 2024'te yarı final eşleşmeleri belli oldu
28 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:33

AK Partili Kaya'dan o ilçeye dönüşüm müjdesi!

Bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili yapılan hazırlık çalışmalarının bittiğini, planların 15 gün sonra kamuoyuna sunulacağını açıklayan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Karabağlar'daki Salih Omurtak Mahallesi'nde Türkiye'ye örnek bir dönüşüm projesi uygulanacağının müjdesini verdi. 

AK Partili Kaya dan o ilçeye dönüşüm müjdesi!

Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Karabağlar'da bir dizi programa katıldı.

Sabah saatlerinde başladığı çalışmalarını sahur vaktine kadar sürdüren Kaya'nın programına Karabağlar Salih Omurtak Mahallesi'nde yaptığı açıklamalar damga vurdu.

Bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili yapılan hazırlık çalışmalarının bittiğini, planların 15 gün sonra kamuoyuna sunulacağını açıklayan Kaya, Salih Omurtak Mahallesi'nde Türkiye'ye örnek bir dönüşüm projesi uygulanacağının müjdesini verdi. 

HAZIRLIKLAR TAMAM, PLAN AÇIKLANIYOR
Güne ilk olarak Torbalı Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek başlayan Kaya, hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Ardından Torbalı'nın kırsal mahallelerini dolaşan Kaya, Dağtekke, Helvacı, Ormanköy, Dirmil, Karakuyu, Karaot ve Dağkızılca mahallelerindeki programlarda hemşehrileriyle buluştu.



İftarı Karabağlar Salih Omurtak Mahallesi'nde kurulan gönül sofrasında mahalle sakinleriyle beraber açan Kaya, iftar sonrasında bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili önemli bilgiler verdi. Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı üzerine yapılan çalışmaların nihayete erdiğinin bilgisini veren Kaya, "Hazırlık çalışmaları tamamlandı, planlar 15 gün sonra açıklanıyor. Yerinde kentsel dönüşüm yapılacak. Hiçbir vatandaşımız, yıllardır yaşadığı sokağından, mahallesinden kopmayacak. Dönüşümü isteyen kendi yapacak, isteyen de yine kendi anlaştığı bir müteahhite verecek. Planlaması yapılan yerlere talip olan müteahhitlerle vatandaşlarımız bizzat kendileri irtibat kuracak" dedi.

EMSAL ORANLARI BELEDİYELERİN AÇIKLADIĞI ORANLARDAN FAZLA OLACAK
Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Karabağlar'daki kentsel dönüşümü koordine edecek bir daire başkanı görevlendirdiğini hatırlatan Kaya, uzun bir süredir Karabağlar'da bulunan koordinatör daire başkanının önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Açıklanacak planda yer alacak emsal oranlarının ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi tarafından uygulanan emsal oranlarından fazla olacağını vurgulayan Kaya, "Plan açıklandıktan ve uygulama başladıktan sonra kentsel dönüşüm nasıl yapılır, bunu hep birlikte göreceğiz. Biz bu konuya siyasi bir konu olarak değil çözülmesi gereken sosyal bir sorun olarak bakıyoruz. Burada vatandaşlarımızın tam memnuniyeti bizim için olmazsa olmazdır. İmar barışı ile vatandaşlarımızı hal sahibi yaptık, insanlarımız rahat bir nefes aldı, geleceğe güvenle bakmaya başladı. Şimdi de yerinde kentsel dönüşüm ile vatandaşlarımızın evlerinin değeri kat be kat artacak, bu bölge İzmir'in en özel yerlerinden birisi olacak" şeklinde konuştu. İftar programının ardından Karabağlar'daki ziyaretlerine devam eden Kaya, kahvehaneleri dolaştı, SKM ofisinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına katıldı. Kaya, sahuru da Üçkuyular'da bölge sakinleriyle birlikte yaptı.

 
Konak'ta sertifikalar babalar!
 
Bucalı kursiyerlerden Ramazan sofralarına muhteşem lezzetler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan 'ADD ve İnce' çıkışı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "(ADD'nin 27 Mayıs paylaşımı) ...
Soylu açıkladı: ADD'nin o paylaşımına soruşturma!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin sosyal ...
Erdoğan'dan İnce'ye: Sen kimsin ki ABD sana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'in ...
 
Erdoğan: Bu manipülasyonla bizi vuramazsınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde ...
Başbakan'dan 12 milyon emekliye müjde
Başbakan Binali Yıldırım haziranın ilk haftasında 12 milyon emekliye bin ...
Meclis için yola çıkan AK Partili Doğan: İzmir'in önceliklerini bana sorun!
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan Parti teşkilatının ...
 
Karamollaoğlu İzmir’de e-miting yapacak!
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ...
AK Partili Kaya startı dedesinin köyünden verdi!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, 24 Haziran seçimlerinin startını dedesi ...
İzmir'de İnce günü: 21 Haziran çağrısı, stat-cami ve TRT çıkışı, Erdoğan'a sert sözler!
Muharrem İnce CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilk kez geldiği İzmir'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Yeni dönemin ilk il kongresinin anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri