POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
28 Aralık 2017 Perşembe - 12:37

AK Partili Kaya’dan Karaburun’a yol müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili, Balıklıova-Mordoğan-Karaburun Yolu’nun 43,4 kilometrelik kısmının tamamlandığını belirtti. 9,2 kilometrelik kısımda ise çalışmaların hızla sürdürüldüğünün bilgisini veren Kaya, yolun tamamının 2018 yılı içerisinde tamamlanarak trafiğe açılmasının planlandığını ifade etti.

AK Partili Kaya’dan Karaburun’a yol müjdesi

Sahadaki turunu Karaburun ziyaretiyle sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karaburun’un kamu yatırımlarında altın çağını yaşadığını söyledi.

İlçeye yapılan üç barajın hizmete girdiğini, hastanenin açıldığını hatırlatan Kaya, toplamda 52,6 kilometre uzunluğu bulunan Balıklıova-Mordoğan-Karaburun Yolu’nun 43,4 kilometrelik kısmının tamamlandığını belirtti. 9,2 kilometrelik kısımda ise çalışmaların hızla sürdürüldüğünün bilgisini veren Kaya, yolun tamamının 2018 yılı içerisinde tamamlanarak trafiğe açılmasının planlandığını ifade etti.

1,5 SAATLİK YOL 45 DAKİKAYA İNİYOR
Geçmişte yolunun uzun ve virajlı olması gibi nedenlerle turizmdeki gelişmeden payını alamayan Karaburun’un kaderinin, İzmir Çeşme Otoyolu ile ilçeyi birbirine bağlayan yeni yolun tamamlanmasıyla birlikte değişeceğini söyleyen Kaya, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın büyük önem verdiği, projesinin hazırlanış kısmından bugüne kadar bizzat takip ettiği yeni yol, Karaburun’un kaderini değiştirecek. Yaklaşık 1,5 saat süren yol, 45 dakikaya inecek. Binlerce yıllık bir tarihin izlerini taşıyan, doğal ve kültürel özellikleriyle cenneti andıran bir köşe olan Karaburun Yarımadası turizmden hak ettiği payı almaya başlayacak. Sayın Başbakanımıza emekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır ” dedi.


DEVASA KAMU YATIRIMLARI
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karaburun’da partisinin ilçe teşkilatında partililerle buluştu, Kösedere, Eğlenhoca ve Mordoğan mahallelerini dolaştı. Muhtarları ziyaret eden, vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, inşaatı hızla süren Balıklıova-Mordoğan-Karaburun Yolu’nda da incelemelerde bulundu. Kaya’nın gündeminde Karaburun’a yapılan kamu yatırımları vardı. Karaburun’a birçok yatırım yapıldığını hatırlatan Kaya, bölgede sağlanan gelişmenin artarak devam edeceğini ifade etti.



KARABURUN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞMALI
Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Bozköy, Salman ve Karareis Barajları ile Karaburun’un içme suyu sıkıntısı yaşamayacağını, yarımadadaki binlerce dekar tarım arazisinin modern sulama ile tanışacağını belirten Kaya, “Barajlar tamamlandı, yapılamaz dedikleri yeni moderne hastane Karaburun’a hizmet vermeye başladı. Karaburun’da yapılacak işler elbette bitmedi. Bundan sonrasında da, sırada yerel yönetim eliyle yapılacak hizmetler var. Geçmişte ulaşım noktasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle 3K denen Kınık, Kiraz ve Karaburun’dan ikisinin makus kaderi değişti. Kınık ve Kiraz, AK Partili Belediye Başkanlarımız ile büyük bir yerel kalkınma hamlesini yaşıyor. Karaburun’daki beceriksiz belediyecilik anlayışı da inşallah 2019 da bitecek. O noktada da Karaburunlu hemşehrilerimizin iradesine güveniyoruz. Karaburun’u AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmanın, sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden biri haline getirmenin vakti gelmiştir. Hemşehrilerimiz bunun için şimdiden gün saymaktadır” dedi. 

 
Gaziemir'de yeni yıl arifesi sözleşme bayramı
 
Savcılık 'Mor Beyin tuzağı' için düğmeye bastı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinde ‘üyelik’ tartışması: AK Parti’den flaş iddia, Ulupınar’dan sert tepki
AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Bilgi İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar’ın ...
CHP İzmir Gençlik'te kongreye 2 kala ilk aday belli oldu
CHP İzmir Gençlik Kolları'nda cumartesi günü yapılacak İl Kongresi öncesi ...
CHP'de kongreye 10 kala aday trafiği: Hangi isim nasıl bir çalışma içinde?
CHP İzmir’de il kongresine 10 gün kala aday yelpazesi hala geniş, netleşen ...
 
Erdoğan'dan Gül'e KHK sitemi: Üzücü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, sivillere yargı ...
CHP'de ilçe başkanlarından 7 Ocak bildirgesi!
CHP İzmir'de 6 başkanlı komisyon 30 ilçe başkanı adına ortak bir açıklama ...
CHP Milletvekili'ne soruşturma şoku!
CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında, 696 sayılı KHK'daki düzenlemeye ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esed bir teröristtir!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad için ...
'Anket' atışması: Delican'ın Kocaoğlu çıkışına Güven'den teşekkür!
Delican’ın Buca’daki teşkilat buluşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP Karşıyaka’da kongre zirvesi: Akpınar il başkanlığına o ismi önerdi
CHP Karşıyaka delegasyonu kongre sürecine yönelik yapılan toplantıda bir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri