POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
5 Aralık 2017 Salı - 11:09

AK Partili Sürekli: İzmir laftan bıktı!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Memur-Sen İzmir Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı. Sürekli burada yaptığı konuşmada, "Ceketimi koysam kazanır anlayışı bu dönemde onlara kaybettirecek. Bunu vatandaşın bize ilettiklerinden anlıyoruz. Millet laftan bıktı, icraat bekliyor" dedi.

AK Partili Sürekli: İzmir laftan bıktı!

Memur-Sen İzmir Aralık ayı Başkanlar Kurulu Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin katılımıyla yapıldı. Memur-Sen İzmir sendika binasındaki toplantıya Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Sendika Şube Başkanları ile Genç Memur-Sen İzmir ve Memur-Sen İzmir Kadın Komisyonu başkanları katıldı.

MEMUR-SEN'E TEŞEKKÜR
Toplantıda sendika temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunan Sürekli, Memur-Sen'in ülke genelinde 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlenmesi olduğuna dikkat çekti, birliktelik vurgusu yaptı. Sürekli, "Memur-Sen her zaman Milli İradeden yana tavır koymuş, kritik süreçlerdeki dik duruşuyla hainlerin karşısına ilk dikilenlerden olmuştur. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sorunlarınızı dinledim, çözümü için hep beraber çalışacağız" dedi.

"İZMİRLİ LAFTAN BIKTI"
Gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunan Sürekli, vatandaşların talep ve şikayetlerini kendisine daha kolay ulaştırması için oluşturulan WhatsApp iletişim hattına kısa sürede yüzlerce İzmirlinin yerel yönetimler kaynaklı sorunlarla ilgili mesajlar attığını söyledi. İzmirlilerin bu dönemde icraat odaklı hizmet beklediğini belirten Sürekli, "İzmir'in her ilçesini, mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Sorunları yerinde gözlemliyoruz. WhatsApp iletişim hattımıza da yüzlerce mesaj geliyor. Görülen şu ki, artık algı operasyonları İzmir'de sonuç vermiyor. Ceketimi koysam kazanır anlayışı bu dönemde onlara kaybettirecek. Bunu vatandaşın bize ilettiklerinden anlıyoruz. Millet laftan bıktı, icraat bekliyor. AK Parti, hizmete susamış hemşehrilerimizin sorunlarını iyi biliyor ve gerçek dönüşüm için İzmir'de yönetime yürüyor" diye konuştu.

BİNA: MEMURU ÖNCELEYEN POLİTİKALAR İSTİYORUZ
Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, AK Partili Sürekli'ye toplantıya katılımından dolayı teşekkür ederek çözüm bekleyen konularda destek istedi.

Bina, memuru örseleyen değil 'önceleyen' politikalara ağırlık verilmesini isteyerek, istihdamda güçlük çekilen bölgelerdeki öğretmen açığının sözleşmeli öğretmenlerle giderilmesini doğru bulmadıklarını, ihtiyacın kadrolu öğretmenlerle karşılanması ve istihdamda güçlük çekilen yerlerde teşvik unsurlarının devreye sokulması gerektiğini söyledi. Bina, adalet duygusunu zedeleyen mülakatla öğretmen alımından bir an evvel vazgeçilmesini, performans uygulaması gibi, yan yana duranları karşı karşıya getirecek yöntemlerden imtina edilmesi gerektiğini belirtti. Eğitim ve kamu yönetiminde liyakat temelli bir kariyer sisteminin hayata geçirilmesinin elzem olduğunu belirten Bina, bu konuda bir rapor hazırlayarak kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı.

 
Merkez Bankası 2018 yol haritasını açıkladı
 
Bergama'da su yatırımları tavan yaptı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal tedavi için Almanya'ya götürüldü
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavisinin devamı için Almanya'ya ...
CHP İl Başkanı Güven’den ilginç çıkış: Bu Türk Futbolu’nun sonu olur!
CHP İl Başkanı, futbol gündeminin bir numaralı tartışma konusu yabancı ...
Ankara'dan ABD'ye 'Kudüs' uyarısı!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ...
 
İYİ Parti İzmir'de hareketli gün: 2 başkan, bir de meclis üyesi!
Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’de İzmir İl Başkanı Ulupınar, Buca ...
CHP'li Sertel 'haram ilaç iddiası'nı Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Sertel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve ...
Yerel siyasetin nabzı ‘Kafe Siyaset’te attı: Gündem kongreler
Gazeteciler Sercan Avcı ve Bünyamin Dobrucalı’nın yer aldığı Can Radyo’da ...
 
CHP'de en sessiz ilçede fırtına kopacak!
10 Aralık’taki kongre öncesi uzun süredir aday belirsizliğinin yaşandığı ...
CHP’de o 2 ilçede 2015’in kopyası: Başkanlar kazandı, belediye başkanları kaybetti!
CHP İzmir'de hafta içi kongre mesaisinde 2015’in kopyası yaşandı. 2 yıl ...
CHP Karşıyaka’da Yıldırım-Durak-Engin aynı anda sahada!
CHP Karşıyaka’da 10 Aralık yapılacak kongre öncesi son düzlüğe girilirken ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri