Spor Toto 1'inci Lig'deki son maçınde evinde Eyüpspor'a 2-1 kaybedip alt sıralardan uzaklaşamayan Altınordu, perşembe günü deplasmanda oynayacağı Altay maçına odaklandı.
Teknik direktör Hasan Özer, iki takım için de derbinin kritik olduğunu söyledi. Hasan Özer, "Eyüpspor maçında 2 topumuz direkten döndü. Fırsatları kaçırdık. Düşme hattının 2 puan önündeyiz. O nedenle her maç bizim için çok önemli. Altay derbisine iyi hazırlanıyoruz. İnanıyorum ki takımım sahada gerekli reaksiyonu gösterecek" diye konuştu. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |