POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
14 Aralık 2017 Perşembe - 13:42

Ankara'da 'Poligon' zirvesi: Yeşil alan oluyor!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten'i kabul ettiği ziyarette, kendisine iletilen talep üzerinde, Poligon Askeri Atış Alanı'nın askerin etkin bir ihtiyacı olmaması durumunda yeşil alan olması konusunun değerlendirilmesi için çalışma başlattığı belirtildi.

Ankara da  Poligon  zirvesi: Yeşil alan oluyor!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, AK Parti İzmir Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık ile Ankara'da Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'yi ziyaret etti. İlçe Başkanı Erten, Karabağlar İlçe sınırları içinde kalan 'Poligon Askeri Atış Alanı' ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye Karabağlar halkının beklentisini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehircilik Şurası'nda gündeme getirdiği "Şehir merkezlerinde kalan askeri alanların yeşil alan olarak kamu kullanımına, hizmetine tahsisi ve açılması" hususundan yola çıktığını belirten Kazım Erten, "Sayın bakanımıza Karabağlar sınırları içerisinde bulunan 450 dönüm 'Poligon Askeri Atış Alanı' olarak bilinen alanının yeşil alan olarak halkın hizmetine sunulması konusunda vatandaşlarımızın taleplerini ilettik" dedi.

Başkan Erten, İzmirliler'in, Karabağlarlıların taleplerini dinleyen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin, yeşil alan olması kaydı ile asker tarafından kullanımı hususunda etkin bir ihtiyaç duyulmaması durumunda talebin değerlendirilebileceğini, gerekli araştırmaların yapılması için çalışma başlatılması talimatı verdiğini söyledi.

Ankara'da İzmir Milletvekilleri Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan, Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli ile İzmir Demokrasi Üniversitesi kampüsü çalışmaları, Kentsel Dönüşüm ve Poligon Askeri Alan ile ilgili görüş alışverişinde de bulunan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi de Karabağlar'da devam eden kentsel rezerv alanındaki inşaat çalışmalarını incelemek ve yerinde dönüşüm ile ilgili halkla buluşturmak için ilçeye davet etti.

Ankara'daki görüşmelerini değerlendiren AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, "İzmir Demokrasi Üniversitesi yerleşkesi ile ilgili, kampüs için Karabağlar sınırları içerisinde bulunan alanın tahsisi konusunda müracaatlar gerçekleştirildi. Karabağlar'ın nefes alabileceği bir rekreasyon alanının, Poligon atış alanının halkımızın hizmetine sunulması için çalışma yaptık. Karabağlar Mobilyacılar Sitesi'nin Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak yeniden küllerinden doğması için çalışmaları sürdürüyoruz. Karabağlar halkımız, gençlerimiz, çocuklarımız güvenli konutlar ile spor, eğitim, sağlık tesisleri ile rekreasyon alanları, yeşil alanları ile kentsel gelişme ve sosyokültürel gelişme yolunda fazlasını hak ediyor. Vizyon, alan, proje siyaseti doğrultusunda, yüksek debi ile akan Nehir Coşkusu ile akışımıza devam ediyoruz" dedi.

 
Gökmen Ulu İzmirli gazeteciler ile buluştu
 
Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balbay'dan şok iddia: Yunanistan o adalara belediye başkanı atadı!
Balbay TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında Yunanistan'ın işgal ettiği ...
CHP'li Bayır: İşsizliğin çözümü yerli malına bağlı!
Yerli malı 869 barkotlu ürünleri tercih etmenin önemine dikkat çeken Bayır, ...
CHP İzmir'in üye sayısında dikkat çeken artış!
CHP'nin Genel Sekreterlik Faaliyet Raporu'nda üye sayılarına dağılımlarına ...
 
İYİ Parti İzmir Yönetimi'ne 1 fireyle onay!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yönetim kurulu listesini ...
CHP'li Sertel'den RTÜK ve TRT'ye sert sözler!
Sertel, bağımsız ve özerk bir kurum olan RTÜK’ün (Radyo ve Televizyon ...
CHP’de ulaşım ve ‘Gürün’e destek zirvesi: İzmir’in başkanları Muğla'da!
Ulaşım Çalıştayı CHP’li belediye başkanlarını Muğla’da buluşturdu. CHP ...
 
CHP Bergama Örgütü tek yumruk!
İzmir’in Bergama İlçesi’nde geçtiğimiz Pazar günü yeni yönetimin seçilmesi ...
CHP İzmir'in gözü o kongrede: Divan'a 'Yıldız' isim!
CHP İzmir’de 29 ilçede kongre yapılırken, gözler Pazar günü sandığın kurulacağı ...
CHP Genel Merkezi'nde manidar buluşma: İl Başkan Adayı mı?
CHP İzmir’de İl Kongresi’ne yönelik çalışmalar sürerken, geçtiğimiz il ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri