POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
10 Ekim 2023 Salı - 11:20

Aslanoğlu'ndan muhtarlar zirvesi: Gündemimiz kurultay değil yoksulluk!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu bu bağlamda Kemalpaşa ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Aslanoğlu buluşmada, "Kongremiz bitti sahadayız. Yaklaşan bir kurultayımız var ama bizim ilk gündemimiz kurultay değil, halkımıza yaşatılan yoksulluk. Bizim AKP’nin dedikodularına, algı oyunlarına ayıracak vaktimiz yok. Tüm vaktimizi ekonomik buhranda var olma savaşı veren milletimize ayırıyoruz” dedi.

Aslanoğlu ndan muhtarlar zirvesi: Gündemimiz kurultay değil yoksulluk!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İzmir’in 38 Olağan il kongresinde güven tazeleyerek il başkanlığı görevine seçilen Aslanoğlu, kongrenin hemen ardından başladığı yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa’da mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi. 

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ve 29 mahalle muhtarının katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Aslanoğlu, “Kongremiz bitti sahadayız. Yaklaşan bir kurultayımız var ama bizim ilk gündemimiz kurultay değil, halkımıza yaşatılan yoksulluk. Bizim AKP’nin dedikodularına, algı oyunlarına ayıracak vaktimiz yok. Tüm vaktimizi ekonomik buhranda var olma savaşı veren milletimize ayırıyoruz” dedi.



"KİMSEYİ FİKRİ VEYA ELEŞTİRDİĞİ İÇİN TERÖRİST İLAN ETMEYİZ"
Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Muhtarlarımızın işi bu dönemde gerçekten zor. Türkiye’ye AKP tarafından yaşatılan krizlerin, marketlerde, akaryakıtta, kiralarda, vergilerde ardı arkası kesilmeyen zamların vatandaşımıza yaşattığı yokluk ve depresyon çok büyük. Bu durumdaki vatandaşlarımızın mahallede ilk başvurduğu kişi de siz muhtarlarımızsınız. Sizlerde elbette bu buhrandan etkileniyorsunuz ama bir yandan da mahalle halkının dertleriyle ilgilenmek zorundasınız. Yerel yönetimlerin en önemli sacayağı olan muhtarlarımızla birlikte çalışmayı her zaman önemsedik. Belediyelerimiz de muhtarlarımızın hep yanında oldu, olmaya da devam edecek. Bizler birilerinin yaptığı gibi, hiç kimseyi düşüncesi veya bizleri eleştirdiği için fişlemez, terörist ilan etmeyiz. Onun için sizlerin ayağına geldik. Taleplerinizi, eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemeye geldik. Vatandaşın durumunu, yaşadığı yokluğu en iyi bilenler sizlersiniz. Sizler, yapacağımız hizmetlerde bize yön vereceksiniz, biz de isteklerinizi gücümüz yettiğince yerine getireceğiz. İmkanlarımızın yetmediği yerde sizlerle birlikte çözüm için mücadele vereceğiz. Kemalpaşa bizim için çok önemli bir ilçe. İlçenin kalkınması, acil ihtiyaçlarının çözülmesi de bizim önceliğimiz.

29 MAHALLE MUHTARI KATILDI
Düzenlenen toplantıda söz alan mahalle muhtarları mahalleleri ve ilçe ile ilgili taleplerini dile getirirken, toplantının düzenlenmesi sebebiyle de teşekkür etti.

Düzenlenen toplantıya Akalan, Aşağı Kızılca, Aşağı Yenmiş, Atatürk, Bayramlı, Çambel, Çınarköy, Damlacık, Dereköy, Ören Egemen, Gökçeyurt, Gökyaka, Hamzababa, Hürriyet, Kuyucak, Mehmet Akif Ersoy, Nazarköy, Örnekköy, Sekiz Eylül, Sinancılar, Soğukpınar, Sütçüler, Vişneli, Yeşilyurt, Yiğitler, Yukarı Kızılca, Yenmiş, 75.Yıl Cumhuriyet ve 85. Yıl Cumhuriyet mahallelerinin muhtarları katıldı.

 
Sarnıç'tan GDZ Elektrik’e çağrı: Yollarımızı yapın!
 
Buca'da büyük şölene geri sayım!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
basri oyuncuoğulları 11 Ekim 2023 Çarşamba 01:05

sayın Başkanın ülke gerçğinin her şeyin önüne geçtiğinin farkında olması güzel bir gelişme.Bu konuda varoşlara yönelik çalışma ile desteklemesi gereken bir durum var ortada umarıım bu çalışma hızlıca başlar

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir bürokrasisinde CHP'den adaylık kulisleri!
Yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kalırken, belediye ve belediye şirketlerinde ...
Erdoğan'dan liderlerle 'Gazze' diplomasisi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'na ara vererek Filistin ...
Erdoğan: Üniversiteler bir daha yasakla anılmayacak!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde ...
 
İmamoğlu'ndan Canpolat'ın sözlerine sert yanıt!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP il başkanı adayı ...
CHP'de disiplin kurulundan o dosya için olağanüstü toplantı!
CHP disiplin kurulu, geçtiğimiz cuma günü dosyadaki eksikler nedeniyle ...
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e geliyor!
TBMM Genel Kurulu yeni haftada, uluslararası anlaşmalar ile Irak ve Suriye ...
 
CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38'inci Olağan İstanbul Kongresi'nde Özgür ...
TBMM'de yeni haftada yoğun mesai!
TBMM Genel Kurulu, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun ...
CHP İstanbul Kongresi'nde arbede!
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde Sultangazi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri