POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Hakan Fidan: Esad'la görüşmeye hazırız
Hakan Fidan: Esad'la görüşmeye hazırız
İmamoğlu'ndan CHP içine dikkat çeken mesaj!
İmamoğlu'ndan CHP içine dikkat çeken mesaj!
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
8 Eylül 2017 Cuma - 16:59

Başbakan'dan İzmir'de açılış maratonu!

Yıldırım'ın İzmir'deki ilk durağı Selçuk oldu. Toplu açılış ve İZBAN'ın yeni hat törenine Başkan Kocaoğlu'nun protestolara tepki olarak alanı terk etmesi damga vurdu. Başbakan önemli mesajlar verirken yaşanan olay nedeniyle Kocaoğlu'nu da eleştirdi. Yıldırım Torbalı'daki hastane açılışında ise "Kimileri laf üstüne laf koyar, AK Parti taş üzerine taş koyar" mesajı verdi. Yıldırım açılışlar sonrası iş dünyasına seslendi. Günün finalinde ise adres Sabuncubeli Tünelleri oldu.

Başbakan dan İzmir de açılış maratonu!

GERÇEKİZMİR – Başbakan Binali Yıldırım İzmir için hayati önem taşıyan yatırımların startını vermek için kente geldi. 

Başbakanlığa ait özel uçakla saat 17.00 sularında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen Başbakan Yıldırım burada İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer tarafından karşılandı. 

- FOTO GALERİ: BAŞBAKAN'DAN İZMİR MESAİSİ...



Seçim bölgesindeki mesaide Başbakan Yıldırım'a Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da eşlik ediyor. Gaziemir'den otobüsle Selçuk'a doğru yola çıkan Başbakan Yıldırım kendisi karşılamaya gelen vatandaşları da selamladı. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın açılış maratonunun ilk durağı olan Selçuk'ta, kurtuluş günü kutlamalarının yanı sıra toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuşma yaptığı sırasında protestoya uğraması ve kitleye tepki göstererek alanı terk etmesi damga vurdu! 

- SELÇUK'TAKİ TÖRENDE KRİZ: KOCAOĞLU ALANI TERK ETTİ... 


İLK SEFER BAŞBAKAN'DAN 
Törende önemli mesajlar veren Başbakan Yıldırım, bugüne kadar İZBAN'dan 482 milyon İzmirli'nin faydalandığını söyledi. Alanda İZBAN'ın Selçuk'tan binişlerde 10 gün boyunca ücretsiz olacağının müjdesini veren Başbakan Yıldırım, Selçuk'a TOKİ için arsa tahsisini imzaladıklarını, yeni hastane de yapılacağını ve Antik Kent içinde ekim ayında ihaleye çıkılacağını sözlerine ekledi. 

- BAŞBAKAN: NE YAPACAKTIK, İZMİR'İ O HALİNE Mİ BIRAKACAKTIK? 


VATMAN KOLTUĞUNA OTURDU 
Başbakan Yıldırım konuşmaların ardından toplu açılış kurdelesini kesti, ardından İzmir’in şehir içi toplu taşıma sistemi İZBAN’ın 26 kilometrelik Selçuk hattını hizmete açtı. Burada vatman kotluğuna oturan Başbakan Binali Yıldırım, sürüş sırasında "Allah hayırlı uğurlu etsin. Selametle kazasız belasız yolculuk yaptırsın. Bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İzmirimize, hemşerilerimize hayırlı olsun" anonsunu yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

DEVLET HASTANESİNİ AÇTI
İzmir’de Torbalı Devlet Hastanesi’nin açılışını yapan Başbakan, “Hastane değil 7 yıldızlı otel. AK parti yaparsa böyle yapar, kimileri laf üstüne laf koyar, Ak Parti taş üstünü taş koyar" dedi.

- BAŞBAKAN: KİMİLERİ LAF ÜSTÜNE LAF KOYAR, AK PARTİ... 

İŞ DÜNYASINA SESLENDİ 
Başbakan Binali Yıldırım, İzmir’in Torbalı ilçesinde, Torbalı Belediyesi ve Torbalı Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Güçlü Ekonomi, Güçlü İzmir, Güçlü Türkiye” adlı programa katılarak konuşma yaptı.

- BAŞBAKAN'DAN İŞ DÜNYASINA ÖNEMLİ MESAJLAR... 

SABUNCUBELİ 2018'DE AÇILACAK

Başbakan Binali Yıldırım, Torbalı’daki programların ardından Sabuncubeli Tünelleri için yapılan ‘ışık gördü’ töreninde konuştu. Tarihi öneme sahip olan projenin 2018’de açılacağını bildiren Yıldırım, tüneller ile can kayıplarının, vakit kayıplarının, yakıt kayıplarının önüne geçileceğini söyledi.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Tarih artık nostaljiye dönüşüyor. Bu projeye Eylül 2011 yılında başladık. Yap İşlet Devret olarak planlamıştık. Ancak yüklenici firma işin içinden çıkamayınca kendi imkanlarımızla yapmaya karar verdik ve proje beklemesin dedik. 2018 yılında tamamen bitirilmiş olacak. Bugün İzmir'den Manisa'ya 40 bin araç geçiyor. Sabuncubeli virajlarında kış şartlarında burada olan kazalar can kayıpları fazladan yakıtlar zaman kayıpları bu tünellerle birlikte tamamen ortadan kalkmış olacak. Manisa büyümeye devam ediyor, İzmir büyümeye devam ediyor. İki komşu ilin arasındaki mesafe de Sabuncubeli Tüneli ile iyice kısalıyor. 15 Dakika içerisinde İzmir'den Manisa'ya, Manisa'dan İzmir'e gitmek mümkün olacak.

AK PARTİ YAPMAYACAĞI HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEZ

Bu Manisa'nın İzmir'in rüyası olan bir projeydi. Biz bu projeye başlayınca bizimle dalga geçtiler ve seçime yönelik göz boyamaya yönelik bir iş diye muhalefet bunu da kullanmaya çalıştı. Ancak onların bilmediği bir şey vardı. AK Parti iktidarı söylediğini yapar  yapmayacağı hiçbir şeyin de sözünü vermez.

Bu projenin gecikmeden hayata geçmesi için İzmir milletvekillerimiz ve Manisa milletvekillerimizin çok önemli katkıları var sıkı takipleri var bu gece de milletvekillerimiz hem Manisa hem İzmir bizimle beraber. Gördüğünüz gibi karayollarının hizmet aşkı ile tutuşan ekibi Ulaştırma Bakanlığımızın ekibi İzmir Manisa'dan Vali Belediye Başkanlarımız burada bu heyecana ortak oldular.

Bu projeyle birlikte bir kez daha 15 yılda bir Türkiye'yi 3 Türkiye yapan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürlerimizi iletiyoruz."

 
Okul servislerine yönelik güvenlik tedbirleri tartışılacak
 
''SİHA'lardan hiçbir sivile zarar gelmedi''
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Tanrıkulu'ya 'SİHA' soruşturması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ...
Alman milletvekilleri Konya 3. Ana Jet Üssü'nde
Gottemoeller'in başkanlığında Alman milletvekillerinden oluşan heyet, ...
HDP'li Ayhan Bilgen tahliye oldu
Terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen ...
 
Konak'ta tartışma büyüyor: Diplomalı kontra!
Konak’ta olaylı geçen ve AK Parti Grubu’nun terk etmesiyle sonuçlanan ...
Erdoğan'dan 'Zafer Çağlayan' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a dava ...
'2019'da MHP ile ortak aday' iddiasına yanıt
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, başkan ...
 
MHP İl Başkanı Karataş’tan 9 Eylül mesajı
Başkan Karataş İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ve CHP’de yarış başlıyor: 14 ilçe sandık başına!
Ve CHP’de parti içi yarış delege seçimleriyle başlıyor. İzmir’de 10 ilçede ...
Kocaoğlu'nu kızdırmak 2!
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan İzmir’e il başkanı arıyor...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri