POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
5 Haziran 2024 Çarşamba - 13:35

Başkan Denizli plajda çöp topladı… Çağrıda bulundu

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen Ilıca Halk Plajı’ndaki kıyı temizliği etkinliğine katıldı. Turkish Marine Environment Protection Association (DenizTemiz TURMEPA) ve Local Cups Coffee Society destekleri ile düzenlenen etkinliğe; çok sayıda gönüllü de eşlik etti. Başkan Denizli, ayrıca Eşek Adası’ndaki kıyı temizliğine katıldı.

Başkan Denizli plajda çöp topladı… Çağrıda bulundu

Başkan Denizli, Dünya Çevre Günü’ne ilişkin yaptığı konuşmada, doğanın sunduğu kaynakları korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın hepimizin sorumluluğu olduğunu belirterek, “Bugünü, doğaya ve çevreye olan sevgimizi ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamak için değerli buluyorum. Bugün, sadece söz vermekle kalmayıp, eyleme geçiyoruz. Ilıca Halk Plajı'nda gerçekleştirdiğimiz kıyı temizliği etkinliğiyle birlikte, doğaya olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Sahillerimizi, denizlerimizi ve doğal alanlarımızı korumak, sadece bugün değil; her gün üzerimize düşen bir görevdir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için adımlar atmamız gerekiyor. Bilinçli tüketim alışkanlıkları edinmek, geri dönüşümü teşvik etmek ve doğaya zarar veren faaliyetlerden kaçınmak, bu adımların başında geliyor. Bugün burada başlayan bu temizlik seferberliği, yarınki güzel bir geleceğin temelini oluşturacaktır” dedi.

“GELECEK NESİLLER İÇİN DAHA GÜZEL BİR DÜNYA İNŞA EDECEĞİZ”

Başkan Denizli, herkesi, çevreye duyarlı olmaya ve doğaya sahip çıkmaya davet ederek, “Dünya Çevre Günü'nü kutlarken doğanın bize sunduğu nimetlere sahip çıkmayı ve gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı taahhüt ediyoruz. Belki tek bir etkinlikle dünyayı değiştiremeyiz ama her birimizin küçük adımları, büyük farklar yaratabilir. Geri dönüşüm yaparak, enerji tasarrufu sağlayarak ve doğayı koruyarak, gelecek nesiller için daha güzel bir dünya inşa edeceğiz. Daha ekolojik, yaşanabilir bir Çeşme için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Çeşme Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Yüzbaşı Akın Satkan ve ekibine Eşek Adası’nda yapılan kıyı temizliği etkinliğine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Denizli, “Çevre Haftası kapsamında Eşek Adası'nda gerçekleştirdiğimiz kıyı temizliği etkinliği, çevremize olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatmanın önemli bir adımıydı. Çeşme Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Yüzbaşı Akın Satkan ve değerli ekibi ile birlikte hareket etmek, çevremizi koruma konusundaki kararlılığımızı gösteriyor. Temiz bir çevre, hepimizin sorumluluğu. Birlikte çalışarak, daha temiz ve yaşanabilir bir gelecek için adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi. 

7’den 70’e çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar, Çeşme Belediyesi’ne düzenledikleri program dolayısıyla teşekkür etti.

 
Özel'den Dervişoğlu'na TBB daveti!
 
Müzik aletlerinin dönüşüm hikayesini dinlediler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe’de alkışlanan hareket
Güzelbahçe Belediyesi 5 Haziran Çevre Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.
Ünsal'dan söz: Mavişehir'e de Cumhuriyet'e de eşit hizmet!
Katılımcı yönetim ilkesi doğrultusunda muhtarlarla buluşmalarını sürdüren ...
Bayraklılı kadınlarının yıl sonu sergisinde Filistin Vurgusu
Bayraklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan beceri ...
 
Balçova’da çocuklardan ‘çöp atmayın’ çağrısı
Dünya Çevre Günü nedeniyle Balçova Barajı orman yolunda temizlik yapan ...
GAZİDEK’te yeni dönem kayıtları başladı
Gaziemir Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz eğitim hizmeti verdiği Gaziemir ...
Buca’da kaçak moloza geçit yok: Cezası 450 bin lira
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Dünya Çevre Günü’nde hemşehrilerine ...
 
Karabağlar’da doğalgaz hamlesi… 18 mahalle için düğmeye basıldı
Karabağlar Belediyesi, Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Belediye ...
Aslanoğlu ve Eşki'den birlikte sabah mesaisi!
Her sabah, gün doğarken saha ziyaretleriyle mesaisine başlayan Bornova ...
Öğrenciler serüvene tanıklık etti: Musluk suyu daha sağlıklı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Çevre Haftası özelinde düzenlediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri