POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayraktar: Dünya karanlığa sürükleniyor!
Bayraktar: Dünya karanlığa sürükleniyor!
Hamas'ın askeri lideri Lübnan'da öldürüldü
Hamas'ın askeri lideri Lübnan'da öldürüldü
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
1 Aralık 2017 Cuma - 08:42

Başkan Soylu imamlarla buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçesindeki din görevlileri ile bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Soylu imamlarla buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçede ki din görevlileri ve Kuran kursu öğreticileri ile bir araya geldi. Başkan Soylu’nun buluşmasına Menderes İlçe Müftüsü Ömer Çoban,  AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre de katıldı.

Hizmete devam
Buluşmada konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Herkes için olduğu gibi toplumları şekillendirme noktasında büyük bir öneme sahip olan, maneviyatı yüksek gönül işi yapan hocalarımız için de görevimizin başındayız. Belediye Başkanı olduktan sonra yaptığım ilk iş ibadethane temizlik ekibini kurmak oldu. İlçemizdeki tüm ibadethaneler periyodik şekilde temizlenmeye başlandı. Camilerimizin gerekli olan bakım tadilat işleri yine bizim tarafımızdan gerçekleştiriliyor. Sadece camilerimize değil tüm dini eğitim kurumlarımıza da gereken destekleri yaptık, yapmayı da sürdürüyoruz. Gazipaşa mahallemizin camisi yoktu onu yapıp mahallemize kazandırdık.  Yine bizim dönemimizde başlatılan iftar sofraları ile bir ilki daha gerçekleştirdik. Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşımızla gönül soframızda bir araya geldik. Tarihi değerlerimize sahip çıktık ve Samancıoğlu Camii’nin restoresini yapıp ibadete açtık. Sırada Kasımpaşa Camimiz var.  Projesini bitirdik, ihalesini yapıp hızlıca çalışmalara başlayacağız. Yıkık minare içinde çalışmalarımız sürüyor, orayı da tarihte var olduğu şekle getirip vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Yine bir ilk olan Mevlid-i Nebi ( Kutlu Doğum ) programları bizim dönemimizde gerçekleşti. Yani bu manevi iklimin, maneviyatın yayılması noktasında, vatandaşlarımızın bu tür organizasyonlarda da bir araya getirilmesi noktasında büyük gayret gösterdik. Biz durmadan, yorulmadan herkesin sesi olarak hizmete devam edeceğiz ” dedi.

15 Temmuz vurgusu
15 Temmuz’da hep birlikte hainlere karşı durulduğunu kaydeden Başkan Soylu, “ 15 Temmuz’da hocalarımıza hainlerin nasıl saldırdığını hep birlikte gördük. Ama bizlerin sahip çıkmasıyla bir olduk ve bu vatanı hainlere bırakmadık. Başkaları iş başında olsaydı sela okumaya giden hocalarımızın hepsinin göreceği muamelede belliydi. O yüzden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu milletin, bu ümmetin teminatı noktasındadır. Herkesin bu bilinçle hareket edip, tek yumruk olmamız ve hiçbir şekilde ayrılmamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bir ve beraberiz
Ortak değerler için çalıştıklarını da kaydeden Başkan Soylu, “ Bizim birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Amacımız, hedefimiz bir. Ezanlar dinmesin, bayrağımız inmesin. Biz birbirimize sahip çıkarsak inşallah çok daha güzel, çok daha büyük hizmetleri hayata geçiririz. Önümüzdeki süreçte de ortak davamız için bir ve beraber olarak bu millete hizmet edeceğimizden eminim” dedi.  Menderes İlçe Müftüsü Ömer Çoban da, Başkan Soylu’ya teşekkür ederek, “ Belediye başkanımız her konuda bizim yanımızda, bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Kendisine yapmış olduğu hizmetler ve destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

 
PM'ye soruşturma: CHP'de tüm yönetim şüpheli!
 
CHP İzmir’de hafta sonu mesaisi: 8 ilçe sandığa gidiyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama'nın UNESCO alan yönetim planı hazır!
Yürütülen özverili çalışmalar sonucunda 2011 yılında UNESCO’nun geçici ...
Başkan Soyer Avrupa'daki yerel zirvede
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'Avrupa'yı tabandan yeniden inşa ...
Kent Konseyleri Birliği Foça'da toplandı
İzmir Kent Konseyleri Birliği’nin 2017 Yılı Kasım ayı toplantısı, Foça ...
 
Selvitopu: Hedef modern Karabağlar!
Başkan Selvitopu, “İlçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının kent ...
Bornova Belediyesi’ne rekor ulaşım!
Bornova Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için sosyal medya ...
İzmir’in 2 büyük ilçesinde su kesintisi
İZSU Konak İnönü Caddesi ile 96. Sokak kavşağına bağlantı yapacak. Çalışmalar ...
 
Pekdaş'tan 'tarihi' mesaj: Hepimizin görevi
Başkan Pekdaş, “Bu tarih değerler hiçbir şehre nasip olmamıştır. Bu zengin ...
Gaziemir'de bu kez anneler öğrenci oldu!
Gaziemir Belediyesi ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı’nın birlikte düzenlediği ...
İzmir'e dev bütçe: 2018 ajandasında hangi yatırımlar var?
Meclis'teki üç günlük maratonun ardından kabul edilen İZSU ve ESHOT bütçeleriyle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri