POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu
Hesaba itiraz eden müşteriye meydan dayağı
Hesaba itiraz eden müşteriye meydan dayağı
Çocuklara ‘Çok tatlısınız’ diyen şüpheli aranıyor
Çocuklara ‘Çok tatlısınız’ diyen şüpheli aranıyor
Üzerine vinç düşen işçi hayatını kaybetti
Üzerine vinç düşen işçi hayatını kaybetti
25 Eylül 2024 Çarşamba - 09:04

Belediye okulları temizledi, Cumhur İttifakı eleştirdi… CHP’li Taş'tan sert yanıt!

Buca Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Hacer Taş, Cumhur İttifakı’nın okulların belediye tarafından temizlenmesine yönelik eleştirilere çok sert yanıt verdi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Hacer Taş, “Bir yandan öğretmen, bir yandan güvenlik, diğer yandan temizlik personeli eksiğiyle çocuklarımızın okullarda adeta can sağlığı hiçe sayılıyor. Buna müsaade etmediğimiz için de bizlere küfür edecek noktaya geldiler" dedi.

Belediye okulları temizledi, Cumhur İttifakı eleştirdi… CHP’li Taş tan sert yanıt!

Bazı siyasetçilerin Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın okullarda yaptığı temizlik çalışmalarından rahatsız olduğunu belirten Hacer Taş, “Biz verdiğimiz böyle bir rahatsızlıktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. Hacer Taş açıklamasında şunları söyledi:
“Buca Belediyesi’nin Cumhur İttifakı Üyesi MHP’li Bahadır Altınkeser, X hesabından Buca Belediye Başkanımız Sayın Görkem Duman’ın okullara yaptığı temizlediklerini anlattığı paylaşımı alıntılandırarak, ‘Görev ve sorumluluğunuzu vatandaşa lütuf gibi göstermekten vazgeçin’ şeklinde bir paylaşım yaptı.

YETERSİZ SİYASİ BİRİMİNİ BİR CÜMLEYLE ANLATMIŞ 

Yine başka bir Cumhur İttifakı Üyesi AKAPE Meclis Üyesi Hakan Kalfaoğlu da, “Okulları temizlemek sizin yetkinizde değil. Milli Eğitimden izin alacaksınız. 1 okul temizlediniz. Okullar değil Buca’yı ‘B.K’ götürüyor. Okulları temizleyerek şov yapmayın” diyerek yetersiz siyasi birikimini bir iki cümlede bizlere anlatmış oldu.Öncelikle Cumhur İttifakı üyeleri kendi aralarında bir anlaşsın. Bir karar versin. Okulları temizlemek belediyemizin sorumluluğunda mı, değil mi? Ne dediklerini dahi bilmiyorlar. Okulları o kadar sahipsiz bıraktılar ki, Buca Belediyemiz temizleyince bile rahatsız olmaya başladılar. Çileden çıktılar. Yollarda yürüyüp ‘küfür’ler savurarak yalan ve iftiraya başvuruyorlar. Elinde kamera ile sokaklarda yürüyen bu AKAPE’li şahsın, Buca’mıza hiçbir faydası dokunmuyor. Sadece ‘kirli’ bir siyaset üretmekten öteye gidemiyor.

BİZ ÇOCUKLARIMIZI, SİZ SİYASİ İSTİKBALİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ 

Biz Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın yetersiz kaldığı yerlerde çocuklarımızın temiz sınıflarda eğitim alması, tüm Milli Eğitim camiasının temiz okullarda eğitim vermesi için çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için Milli Eğitim Bakanlığı’nın sorumluluk sahasına da girip talep eden okullarımızı temizliyoruz. Bir yandan öğretmen, bir yandan güvenlik, diğer yandan temizlik personeli eksiğiyle çocuklarımızın okullarda adeta can sağlığı hiçe sayılıyor. Buna müsaade etmediğimiz için de bizlere küfür edecek noktaya geldiler. Biz çocuklarımızı, siz ise siyasi istikbalinizi düşünüyor ona göre açıklama yapıyorsunuz.

FACEBOOK MUHALEFETİ YAPMAYA DEVAM EDİN! 

Okulların temiz olduğunu iddia eden bu şahsa ilçemizdeki herhangi bir okulumuzu ziyaret etmek için çağrı yapıyorum. Velilerimizi de yanımıza alarak gidelim ve görelim. Velilerimize, öğrencilerimize soralım, sınıflara bakalım. Bu cevapları, yani gerçekleri duymaya hazır mısın Bay Kalfaoğlu? Biz Buca halkının bize Yerel Seçimlerde ezici bir çoğunlukla verdiği görev yapma yetkisiyle “halk için üretmeye”, “halk için çalışmaya ” devam edeceğiz. Biz şans ile değil halk ile buraya geldik. Sizler de o halkın kararıyla siyaset sahnesinden silineceksiniz.  Buca’da Duman olup genel iktidara da “bay bay” diyeceksiniz. Facebook muhalefeti yapmaya devam edin!!!!”

 
Tugay gazilerle buluştu: Biz bir aileyiz
 
Bornova’da uluslararası işbirliği büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gökçek’ten İzmir’de Özgür Özel’e çağrı: Gel bu denize gir!
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu, AK Parti ...
'İmamoğlu'na kumpas kuruldu, tetikçisi Soylu'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak tartışması ile ilgili konuşan ...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ‘Körfez’ mesajları: Sorumluluk almaktan kaçınanlar var!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz İzmir’de körfez kirliliğinin giderilmesi ...
 
CHP'de Genel Merkez'den 'İzmir il kongresi' müdahalesi!
Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Merkezi, cumartesi günkü ...
Erdoğan'dan New York'ta 'F-16' mesajları!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomik ve ticari konular Amerika'yla ...
Yerlikaya'dan Yunan mevkidaşına 'ihlal' telefonu!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları ...
 
CHP Ekrem İmamoğlu için toplanıyor
CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davası için ...
İnan’dan CHP’ye 'körfez' çıkışı: Atatürkçülüğün nihai temsili bu koku mu?
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İzmir Körfezi'ndeki ...
Aslanoğlu’ndan Soyer’in açıklamasına yanıt: Doğru bulmuyorum
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri