POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
28 Ocak 2019 Pazartesi - 19:37

Bornova'da İduğ’a miting havasında karşılama: İddialı sandık çıkışı ve örgüte mesaj seli

CHP’nin MYK ve PM toplantısı sonrası Bornova Belediye Başkan Adayı olan Mustafa İduğ, partisinin ilçe binasını ziyaret etti, ardından Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda partililer ve vatandaşlarla buluştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren İduğ, “Bu seçim kampanyasında örgütümüzle inanılmaz işler başaracağız. Öyle yüzde 40’lar, 50’ler değil yüzde 60’ları, 70’leri yakalayacağız. Bu hizmet yarışında öne geçmek için sizlerle birlikte bu yola baş koyduk. Bornova’yı her alanda büyüteceğiz” dedi.

Bornova da İduğ’a miting havasında karşılama: İddialı sandık çıkışı ve  örgüte mesaj seli

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- CHP gerçekleşen MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir’de büyükşehir ve toplam 26 ilçede belediye başkan adaylarını belirledi. CHP ‘nin Bornova’da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandığa belediye başkan adayı olarak gideceği Mustafa İduğ, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez partililerle buluştu.

İduğ ailesiyle birlikte önce ilçe binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı Asım Güven ve ilçe örgütüyle bir araya geldi. İlçe binasını ziyaretinin ardından Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda partililer ve vatandaşlarla buluşan İduğ, büyük bir coşkuyla karşılandı. İduğ’u İzmir Marşı ile karşılayan coşkulu kalabalık “İşte Örgüt İşte Başkan”, “Bornova Seninle Gurur Duyuyor” sloganları attı.

İLÇE BAŞKANI GÜVEN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Adeta miting havasında geçen etkinliğin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Asım Güven yaptı.  Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Güven, “Bundan sonra bizim tek yapmamız gereken çalışmak... Birlik ve beraberlik içinde kampanyamızı yürüterek oyumuzu daha yükseklere taşımak için bugünden itibaren kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ana kadememizle beraber, örgütümüzle beraber alanlarda belediye başkanlığı oyumuzu yüzde 60’ların üzerine çekmek için çalışacağız” dedi.

SANDIK İDDİASI VE ÖRGÜT MESAJI

Güven’in ardından coşkulu kalabalığa seslenen CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ konuşmasına ilçe örgütüne övgüde bulunarak başladı. 2019 için sandık iddiasını da vurgulayan İduğ, “Öncelikle bu organizasyon da örgüt öyle işler yaptığını gösteriyor ki, bu seçim kampanyasında örgütümüzle inanılmaz işler başaracağız. Öyle yüzde 40’lar, 50’ler değil yüzde 60’ları, 70’leri yakalayacağız. Örgütü önemsediğimi daha önce de söylemiştim. Örgüt başımın tacıdır. Sizlerle birlikte inanılmaz güzel işler yapacağız” diye konuştu.

KADINLAR BAŞIMIZIN TACI

Konuşmasına teşekkür mesajları ile devam eden İduğ şunları söyledi:

Sayın İlçe Başkanım Asım Güven, geçmiş dönem İlçe Başkanlığı yapan Sayın Mehmet Türkmenoğlu, Sayın Nevzat Kavalar, Sayın Ertürk Çapın, Sayın Enver Dündar ve daha sayamadığım eski dönem ilçe başkanlarım, partiye emek veren tüm Cumhuriyet Halk Parti’li üyelere minnettarım. Kadınlar başımızın tacı. Bornova’da kadınlarla çok büyük işler yapacağız. Kadın  kooperatifleri kuracağız. En büyük destekçimiz kadın kolları olacak.

VEKİLLERE VE ÖRGÜTE TEŞEKKÜR

 Tabi ki bu organizasyonda ilçe örgütümüzün, gençlik kollarımızın çok büyük emeği var. Sabaha kadar bayrak asan bizlerle mücadele eden gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte beni Ankara’da yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz; Sayın Mahir Polat ve Sayın Kamil Okyay Sındır’a  teşekkür ediyorum.

ADAY ADAYLARINA PROJE SÖZÜ

Aday adaylarına da seslenen İduğ, “Seçim dönemi içerisinde 500 bin nüfuslu Bornova’da 17 tane yürekli aday adayı çıktı. Çok centilmence bir yarış oldu. Belediye Başkanımız Sayın Olgun Atila’nın da içinde olduğu aday adaylarımızın hemen hemen hepsi bugün aradılar, başarılar dilediler, bizimle birlikte olduklarını söylediler. Ben burada Asım Başkanımıza 17 aday adayının projelerinin ilçe başkanlığımıza teslim edilmesini ve yapılabilir projeleri yaptığımız zaman o aday adaylarının isimlerini vermeyi taahhüt ediyorum” ifadelerini kullandı.

BORNOVA’YI BÜYÜTMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

İduğ konuşmasına şöyle devam etti: “Bornova’da 2 bin 500’e yakın belediye çalışanımızla en etkin en büyük hizmeti vereceğiz. Tabi ki Bornova’da bu hizmetleri yaparken kent konseyi, STK’lar, iş insanları, muhtarlar, mahalle temsilcileri, her noktadaki insana ihtiyacımız var. Bizim bu mücadelede öne çıkan bir sloganımız var; Biz Bornova’yı büyütmek için geldik. Bornova’yı her alanda büyüteceğiz. Benle değil bizle olacak. Bu hizmet yarışında öne geçmek için sizlerle birlikte bu yola baş koyduk. Hep beraber çok güzel işler yapacağız. Hepiniz sağ olun var olun.”

 
Soyer'e sevgi seli, duygusal anlar, anlamlı mesaj: Kendimi feda etmeye gidiyorum!
 
CHP Narlıdere Adayı Engin'den ilk mesaj: Hep birlikte...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'e sevgi seli, duygusal anlar, anlamlı mesaj: Kendimi feda etmeye gidiyorum!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Soyer, Adnan ...
İYİ Parti Milletvekili Tamer Akkal istifa etti
İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal partisinden istifa etti.
O ilçede bomba gelişme: CHP'li o isim DSP’den aday oluyor!
CHP’nin işbirliği kapsamında İzmir’de İYİ Parti’ye bıraktığı iki ilçeden ...
 
CHP'de adaylıkları PM'ye takılan iki isimden ilk tepkiler
CHP’de MYK’dan geçen ancak Parti Meclisi’ne takılan Cevat Durak ve Aydoğan ...
Zeybekci'den 'Soyer' yorumu ve o davete yanıt!
CHP'nin adayı Soyer'in kendisini Kemeraltı Çarşısı'nda yemeğe davet edeceği ...
CHP İzmir'de aday gösterilmeyen başkanlardan çarpıcı mesajlar!
CHP tarafından 31 Mart yerel seçimi için yeniden aday göstermeme kararı ...
 
CHP İzmir'de o ilçede aday krizi: Örgütten toplu istifa!
CHP İzmir’de kritik PM sonrası Büyükşehir ve 23 ilçe adayı netleşirken ...
Erdoğan: 4 milyon Suriyeli sığınmacının döneceği...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk aşamada hala Türkiye'de yaşayan yaklaşık 4 ...
CHP İzmir Milletvekilleri 'Soyer' için ne dedi?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer oldu. CHP İzmir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri