POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tartıştığı dayısı kurşun yağdırdı!
Tartıştığı dayısı kurşun yağdırdı!
Özel ve Özdağ'dan 'Demiral' açıklaması!
Özel ve Özdağ'dan 'Demiral' açıklaması!
A Milli Takım'ın şaşırtıcı gol istatistiği
A Milli Takım'ın şaşırtıcı gol istatistiği
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması
1 Haziran 2024 Cumartesi - 09:13

Bornova’da verilen sözler tutuluyor!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, hizmet ve yatırım sözlerini teker teker tutuyor. Bornova’da ekonominin önemli bileşenlerinden olan sanayi sitelerinin sorunlarının hızla çözülmesi amacıyla kurduğu Sanayi Meclisi’nin ilk toplantısında sitelerin asfaltının yenilenmesi sözü veren Başkan Eşki, Meclisin ikinci toplantısı bile yapılmadan kapsamlı asfalt çalışması yaparak sözünü tuttu.

Bornova’da verilen sözler tutuluyor!

Hafta içinde Bornova içindeki cadde ve sokakları asfaltlayan ekipler, hafta sonları ise sanayi sitelerinde çalışma yaptı. Kara Nakliyeciler Sitesi’nde asfalt serimi gerçekleştirilirken, 2. ve 3. Sanayi Siteleri ile 5. Sanayi Sitesi’nde sokakların yıpranan bölümlerini düzeltmek ve çukurları kapatmak için yama çalışması yaptı. İzmir’in her bölgesinden binlerce aracın tamir ve bakım için geldiği sanayi sitelerinde esnafın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen bozuk yollar, daha sanayi meclisinin ikincisi toplanmadan asfaltlandı. Bornova Belediyesi’nin yaptığı asfalt serim ve yama çalışmaları işlerini güçlükle yapan esnafa nefes aldırdı. 

Söz verdik yapıyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Güçlü Bornova için kaybedecek bir an bile yok” anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, “Söz verdiğimiz her şeyi yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Sanayi sitelerinin sorunlarını çözmek ve güçlenmelerine destek olmak için Sanayi Meclisi kurma sözü vermiştik. Görevimizdeki ilk ayımızda sanayi sitelerimizin yönetim kurulu başkanları ve bürokratlarımızdan oluşan meclisimizi topladık. Daha ikinci meclisimiz toplanmadan verdiğimiz sözleri tuttuk. Talep edilen sokaklarımızı asfaltladık, onarımlarımızı yaptık” dedi.

Esnaf ne dedi

Doğukan Tata (Kara Nakliyeciler Sitesi): Önceden yolumuz toz içindeydi. Babam KOAH hastası, birkaç arkadaşımızda kronik bronşit var, astımı olan var. Solunum sıkıntısı çekiyorduk. Gerçekten kaliteli bir asfalt atıldı. Çok güzel oldu, rahat ettik. Yolumuzdaki çukurlardan dolayı araçlarımıza hemen hemen üç ayda bir ön düzen bakımı yaptırıyorduk. Artık öyle bir sıkıntımız da kalmadı.

Osman Sarıerikli (Kara Nakliyeciler Sitesi): Yolumuz berbattı, şu anda çok güzel oldu. Perişan oluyorduk. Şimdi rahatladık. Allah Bornova Belediyesi’nden razı olsun. 

Yusuf Aktaş (2. Sanayi Sitesi): Dükkanımızın önünde önceden derin bir çukur vardı, bu da işlerimizi zorlaştırıyordu. Çukura su toplanıyor, içeri girmek isteyen araçların altı sürtülüyordu. Şimdi tertemiz asfalt atıldı daha iyi oldu, gayet memnunuz. Hiçbir sorunumuz kalmadı.

Rafet Çetinkaya (4. Sanayi Sitesi): Belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İzmir’de belediyecilik anlamında beklenen işte budur. Bunun partisi siyaseti yok, kim yapıyorsa baş tacımızdır. Yapılan hizmete bakıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İkamet ettiğim sokakta da Belediye’nin çalışmalarını görüyorum. Devamını bekliyoruz, yetkililere de teşekkür ediyorum.

 
1 Haziran Cumartesi günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
 
Tugay'dan Çeşmeli turizmcilere 'Vahşi' anlayışa karşı birliktelik çağrısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar Ailesi’nin yeni üyesi: Yonca
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar Belediyesi adına Uzundere ...
Konak’tan vatandaşa bir sosyal destek daha
Konak Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmet vereceği Psikososyal ...
Ünsal’ın çağrısı gündem yarattı!
Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği Can Dostlar Çalıştayı’na sokak hayvanlarının ...
 
Karşıyaka'da mali krize karşı dev kredi talebi meclis gündeminde!
Uzun süredir mali krizden çıkamayan Karşıyaka Belediyesi çözüm için düğmeye ...
Başkan Eşki de horon oynadı
Bornova Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Bornova Halk Dansları ...
İzmir Planlama Ajansı'na yeni başkan!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay İzmir Planlama Ajansı’nın yeni başkanını açıkladı.
 
Sengel proje ve hedeflerini anlattı
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel gündemdeki konular ...
Kemalpaşa’da kurban satış alanı teyakkuzu
Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve hijyenik ...
Menderes Belediyesi’nde şüpheli paket eğitimi
Menderes Belediyesi tarafından personele şüpheli paket eğitimi verildi.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri