POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
9 Aralık 2017 Cumartesi - 15:45

CHP Aliağa ve Menemen'de başkanlar güven tazeledi

Seçime tek aday olarak giren Aliağa İlçe Başkanı Durmaz ve Menemen İlçe Başkanı Taklak, delegelerden güvenoyu alarak yeniden koltuğa oturdu.

CHP Aliağa ve Menemen de başkanlar güven tazeledi

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’deki kongre maratonunda Aliağa ve Menemen seçime tek listeyle gidildi. İki kongrede de başkanlar delegeden güvenoyu alarak yeniden koltuğa oturdu. 

ALİAĞA'DA YENİDEN DURMAZ DÖNEMİ 
CHP Aliağa Kongresi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz sandığa tek aday olarak gitti. Kongrenin divan başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay yaptı. 

Seçimde 167 delege sandık başına giderken, 2 oy geçersiz çıktı, Durmaz 165 oy alarak yeniden CHP Aliağa İlçe Başkanı seçildi. 

Yeni yönetim ve il delegeleri 
CHP Aliağa'da Durmaz başkanlığındaki yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu: İlhan Aktaş, Gülsen Cirit, Berna Ekmekçiler, Hüseyin Erden, Pelin Evranos, Engin Gündüz, Bahar İlban, Namık Kaçar, Emel Bayındır Kanat, Zafer Maden, Osman Murat, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Fikri Temur…

Durmaz’ın yanı sıra Erol Güngör, Ülviye Öztürk, Uğur Kaçar, Savaş Dağdeviren, Şevket Öztürk, Ecevit Yılmaz, Armağan Sevgi, Seçil Adalet Işık ve Melis Ecem Köse de il delegesi seçildi. 

Borcumuzu ödeyeceğiz!
Kongrede konuşan İlçe Başkanı Durmaz, “Yeniden önümüzdeki dönem için görev istiyorum. Bir önceki dönem yaraları sarmak, kırgınlıkları küskünlükleri gidermek için çalıştık. Partimizin için sokağa çıkan, çalışan, taşın altına eline koyan bir örgüt yapısı yarattık.  Aliağa'nın hak ettiği yerel yönetimi yeniden sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımıza dokunacak gerek ilçemizde gerek genel siyasete hizmet etmek için partimizin için tek bir hedefe yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. STK'larla, derneklerle, sendikalarla hep iyi ilişki içerisinde olduk, halkımıza dokunduk. Nüfus yapısıyla küçük bir Türkiye örneği olan Aliağa'ya borcumuzu ödemeliyiz, emeğin kentine borcumuzu ödemeliyiz. Bugün kamucu değil dar kadrocu bir anlayışla yönetiliyor Aliağa. Biz Aliağa'da düne ilişkin kötü izleri silecek hemşerilerimizin beklentilerini ve taleplerini yerine getirecek bir anlayışla Aliağa'da iktidar olup hizmet edeceğiz” dedi.



MENEMEN'DEK TAKLAK'A GÜVENOYU 
CHP Menemen'de de delegeler tek adaylı seçimde sandık başına gitti. 

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrede İlçe Başkanı Hürol Taklak delegasyondan güvenoyu aldı.  Kongrenin divan başkanlığını Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Cevat Durak yaptı. 

257 delegenin sandığa gittiği seçimde 14 oy geçersiz çıktı. 243 delegenin oyunu alan Taklak CHP Menemen İlçe Başkanlığı koltuğuna yeniden oturdu. 

Taklak’ın yeni yönetimi Ufuk Anık, Funda Barut, Mehmet Ekinci, Berna Eyinç, Zuhal Güç, Sebahattin İpektepe, Alev Kılıçarslan, Nusret Özbent, Fatih Sabancı, Mustafa Sevinç, Orçun Soysal, Birgül Soytürk, İrfan Şahin, Ercan Şenel, Hakan Taşkıntuna ve İmam Yıldırım’dan oluştu.    

Taklak ve Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yanı sıra İl Genel Meclisi Eski Başkanı Serdar Değirmenci, Yağmur Aşkın, Cengiz Cangüder, Nezahat Esen, Büşra Kayaoğ, Recai Önal, İsmail Polat, Mustafa Sevinç, Sadık Tanrıverdi, Bülent Uzun, Kader Yayla, Kemal Yıldız ve Gökhan Yılmaz da il delegesi seçildi. 

GELİNLİKLE OY KULLANDI
Öte yandan kongreye delegelerden Didar İnce’nin gelinlikle oy kullanması damga vurdu. Müstakbel eşi Salim Ok’la birlikte kongreye katılan İnce oyunu kullandıktan sonra düğün töreni nedeniyle salondan ayrıldı.  

 
Kendisi açıkladı: Bir CHP'li başkan daha inceleniyor!
 
Belediye başkanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kendisi açıkladı: Bir CHP'li başkan daha inceleniyor!
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı kararıyla ...
CHP'de o ilçede büyük sürpriz: Eski Belediye Başkanı yönetime girdi!
CHP Selçuk’ta İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Merve Çalışkan, mevcut ...
Kılıçdaroğlu: Yapılmak istenen haysiyet cellatlığı!
CHP Genel Başkanı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden ...
 
Erdoğan'dan liderlere 'Kudüs' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs'teki son gelişmelerle ilgili, Kazakistan, ...
CHP kütüphanesi halka açılıyor
Bünyesinde 17 bini aşkın kitap bulunan CHP kütüphanesi, başta üniversite ...
Bahçeli: Gidenler o yarayı ömür boyu hissedecek!
Antalya'da konuşan MHP lideri Bahçeli, "Kendisini davadan büyük görenlere, ...
 
Dram yolu: Sertel, Hatice Nine'ye traktörle ulaştı
Araç geçişine uygun yol olmadığı için diyaliz tedavisine traktörle gitmek ...
CHP Balçova'da adaylık düğümü çözüldü
CHP Balçova’da kongreye 1 kala aday düğümü çözüldü.
Sındır’dan ‘İlgezdi’ kararına sert tepki: Hukuka yeni bir darbe!
CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Sındır, İçişleri Bakanlığı kararı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri