POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den dört talip
Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den dört talip
ABD'den krizi tırmandıracak yaptırım kararı
ABD'den krizi tırmandıracak yaptırım kararı
TIR'a arkadan çarpan araç bu hale geldi
TIR'a arkadan çarpan araç bu hale geldi
Lübnan'da yeni siber saldırı: Bu kez telsizler patlatıldı
Lübnan'da yeni siber saldırı: Bu kez telsizler patlatıldı
25 Kasım 2017 Cumartesi - 08:54

CHP Bornova'da 'gençlik' ateşi yüksek

CHP Bornova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için kongre öncesi hareketlilik arttı. İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse’nin desteğiyle il gençlik kolu yöneticisi Asena Karcıer adaylık turuna çıktı. Sadık Yıldız ise yaptığı açıklamayla ‘varım’ dedi.

CHP Bornova da  gençlik  ateşi yüksek

GERÇEKİZMİR - CHP’de ana kademede bu hafta sonu başlayacak ilçe kongrelerinin yanında, pazartesi günü gençlik kollarında da kongre startı veriliyor.

Ana kademede en hareketli ilçelerin başında gelen ve 3 adayın(Kavalar-Hocaoğlu-Koçanalı) yarıştığı Bornova’da gençlik ateşi de yüksek.

Mevcut ilçe gençlik kolu başkanı Ömer Yener’in ismi ana kademe ilçe yöneticiliği için geçerken Yener’in gençlik kolları ilçe kongresinde aday olmayacağı öğrenildi.

KARCIER TURA ÇIKTI
İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse’nin de desteğiyle il gençlik kolu yöneticisi ve aynı zamanda Ergene delegesi Asena Karcıer, ilçe gençlik kolu başkanlığı için adaylık turuna çıktı. Karcıer, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yener ve Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanımız Serap Balci gibi isimlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

YILDIZ ‘ADAYIM’ DEDİ

Karcıer’in adaylık turunun yanında bir isim daha ilçe başkanlığı için ‘varım’ dedi. CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Sadık Yıldız şunları söyledi:

İçinde olmaktan mutluluk ve gurur duyduğum bu büyük ailenin en onurlu görevlerinden birine bugün itibari ile talibim. İçinde yetiştiğim gençlik hareketi ve benimle beraber yol yürüyen arkadaşlarım beni bu onurlu göreve aday olmama layık gördüler. Yaşadığımız zamanın zorluğu ve tüm olumsuz şartlar beni ve beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarımı asla korkutmamış aksine bizi mücadelenin daha da içine çekmek için teşvik etmiştir.

Çünkü Mustafa Kemal'in gençliği hiçbir şart altında yılmaz ve yorulmaz. Çünkü Mustafa Kemal'in gençliği atasının gösterdiği hedeften hiçbir surette vaz geçmez. Ülkemizin yaşadığı faşizmi yıkmak için Genel Başkanımızın başlattığı bu kutsal yürüyüşe en iyi şekilde destek olmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları Başkanlığına adayım...

Aday olduğum bu görevin önem ve değerinin farkındayım. Bu ağır yükü omuzlamaya çalışmak bana başlı başına gurur vermektedir.

Ben bu gururun ötesinde bir başarı hikâyesinin peşinden koşmak istiyorum. Bu akıl almaz karanlığın içinde çırpınan güzel ülkemi aydınlık ve demokratik günlere çıkarırken bedenimle, yüreğimle ruhumla bu amansız kavgada mücadele etmek ve gerekirse hiç düşünmeden bedel ödemek istiyorum.

İşçilerin ölmediği, kadınların şiddet görmediği, halkımın soyulup güzel ülkemin talan edilmediği ve kutsal Cumhuriyet değerlerimin tartışılmadığı bir Türkiye'yi kurmak için; durmadan  yılmadan, yorulmadan çalışacağım çalışacağız. Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinden aldığımız güç ve inançla tüm gençliğimizi bu amansız kavgaya davet ediyor bu duygu ve düşünceler ile herkesi selamlıyorum”

 

 

 

 
Batum'da otel yangını: 12 ölü
 
Bakan'dan 'bireysel silahlanmaya hayır' çağrısı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Genc 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:32

İl başkanı bu süreçte tarafsız olmalı. Ana kademede bu durum nasıl eleştiriliyorsa gençlik için de geçerlidir. Madem koltugu bırakacak Sinan bari bu dönem rahat bıraksın gençleri

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Narlıdere’de Fırat yola çıktı, 2019’u işaret etti
CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu ...
Baykal'dan sevindiren haber: Yoğun bakımdan çıkacak
Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, yoğun bakımdan çıkacak duruma ...
İYİ Parti İzmir’de bir ilçenin daha başkanı belli oldu
İl Başkanı Ulupınar; Bornova, Karabağlar, Dikili ve Balçova'nın ardından ...
 
Sertel’den Kocaoğlu’nu kendisinin mesajıyla eleştiren Kaya’ya jet yanıt!
CHP İzmir Milletvekili, ‘Basmane Çukuru’na yapılacak çifte gökdelen projesini ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1.5 milyonluk dava!
Erdoğan, kendisine, çocuklarına ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle ...
Trump ile Erdoğan telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın telefon görüşmesinde ikili ...
 
CHP'li Bayır ailesinin acı günü: Babaya veda...
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kayınpederi, CHP İzmir Parti ...
CHP’de kongre zamanı: Hangi ilçede kaç il delegesi seçilecek?
CHP İzmir’de bu Pazar ilçe kongreleri başlıyor. Seçilecek başkan ve yönetimlerin ...
CHP'de büyük kadın buluşması: Başkan Pekdaş konuşacak
CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, kadınların seçme seçilme hakkını kazandığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri