POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
120 bin TL'lik telefon için metrelerce kuyruk!
120 bin TL'lik telefon için metrelerce kuyruk!
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
17 Ekim 2017 Salı - 16:26

CHP Çiğli'deki 'beyaz zaferi' anlattı, o isimlere tek tek teşekkür etti!

Sandıklara damga vuran beyaz listelerin arkasındaki isimlerden Ali Rıza Koçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ‘zaferi’ anlatırken yol arkadaşlarına da teşekkür etti.

CHP Çiğli deki  beyaz zaferi  anlattı, o isimlere tek tek teşekkür etti!

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de delege seçim maratonu sona ererken, Çiğli’de sandıklara muhalif beyaz listeler damga vurdu.

Delege seçimleri sürecinde İZELMAN Genel Müdür Yardımcılığı görevi sonlanan ve kararla aynı gün 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Çiğli İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer ‘beyaz zafer’in mimarları arasında yer aldı.

Sandıklara damga vuran listelerin arkasındaki isimlerden Koçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ‘zaferi’ anlatırken yol arkadaşlarına da teşekkür etti.

İŞTE O AÇIKLAMA

Değerli yoldaşlarım. Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli teşkilatı olarak uzun bir maraton diyebileceğimiz bir sürecin ilk etabını geride bıraktık. Gece gündüz demeden mahalle ayrımı yapmadan tek tek her kapıyı çalan, mesailerinden,ailelerine ayıracakları zamandan fedakarlık eden ekip arkadaşlarımıza yine ekip adına çok teşekkür ediyoruz.Bizim her akşam geç saatlere uzayan çalışmalarımıza ses çıkarmayan sineye çeken ailelerine de teşekkür ediyoruz en buyuk teşekkür onların hakkı...

Beyaz liste ekibi oluşurken tüm kartvizitlerimizi yaktık.Tüm egolarımızı, kimliklerimizi, ünvanlarımızı,mevkii ve statülerimizi ceketimizi çıkarır gibi çıkarıp bir kenara bıraktık.. Eski ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları,uzun yıllar yöneticilik yapmış isimler, eski ve yeni meclis uyeleri ile aktif siyasetten uzak duran,bu seçimlerle siyaset yapmaya başlayan uyelerimizi aynı potada erittik..Bir slogandan öteye fiili olarak da “BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANDIK”.. Ve birleşmeye birleştirmeye devam edeceğiz.. Hangi renk hangi listeden yarışa katılmış ya da destek vermiş olursa olsun tüm üyelerimizi bir araya getirip 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde “HALKIN İKTİDARI” nı kuracağımıza olan inancımız tamdır.
Beyaz liste altında birleşen tum ekip arkadaslarımın herbirinin emeği ayrı ayrı cok buyuk hepsinin ismini tek tek saymam mümkün değil,ancak bir kaç yoldaşımın ismini anmadan da edemeyeceğim.Öncelikle ve özellikle Ataşehir mahallesinde omuz omuza çalıştığımız değerli yoldaşım biraderim Sayın Aziz BUĞA ya,Çiğlimizin Türkiye' ye mal olmuş ismi Sayın Semra AKSU ya ,birlikte aynı ekipte çalışmaktan büyük mutluluk duydugum Sayın Gürbüz BAL,Sayın Birol SOYLU ve Tülin Hanıma ,ekibin çatısını oluşturmada büyük pay sahibi Behçet KÖYMEN,Mustafa AVDAN ve Vahit KORKUT 'a, 40 derece sıcakta kelimenin tam anlamı ile yol arkadaşım,yoldaşım olan Sayın Süleyman KARADAĞ 'a,saha çalışmalarında üstün performans segileyen Yusuf BAŞAKLI, Mustafa BAHÇEBAKAN, Mazlum METİN,Cengiz SERTTAŞ ve Cansu MALATYALI kardeşime,her türlü teklifi elinin tersi ile iten Huseyin AKKUŞ'a. Bedel ödeme pahasına duruşundan taviz vermeyen Yeşim KOÇHAN kardeşime;Enerjisini son damlasına kadar mücadelesine yansıtan Sayın Erkan AKAR kardeşime, Meclis Üyelerimiz Yüksel ARDUÇ, Yusuf ÇOBAN' a, Yoldaşım Yaşar SERT'e , Eski İlçe Yöneticilerimiz Ali SAĞLAM, Ali ÜSTÜN, Hüseyin KIZILKAYA'ya, 
Ekipte olmalarından gurur duyduğumuz, güç aldığımız,bir önceki dönem ilçe başkanımız Sayın Utku GÜMRÜKÇÜ ve degerli yöneticileri Sebahat İSSİ, Cengiz ARAT'a, Barbaros KİRİŞ,Mert ÖZCAN, Hakan AYAZ,Ali GÜL,Cem KARADAĞ ve Hüseyin GÜLER e...

Her mahallenin, isimlerini saymakla bitiremeyeceğim, inanmış,sonuca kitlenmiş hiç bir baskıyı ve engellemeyi kabul etmeyip hakkını sandıkta demokratik yollarla aramış ve gerekli mesajı vermiş olan,O isimsiz kahramanlarına, mahalle temsilcilerine ve parti emekçilerine Beyaz Liste ekibi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ve taahhüt ediyoruz...
bu daha başlangıç...

 
Ruhsatsız ocakta facia: 6 işçi öldü
 
Uyuşturucu ile yakalanınca tutuklandı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Veli ASLAN 18 Ekim 2017 Çarşamba 12:36

Bu "Burjuva" söylemlerine hastayım. Yorumcu "Hasan" bey, çiğlide ekonomik, sosyal, kültürel ne türden eşitlik sağladınız? Halk evlerimi açtınız? yoksullara aş evlerimi açtınız? Sermaye koyup fabrikalar açıp iş imkanımı sağladınız? Bu arada siz kimdiniz, başardık dediğinizi bir anlatında bilelim çiğlililer olarak. Ali rıza KOÇER, Chp örgütüne kendi öz malı olan ilçe binasını kazandırmış, Ensari BULUT göreve geldiği ilk gün Metin SOLAK'ın hacizine kefil olmuş, hacizi durdurtmuş, bu örgüt için silahlı saldırıya uğramış, 14 senelik ilçe başkanlığı zamanında oy oranını ne kadar arttırmış bellidir. Bu zat ilçe başkanıyken de, ilçe başkanı değilken de, şirket müdür yardımcısıyken de hep çiğlilere iş imkanı sağlamıştır. Bu diyet değil ekonomik olarak çiğlililere siyasi imkanlar çerçevesinde ekonomik özgürlük kazandırmıştır. Etiklikten bahsetmeden önce, ilçe seçimlerinde hem belediye hemde ilçe başkanlığının desteğini arkasına alıp vaatler verenlerin kim olduğu bellidir, nettir. Bana Doğu PERİNÇEK' ağzıyla konuşup demogoji yapmayın. Sol'un türkiye genelinde şuan toplasanız %30 oyu anca çıkar. Bir gün dediniz mi, biz bölüneceğimi tek bir parti altında ideolojimizi savunalım. Sizler oturduğunuz yerden klavye delikanlığı yaparsınız KOÇER gibi adamlar bedel öder. Seçim sonucu bellidir, daha fazla yıpratmayın ve kabullenin. Birleştirici ve yapıcı olun. Eleştirmek için değil, daha iyiye gitmek için eleştirin.

Yorumu oyla      0      0  
Hasan 17 Ekim 2017 Salı 23:43

Sayın aliriza bey sizi gecmişinizide devrimci ve sosyalişt olarak bilirdik ama şimdi.ise'' burjiva patilerde siyaseti yermi yildan beri yapiyorsun. Halki icin ne yaptiniz halkin ekonomik,sosyal,kültürel, yasaminda bir gelişmemi oldu acaba bizmi goremiyoruz yahu birakin safsatalari kimi kandiriyorsunuz kafa kol ilişkileri feodaliteyi asiretcilği şüvenizmi.meşurlaştirdıniz. niçin makam mevkiye sahip olmak biz bu bölgede yillarimiz verdik demokrasiyi ,demokratliği, eşitli,özgürlüğü insanlar arasindaki ayirimcilği feodaliteyi bu tür anlayışlari yok etik ama sizler sistem partilerde siyaset yapmak marifet sandiniz yillarin emeği yok etiniz yanliz tarih bir gun tarihinin önüde hesap vermek var. Tabiki sizleri gecmiş gecmişte kaldi diye billirsiniz. Bu burjiva partilerin işleyisin biliyoruz pazarliklar söz vermeler şimdiden ben secillirşem seni ve öglun kizini gecmiste olduğu gibi bir ailden beş altı kisiyi işe aldığinizi biliyoruz. adelet bunu neresinde hani vijdan size calısanlara diyet borcunuzu işe almakla yapacaksiniz ama bu.kammu malini halkkin olan seyi bu gunde siyasi ranta dönüsturyosunuz bu etikmi

Yorumu oyla      0      0  
Örgüt 17 Ekim 2017 Salı 19:16

Teşkilat değil örgüt... Chp örgütü...

Yorumu oyla      0      0  
Halk 17 Ekim 2017 Salı 16:55

Yaşar SERT i unutmuş ali rıza bey.!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Minderden kaçan biz olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB ilişkilerine dair, "Almayacaksınız açıklayın. ...
Kritik zirvesi: Yıldırım ile Kılıçdaroğlu neler konuştu?
Başbakan Yıldırım, Meclis'te CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'Ecevit' tepkisi: Önce bir ağzını yıka!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşma ...
 
Gül: Bakanlık müsteşarı kendi isteğiyle ayrıldı
Adalet Bakanı Gül, bakanlık müsteşarı Kenan İpek'in kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı.
Başbakan'dan kredi müjdesi ve 'görüşme' açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşme ...
MHP İzmir’de istifa rüzgarı: O ismin de rotası yeni parti!
Partinin önemli isimlerinden Taşer’in istifası sonrası, 2014 yerel seçimlerinde ...
 
Bahçeli'den hükümete sürpriz teklif!
Bahçeli, "Hükümete bizi teklifimiz şudur: Gelin üniversite sınavını tamamen ...
'Hürriyet Hareketi' yönetiminde bir İzmirli!
Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya giden üniversite öğrencileri, ...
Son açıklama: Deniz Baykal uyutuluyor
Deniz Baykal'ın, beyninde ödem ve kanama artışı görülmesi üzerine, 1,5 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri