POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray, Batshuayi transferini açıkladı!
Galatasaray, Batshuayi transferini açıkladı!
LPG'li araç sahiplerine kötü haber: Zam geldi!
LPG'li araç sahiplerine kötü haber: Zam geldi!
Gar katliamı davasında karar çıktı!
Gar katliamı davasında karar çıktı!
Suriye'de Türk bayrakları indirildi, TIR'lar taşlandı!
Suriye'de Türk bayrakları indirildi, TIR'lar taşlandı!
30 Ocak 2024 Salı - 00:41

CHP İzmir'den VIP karşılama, Tugay'dan oy rekoru sözü!

CHP İzmir Örgütü, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay Ankara dönüşünde havalimanında partililer tarafından karşılandı. Tugay coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada oy rekoru sözü verdi.

CHP İzmir den VIP karşılama, Tugay dan oy rekoru sözü!

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İzmir düğümü dün peş peşe yapılan 2 üst yönetim toplantısı sonunda alınan kararla sonlandı. 

- FOTO GALERİ: CHP İZMİR'DEN TUGAY'A ÖZEL KARŞILAMA... 

CHP İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı aday gösterme kararı aldı. 

Tugay'ın adaylık ilanının ardından CHP İzmir Örgütü'nde çalışmalarını tamamladı ve Büyükşehir Adayı Tugay'a Ankara dönüşünde havalimanında özel bir karşılama programı hazırladı. 



CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun yanı sıra parti yönetim kadroları ve çok sayıda partilinin Adnan Menderes Havalimanı VIP çıkışında hazır bulundu. Büyükşehir Adayı Tugay'ın İzmir'e gelişi öncesi partililer VIP çıkışındaki alanı doldurdu. 

Büyükşehir Adayı Tugay İzmir'e CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel ve Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ile birlikte geldi. Tugay'ın Yücel, Bakan ve İl Başkanı Aslanoğlu ile blrlikte parti otobüsünden kalabalığı selamladığı anlarda coşku tavan yaptı. 



TUGAY'DAN REKOR OY SÖZÜ! 

ÜST YÖNETİME TEŞEKKÜR, ESKİ BAŞKANLARA VEFA MESAJLARI 
Büyükşehir Adayı Tugay alanı dolduran partililere parti otobüsü üzerinden yaptığı konuşmayla seslendi. 
Tugay, "Siz CHP’liler İzmir’siniz, sizler CHP’siniz, sizler Cumhuriyetsiniz, sizler Atatürk’ün askerlerisiniz. Sizler bu ülkede her zaman halkın mağruz kaldığı haksızlıklara karşı, adaletsizliklere karşı dertlenen ve mücadele eden asil yol arkadaşlarımızsınız. Hepiniz iyi ki varsınız. Ben bu şehrin dört bir yanında yaşadım. Çocukluğum Balçova’da geçti, gençliğim Buca’da geçti. Ege Üniversitesi’nde okudum Bornova’da yaşadım. Tire’sinde Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde, Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde görev yaptım. Ve en son Karşıyaka’da yaşamak bana nasip oldu. Şehrimizin dört bir yanı birbirinden değerli. Bu şehrin bir meslek sahibi yaptığı onurlandırdığı bir kardeşiniz olarak CHP’ye üye oldum. Pek çok görevden sonra 2019’da Karşıyaka Belediye Başkanı olma onurunu verdi partimiz. 5 yıl benimle mücadeleye ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Demokrasi bir nöbet değişimidir. Geçici olarak bu nöbeti tutarsınız. Ne mutlu bana ki bu dönemde partim bana İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığın layık gördü. Beni bu göreve layık gören Özgür Özel, MYK, PM ve milletvekillerimiz ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Benden önce bu bayrağı birileri taşıyordu. Ahmet Piriştina, Aziz Kocaoğlu ve en son Tunç Soyer bu bayrağı taşıdı. Dünyanın en güzel şehrine hizmet ettiler. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Piriştina’yı minnetle anıyorum. Hayatta olan başkanlarımızla her zaman omuz omuza olacağız. Deneyimlerinden faydalanacağız. Onların yükselttiği bayrağı İzmir’e kazandırdıkları değerlere namus ve yurtseverlik borcu olarak görüyorum" dedi. 

“BÜYÜKŞEHİR ELLERİ TEMİZ İNSANLAR TARAFINCA YÖNETİLECEK”
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı, "İzmir ülkesine güç ve cesaret veren bir kent. İzmir Türkiye’nin simge kentidir. Biz bu emaneti, bu mirası CHP olarak bugüne kadar onurla taşıdık şehrimizi her türlü istismardan koruduk. İnsanlarımızın haklarının yanında onlar için mücadele ettik. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız. Aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Türkiye haklar kaybedilirken biz insanlarımızı daha fazla sahip çıkacağız. Ev sahibi olmayanları ev, iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız. Çiftçimize daha fazla destek olacağız. İzmir’i zenginleştireceğiz. Gençlerimiz artık bu şehirde yaşamak isteyecek. Gençlerimiz artık bu şehirde yaşamak isteyecek. Büyükşehir Belediyesi elleri temiz yürekleri temiz insanlar tarafınca yönetilecek. Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen herkese yol açacağız. İnsanlarımıza belediye hizmetlerine daha uygun fiyatlarla götürmek için üzerimize düşeni yapacağız. İzmir’i Türkiye’nin en yaşanabilir temiz düzenli ve refah içindeki şehir yapma yolunda hazırladığımız projeleri önümüzdeki 2 ay boyunca arkadaşlarımızla sizlere birer birer anlatacağız. Ve göreceksiniz ki bu şehir Türkiye’de herkesin yaşamak istediği bir yer olacak. Aslında zaten öyle bir yer. Bugüne kadar İzmir’de CHP’li yönetimlerin başarısıdır. Bu bize çamur atmak için konuşanların aklına sokmak benim boynumun borcu olsun. Hava soğuk kanımız sıcak heyecanımız yüksek. Sahaya çıkmak istiyoruz. Haydi hep birlikte İzmir’in için daha ileri diyorum" diye konuştu. 

BİRLİK MESAJLARI VE REKOR OY SÖZÜ 
Tugay konuşmasının sonunda CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu yanına davet ederek birlik mesajı verdi.

Tugay, "Bizler hep beraberiz. Hiçbir zaman kimse bizi bölemeyecek. Parçalayamayacak. Bir bütün halinde 30 ilçede zaferi kazanacağız. Oy rekoru kıracağız söz veriyorum size. Oy rekoru kıracağız. İzmir bekle bizi geliyoruz" dedi. 

SOYER’E TEŞEKKÜR ETTİ BÜYÜKŞEHİR VE 30 İLÇE HEDEFİNİ YİNELEDİ!
CHP İl Başkanı Aslanoğlu ise karşılama töreninde yaptığı açıklamada, "Aday adaylık süreçleri zorludur. 2 aydır 407 aday adayımız gece gündüz demeden sosyal belediyeciliği CHP’nin politikalarını anlatıyor. Her bir ilçede bir arkadaşımız ile yarışacağız. Bugüne kadar emek veren ter döken 407 aday adayı için kocaman bir alkış istiyorum. Tunç Soyer 10 yıl Seferihisar’da, 5 yıl Büyükşehir’de bizler için İzmirliler için çalıştı. İzmir’i demir ağlarla örmek için gece gündüz çalıştı. Soyer için fe kocaman bir alkış istiyorum. Kendisinin deneyimlerinden hem Cemil Tugay, hem biz CHP yararlanmaya devam edeceğiz bilgeliğinden hem belediyede hem CHP’de. Bizler kırılmadan hep beraber mücadeleyi sürdüreceğiz. Bizler il örgütü, ilçe örgütleri olarak CHP olarak canla başka partimiz için ve adayımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bayrak yarışı kimileri bu görevi devredecek. Belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz. İçimizden biri Cemil Tugay. Zaten yol arkadaşımız. Yeni bir vizyon ile İzmir için gece gündüz çalışacak. İzmir’i kendi içinden kendi çocuğu öz evladı bir belediye başkan adayımız var. Sadece Büyükşehir’de değil 30 ilçede birbirinden pırlanta adaylarımız var. Adaylarımızdan 9’u kadın. Deneyimli genç pırıl pırıl kadrolarla geliyoruz. 30 ilçenin 30’unda ve Büyükşehir’de CHP bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı. 

 
Çiğli'de 'adaylık' isyanı!
 
Tugay'dan 'Mehmet Cengiz' iddialarına yanıt: O satışın tüm sürecini anlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de 'adaylık' isyanı!
İzmir'in Çiğli ilçesinde, CHP Parti Meclisinde (PM) Çiğli Belediye Başkan ...
CHP'de İzmir ilçe adaylarına mercek: Kim/kimdir?
CHP'de İzmir'in 30 ilçesinin belediye başkan adayları belli oldu.
Özel'den çarpıcı İzmir mesajı: 'Değişim nerede?' diyenler...
CHP Genel Başkanı, İzmir adaylarının belirlendiği PM çıkışında, gazetecilere ...
 
CHP'nin Büyükşehir Adayı Tugay'dan ilk mesajlar!
Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay'dan Büyükşehir adayı ilan edildikten ...
CHP’de Aslanoğlu’ndan Tugay ve ilçe adaylarıyla ilgili ilk mesajlar!
CHP’de Tugay’ın Büyükşehir adayı olarak açıklanması ve ilçe belediye başkan ...
Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda biz açtık!
Gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklamalar.
 
DEM Parti yerel seçim için adaylarını açıkladı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart’ta yapılacak ...
CHP'nin İzmir'deki 30 ilçe adayı belli oldu!
Daha önce İzmir'de 6 adayını açıklayan CHP'de kritik MYK ve PM sonunda ...
AK Partili Dağ üniversitelilerle buluştu: 31 Mart'ta samimiyet kazanacak!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, uzun yıllardır ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri