POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Klimayı açıp uyudu: Bir daha uyanamadı!
Klimayı açıp uyudu: Bir daha uyanamadı!
5 Şubat 2022 Cumartesi - 12:24

CHP İzmir'den rozet şov... Salıcı'dan 'iktidar' mesajı!

CHP İzmir'de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki törende 450 yeni üyeye rozetleri takıldı. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı partisinin İzmir'deki rozet töreninde konuştu. AK Parti'ye sert sözlerle yüklenen Salıcı, iktidar mesajları verdi

CHP İzmir den rozet şov... Salıcı dan  iktidar  mesajı!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'e geldi. Salıcı'nın ilk durağı partisinin yeni il binası oldu.

Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i ziyaret etti. Yücel, Salıcı'ya yeni il binasını gezdirirken, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı,  yeni il binasını çok beğendiğini il başkanına ifade etti.

Ziyarette CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Ednan Arslan, PM Üyesi Devrim Barış Çelik,  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de yer aldı. 

ROZET ŞOV... SALICI'DAN MESAJLAR

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı partisinin İzmir'deki rozet törenine katıldı. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki törende 450 yeni üyeye rozetleri takıldı.

Törende CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı konuştu. Törene belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe ve parti yöneticileri katıldı.

YÜCEL: SİZLERLE DAHA GÜÇLÜYÜZ
Törende kürsüye ilk olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel çıktı. Yücel şöyle konuştu;

“CHP üyesi olmak bir onurdur. Bir taraftan size ve bize sorumluluk yükler. CHP köklerini milli mücadeleyi örgütleyen ve başarıya ulaştıran bir siyasi parti. Çok partili sistemin önünü açarak demokrasiyi hayata geçiren bir siyasi parti. Hepiniz zor günler geçiriyorsunuz. Özellikle ekonomik kriz herkesi etkiliyor. Özellikle son bir kaç ayda tüm halkımızı çok küçük bir azınlık dışında fakirleştir. Bu ülkeyi yönetenleri yönetme biçimi ve tercihi. Biz ülkemize huzuru barışı, insanca yaşamı getirmek için mücadele veriyoruz. Burada aramıza katılacaklar başka partilere oy vermiş olabilir. Biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Bizim kırmızı çizgilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimiz ve bayrağımız. Bunun dışındakiler önemli değil. Sizlerin katılımı ile çok daha güçlüyüz. Bu mücadeleyi sizlerin katılımı ile başarıya ulaştıracağız.”
 

ÖZUSLU: CHP'Lİ BELEDİYELER TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR
Etkinliğe başka bir programı nedeniyle katılamayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yerine söz alan başkan vekili Mustafa Özuslu, ''Tunç Soyer adına herkesi selamlıyorum. Başkanımızı şu anda Aliağa'da bir açılış bulunmaktadır. Bu da şu demektir, CHP'li belediyeler tıkır tıkır çalışmaktadır. CHP'li olmak bir onurdur. Bu idrak ve bilinçle CHP'nin hak, hukuk, demokrasi mücadelesine katkı vermek üzere bu partiye nefer olarak burada adım attığınız için hepinizi canı gönülden alkışlıyorum.” Dedi.

BÖKE: KARANLIK UMUT IŞIKLARI İLE AŞILACAK!
Özuslu'nun ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke konuştu. Böke, '' Bugün içinde bulunduğumuz karanlığın açılması için yeni siyasete ihtiyaç var. Genel Başkanın önderliğinde kurulan siyaset işte tam da bu siyaset. İktidar siyasetinin karşısında kim olursa olsun hepimizin dayanışmayla var olabileceği, hep birlikte yapabiliriz diyen CHP'yi büyüttüğünüz için teşekkürler. Bize dayatılan karanlık bu umut ışıkları ile aşılacak. Toplumu ayağa kaldırma iradesi böyle büyüyecek. Sizlerin görevi artık henüz katılmamışlara işte adres burası demektir. Bu sorumululuk sizin omuzlarınızda. Zamların artık haber değerini yitirdiği, yoksulluğun her yere yayıldığı bir ortamla karşıyayız. Özgürlüğü yaşatmak için özgür alanları büyütmeye ihtiyacımız var. Bugünkü bu buluşma geleceğin ilk adımları olduğu için büyük ailemize hoş geldiniz diyorum” dedi.

SALICI: İKTİDAR YAKIN!
Son olarak kürsüye gelen Salıcı konuşmasında ekonomik krize değinirken iktidar mesajları da verdi.
Salıcı şunları söyledi;

“Elektrik faturasından canı yanmayan kaldı mı bu ülkede? Elektrik faturasını protesto eden vatandaşlarımız var, Doğu bölgesinde. Isparta'da hiç elektrik bulamayan vatandaşlarımız var.  Türkiye'de kutuplaştırma siyasetinin getirdiği noktayı görüyorsunuz. Sizlerin CHP'ye gelmiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Biz sizlere nereden geldiniz diye sormuyoruz. İktidara yürüyen CHP'ye geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Artık beraberce siyasi mücadele yürüteceğiz. Sizler nasıl bir yere geldiniz onu söyleyeyim, Burası 5'li çeteye uzak olanların partisi, devletin ihalelerini hesapsız kitapsız birilerine veren, kanunu değiştirenlerin partisi değil. Burası pudra şekerini pudra şekeri olarak tanıyanların partisi. Burası insanların inançlarına saygılı olanların, laikliğin temsilcisi olanların partisi. Türkiye'nin doğusunun da batısının da eşit olmasını savunanların partisi. Burası birisi açken tok yatamayanların partisi. Bu ülkede yaşadığımız için 84 milyona sahip çıkan insanların partisi. Burası soğukta kalmasın diye birbirlerinin faturasını ödeyenlerin partisi. Biz yolsuzluğu ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. İstanbul'da CHP'ye katılan arkadaşlarımız var. Hakkari'de de var, Diyarbakır'da da var. Adil şekilde bölüşebilmek için mücadele ediyoruz. Millet İttifakı çerçevesinde iktidar yakın arkadaşlar. Hep beraber biz iktidar için gerekli hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Bu içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan nasıl çıkacağımızı ifade ediyoruz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Seçim günü kimse oy zerinde manipülasyon yapmasın diye çalışıyoruz. İktidara geldiğimizde de herkesi kucaklayabilmek için kadrolarımız, genel merkezimiz ve genel başkanımız mücadele veriyor. Üzülerek görüyorum ki Samsun'da hala Atatürk Onur Anıtı'na Türkiye'nin aydınlık geleceğini sindiremeyen insanları görüyoruz ama biz bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Atatürk'ü kimsenin gönlünden çıkaramazsınız. Sizlerin de katılımıyla iktidar mücadelesini daha seri adımlarla yapacağız diyor ve teşekkür ediyorum.

Salıcı'nın yaptığı konuşmanın ardından rozet töreni düzelendi. Törenle birlikte 450 kişi CHP'li oldu.

İzmir'e tek günlük ziyaret için gelen Salıcı programın ardından Mardinliler Federasyonu'nu ziyaret edecek burada STK başkanları ve kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Salıcı İzmir ziyaretinin finalini saat 19:00'da Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nda düzenlenecek CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yemeğinde örgütle bir araya gelerek yapacak. 

 
Muharrem İnce'den iddialı İzmir çıkışı!
 
Engelli genç, polislik özlemini her gün gittiği karakolda gideriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den iddialı İzmir çıkışı!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tek günlük program için geldiği ...
Başdaş: Vatandaş Konak’tan neden kaçıyor!
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş Konak Belediye Başkanı ...
O ilçede kongre öncesi flaş gelişme: Meclis üyesi istifa etti, 'Adayım' dedi!
CHP Torbalı’da flaş bir gelişme yaşandı. Yapılan Meclis toplantısında ...
 
Erdoğan'dan kritik Ukrayna krizi mesajı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Putin ile Zelenskiy’i bir araya ...
İmamoğlu ve erken seçim açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz ...
Sürekli'den CHP'ye salvo: Ajitasyonu bıraksınlar, iş yapsınlar!
AK Parti İl Başkanı Sürekli Buca'daki zirvede “Bir teranedir gidiyor. ...
 
CHP'li Beko'dan iktidara 'İzmir'e yatırım' çıkışı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada ...
CHP'li Salıcı'dan İzmir mesaisi: Programında neler var?
CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı cumartesi (yarın) ...
Şuşa Beyannamesi Meclis'te kabul edilerek yasalaştı
Türkiye ile Azerbaycan ilişkilerinin müttefiklik düzeyine çıkarılmasını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri