POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Gazze'de can kaybı 37 bin 834'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 834'e yükseldi
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
22 Mart 2018 Perşembe - 08:46

CHP İzmir'in 2014'teki kaybedenleri 2019'da göreve talip olacak mı?

2014 yerel seçimlerde CHP’den belediye başkan adayı gösterilen ancak kaybeden 8 isim, 2019 seçimleri öncesi aday adayı olup olmayacaklarıyla ilgili Gerçekizmir’e konuştu.

CHP İzmir in 2014 teki kaybedenleri 2019 da göreve talip olacak mı?

GERÇEKİZMİR - Türkiye Mart ayını geride bırakmaya hazırlanırken, erken seçim kararı çıkmazsa yerel seçimler için takvim 1 yıldan geriye saymaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İzmir Örgütü'nde de aday adayı hareketliliği start alırken, gözler 2014 kaybedilen 8 ilçeye çevrildi.

2014 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkan adayı gösterilen ancak seçimde kaybeden 8 isim 2019’da yeniden aday adayı olup olmayacaklarıyla ilgili düşüncelerini Gerçekizmir’le paylaştı.

8 isimden kimisi ‘varım’, kimisi de ‘yokum’ dedi.

2014 CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük: O dönem bir görevdi. Görev verilir ve verilen görev en iyi şekilde yerine getirilmeye çalışılır. 2014 böyle bir süreçti.  2019’a yönelik aday adaylığı düşüncem yok.

2014 CHP Menderes Belediye Başkan Adayı Ahmet Pala: Sadece bizim istememizle olmaz. Halk ve partinin takdir etmesi lazım. Şuanda ilçe başkanıyım. Adaylık süreci gelince değerlendireceğim. Ben CHP’nin burada başarılı olmasını istiyorum. Gerekirse paspasta yaparız. Ne görev verilirse yaparız.

2014 CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetinkaya: Siyaset uzun soluklu bir iş. Yaşım da çok genç. Geçen seçim nasıl kaybettiğimiz malumunuz. Partimizim o dönemki belediye başkanı gitti başka partiden aday oldu. Halkla hep iç içeyim. Partinin bütün faaliyetlerinde yer aldım. Halkımızın yeniden adaylık noktasında teveccühü var. Örgütle de görüşeceğim. Yeniden aday adayı olmayı düşünüyorum.

2014 CHP Kiraz Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici: Şuan için aday adaylığı düşüncem ve çalışmam yok.

2014 CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Bekir Keskin: Aday adaylığı düşüncem var. Adayın önseçimle belirlenmesini isterim.

2014 CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Vefa Ülgür: Benim için tekrar belediye başkanı olmak önemli değil.  Böyle bir görev yapmak zorunda kalırsam görevden kaçmam. Topluma bakmak lazım partinin dinamiklerine bakmak lazım. İlçede bütün alanlarda gerileme var. Bu geriye gidiş CHP tarafından düzeltilir. Bunu düzeltecek kişi ben olurum ya da başka bir CHP’li arkadaşımız olur. Önemli olan CHP’li bir ismin olması. Bu saatten sonra ancak bu surum için aday oluruz.

2014 CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı: 2019’da CHP’den Kemalpaşa’da yeniden aday adayım. Önseçim, kamuoyu yoklaması veya anket yapılsın fark etmez. Kim önde çıkarsa aday o olmalı...

2014 CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu: Yerel seçimlerin ardından partim adına çalışmaya devam ettim. O tarihten buyana partinin bütün çalışmalarında yer aldım. Bütün görevleri yerine getirdim. Sokaktan kopmadık. Çalışmalarımız devam ediyor. Süreç başlamadı henüz. Önümüzdeki günlerde bakacağız. Çalışmalarımız var tabi ki. Sokakta iletişim halindeyiz. Örgüt içinde iletişim halindeyiz. Önümüzdeki günlerde aday adayı olup olmayacağım netleşir.

 
İzmir siyasetinin önemli ismi içini döktü: Neden İYİ Parti'ye geçmedi?
 
Tarihi satın alma: Doğan Medya Demirören'e geçiyor!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Halkçı 22 Mart 2018 Perşembe 22:24

Dua adelimde Akp mendereste Bülent soyluyu aday göstermesin.

Yorumu oyla      0      0  
menderesli 22 Mart 2018 Perşembe 17:36

2014 YEREL SEÇİMLERİNDE menderesde 25 yıllık esnaflık yapan canan palanın kocası ahmet pala, menderesde 1 yıl ssk müdürlüğü yapmış Bülent Soyluya seçim kaybetmiştir.SEÇİM KAYBEDEN ADAY TEKRAR ADAY YAPILMAZ.Bu sebeple bu dönem MUSA ÇAM ADAY OLACAKTIR.

Yorumu oyla      0      0  
Doğru söyleyeni..... 22 Mart 2018 Perşembe 16:24

Selçuk'ta vefa Ülgürün karşılığı yok ama kendisini hala Selçuk'un umudu olarak görüyor. 2014 te Meclis üyelerinden 1000 fark Büyükşehir Belediye Başkanından 4000 oy fark yemiş. Selçuk'u AKP ye kaptırmış hala benden başkası olmaz diye içten içe koşturuyor. Selçuk'lu 2014 te uyandı sen hala uyuyon.

Yorumu oyla      0      0  
Gözcü 22 Mart 2018 Perşembe 15:42

Selçuk halkı kavgacı , herkesle kavga eden Vefa Ülgür ü istemediğini 2014 seçimlerinde ortaya koymuştur. Vefa bey yenilgisine kılıf uydurmayı bıraksın.Artık siyaset sahnesinden çekilsin. Bu işi Selçuk ta layıkıyla yapabilecek genç ve başarılı arkadaşlar var.Onlar bu işi Vefa Ülgür den çok daha iyi yapacaklardır.

Yorumu oyla      0      0  
8 ilce 22 Mart 2018 Perşembe 15:40

Bu ilcelerde secimi kazanmak kolay. Koyun yeni yipranmamis orada dogma buyume partili adaylari bakin nasil kazaniyorsunuz bu 8 ilceyi.

Yorumu oyla      0      0  
Çınar 22 Mart 2018 Perşembe 15:36

Selçuk ta Filiz hanımın calismalarini 2009 yılından beri takip ediyor um. Kendisini çok başarılı buluyorum. Selçuk kamuoyunun istediği ve herkesimden oy alabilecek herkesle barışık tek aday Filiz hanimdir.Selçuk halkı Vefa Ülgür ü istememiştir.2014 yılındaki oy oranlarına bakılırsa çok net görülecektir.

Yorumu oyla      0      0  
Huseyin gelir. 22 Mart 2018 Perşembe 15:35

Selçukta Filiz Ceritoglu Sengeli Destekliyorum ailecek.

Yorumu oyla      0      0  
Asıl mı?Asil mi. Selçuklu 22 Mart 2018 Perşembe 15:26

Selcukta partisini dusunen yeni yipranmamis bir adayi destekler. Dusunmeyen gene aynı isimlere takilip kalir ve 2014 un aynisi yasanir ve selcuk yeniden kaybedilir.

Yorumu oyla      0      0  
2014 22 Mart 2018 Perşembe 15:17

Gecen secim 2014 secimlerinde tam yolsuzluk haberleri medyada patlamisken secimi kaybetti vefa o ortami birdaha nasil bulaca, ozaman hem belediye baskaniydi arkasinda belediye vardi. Ve akp adayina kaybetti. Sekcukta bir Aziz kocaogluna giden oya bakin birde vefaya. 2014 te CHP 8 meclis uyesi Akp 5 Mhp 2 meclis uyesi cikardi ama belediye baskanini akp kazandi zaten meclise ve buyuk sehire bakildiginda vatandasin tepkisi ap acik belli. Selcukta degisim şart....

Yorumu oyla      0      0  
Liyakat 22 Mart 2018 Perşembe 14:56

2014 secimlerinde Filiz hanim kapi kapi dolsti partisi icin oy istedi çünkü kendide meclis uyesi adayi idi. Şimdi birileri Filizi rakip goruyor ve karalama kampanyasi yapmak istiyor ama yemezler biz bunlari yapanlarin abilerini binevide patronlarini 20 yildir iyi taniriz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinin önemli ismi içini döktü: Neden İYİ Parti'ye geçmedi?
MHP’den istifa ettikten sonra rotasının İYİ Parti olmasına kesin gözüyle ...
AK Parti'de Hızal mazbatayı aldı, 2019 için iddialı konuştu!
AK Parti Bayraklı'da pazar günü yapılan ilçe kongresinde güven tazeleyen ...
Erdoğan: Trump'ın bunlara ayar vermesi lazım!
Beştepe'de konuşan Erdoğan, son dönemde ABD'den gelen Türkiye karşıtı ...
 
Sındır'dan 'torba' tepkisi: Yerel yönetimlerin özerkliği kalmayacak!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, Torba Kanun Tasarısı’nın görüşmelerinde ...
AK Partili Dağ'dan 'yarım asır buluşması'nda çarpıcı mesaj: Batı aileyi kaybetti!
AK Partili Dağ, "Dünyada geriye doğru giden bir batı kültürü ilerleyen ...
Çavuşoğlu'dan ABD'ye Menbiç yanıtı!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, vize serbestisine ilişkin, "En son teklifimizi ...
 
CHP İl Başkanı Yücel'den Bakırçay çıkarması!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe turu devam ediyor. Yücel ve yönetim ...
'Stat krizi'nde MHP'den Akpınar'a yaylım ateşi!
Karşıyaka Belediye Başkanı'nın kulüp ve ilçeye yapılması planlanan sözlerine ...
MHP İl Başkanı Karataş'tan Nevruz mesajı
MHP İl Başkanı Karataş Nevruz Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri