POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
3 yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi paylaştı!
3 yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi paylaştı!
İsrail'de havalimanına balistik füze saldırısı
İsrail'de havalimanına balistik füze saldırısı
Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta puan kaybetti
Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta puan kaybetti
CHP'li Ediz Ün partisinden istifa etti
CHP'li Ediz Ün partisinden istifa etti
30 Temmuz 2018 Pazartesi - 08:46

CHP İzmir milletvekillerinden 'İnce' kontra!

CHP’de olağanüstü kurultay için muhaliflerin başlattığı imza hareketinin tüzük gereği dolmasına sayılı saatler kala TV’de canlı yayında konuşan Muharrem İnce’nin çarpıcı açıklamalarına İzmirli vekillerden kontra geldi.

CHP İzmir milletvekillerinden  İnce  kontra!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 24 Haziran seçimleri sonrası ‘liderlik’ tartışması çıkmış, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesini düşünen partililer imza hareketi başlatmıştı.

İmza sürecinin tüzük gereği 15 günlük sürecinin dolmasına sayılı saatler kala canlı yayında konuşan Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Yarın bu 1250 arkadaşımız bunu vermezse benim yapacağım bir şey yok. Ben çekilirim kenara. Koltuk derdinde falan değilim. Türkiye derdindeyim ben" çıkışında bulunan İnce, milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığını iddia etti.

İnce kendisine geçtiğimiz günlerde ‘kaba adam’ göndermesi yapan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı da hedef alırken, CHP Genel Merkezi’nin 24 Haziran gecesi kendisine gerekli bilgi akışını sağlayamadığını iddia etti.

İnce’nin açıklamaları sonrası İzmirli vekillerden jet kontra geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İnce'nin açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden bir fotoğrafı paylaşarak “ Asla yalnız yürümeyeceksin. Halkın Umudu Kılıçdaroğlu” diye yazdı.

CHP İzmir'in yeni vekillerinden Sevda Erdan Kılıç da sosyal medya hesabından, “İzmir'de Evimde Televizyonu açıp sayın Muharrem İnce'yi dinleyeyim dedim ki; daha ilk dakikalarda milletvekilerinin Anadolu illerini gezip imza geri çektiriyorlar iftirasını duydum. Tabiki özü sözü bir  Halkın Umudu Kılıçdaroğlu ile birlikteyiz” ifadesini paylaşarak, İnce’nin milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığına yönelik iddiasına yanıt verdi.

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştı, "Oyunun farkındayız. Liderimizin yanındayız... Genel Başkan adayı olacak bir kişinin partinin Genel Başkanı ve yönetimi için uluorta bir TV programında konuşmamalı" ifadesini kullandı.

Bir diğer İzmir Milletvekili Mahir Polat da ‘kendisine gerekli bilgi akışının sağlanamadığı’ yönünde İnce’nin çıkışına, sosyal medyadan “Sayın İnce sizin internet şifreniz yok mu ve iki milletvekilinin de internet şifresi yok mu çünkü tüm veriler orada sunuluyordu” ifadesiyle hedef aldı. Polat ayrıca Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden fotoğrafını paylaşarak, “Yürümek; yürekten gülerekten yürümek” diye yazdı.

İnce'nin açıkalamaları sonrası İzmir Milletvekili Ednan Arslan da sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Arslan, "Demokrasi kavramının yurdumuzda yeniden vücut bulmasını sağlamış, demokrasi kahramanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız" ifadelerini kullandı. 

 
İnce: 1250 arkadaşımız imza vermezse...
 
İzmir'de korkunç son: Çatıda kaynak yaparken...
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erkan 30 Temmuz 2018 Pazartesi 23:19

Murat Bakan 1. Sıraya yazıldı o yok mu

Yorumu oyla      0      0  
İZMİRLİ 30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:01

İNCE gerçekten tutarsız bir kişilikmiş. hani genel başkan ne görev verirse versin onu yapacaktı. genel başkan adayı olmayacaktı. demekki aklında kendisininde kaybettiği genel başkanlık koltuğu var. çıksın genel başkan adayı değilim desin ve aday olmsasın. hani insanın aklına değişik soru işaretleri gelmiyor değil. ysk önünde bayağı oturmuş :)

Yorumu oyla      0      0  
Deniz 30 Temmuz 2018 Pazartesi 15:49

Sayin vekilimizOyunun Farkında olduğunu belirtmiş...Bu oyun nedir..Oyunu kimler oynuyor..Genel Merkez..vekiller PM oyunu biliyorlardı da..niçin Ince Aday gösterildi...Beraber yürüyeceklerini söyleyen vekillerimiz...Enis Berberoğlunun hanimi tek başina sizleri bile kabul etmiyorlar..Eren Erdem de yeni oyuncu...başlayın yürümeye..

Yorumu oyla      0      0  
Rıza Topçu 30 Temmuz 2018 Pazartesi 01:56

Bende söylenenlere katılıyorum. İnce esnek olduğu gibi proje içine girebilecek tutarsız biri. En basiti secim gecesi mesajla adam kazandı diyip birgün sonra 15, milyon fark attı demek çok seviyesiz acıklama. Hemde sözü vardı kazanmasam dahi genel bßk.nın yanındayım ne görsv verirse yaparım rakip olmam yakışık olmaz dedikten sonra üyeler isterse ben önlerinden giderim demek ukalalık. Bir gnl. Bşk.adayı secim sürecini iyi degerlendirmesi lazım. Kongre secimden sonra olması lazım demeliydi. Partiyi pasifize ediyor,bu olursa önsecimde olmayabilir bu seferde parti içi çekisme hızlandı. SSimdi muhalifler partiye dahi oy vermezler iste incenin yediği haltlar böyle

Yorumu oyla      0      0  
Emekçi İzmirli 29 Temmuz 2018 Pazar 23:41

Vefa ödeyeceğiz diye partiyi el birliğiyle harcıyorsunuz.Bizler kaybetmekten yorulduk sizin tuzunuz kuru harcamayın tabanı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce: 1250 arkadaşımız imza vermezse...
Canlı yayında konuşan İnce, programın ilerleyen bölümünde ise "Kurultay ...
İYİ Parti İzmir'de flaş istifa: Başkan yardımcısı bıraktı
Hareketli günler yaşayan İYİ Parti'de, İzmir Teşkilatı'nda sürpriz bir istifa yaşandı.
AK Parti Danışma Kurulu: CHP'li belediyelere salvo, İzmir'de 50 bin konut vaadi!
AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu’nu, Bayraklı’daki il binasında gerçekleştirdi. ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tamimi'ye tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'de serbest bırakılan Ahed Tamimi'yi aradı. ...
Koray Aydın'ın 'Bahçeli' gafına MHP'den ilk tepki
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, dün İstanbul'da Meral Akşener'in ...
AK Partili Çankırı'dan o ilçede 13 mahalleye imar barışı müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da kentsel ...
 
CHP'li Beko 'yaşa takılanları' sordu!
CHP İzmir Milletvekili Beko, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı ...
CHP'de kritik Pazartesi: Delegelere sıkı markaj!
CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama ...
CHP'li Sındır'dan 7 kritik 'SGK' sorusu!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Sayıştay denetimine ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri