POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
EURO 2024'te ilk yarı finalist belli oldu
EURO 2024'te ilk yarı finalist belli oldu
Bahçeli'den 'Hollanda maçına çıkmayın' çağrısı
Bahçeli'den 'Hollanda maçına çıkmayın' çağrısı
Sosyal medyadan hakarete yeni düzenleme
Sosyal medyadan hakarete yeni düzenleme
Park yeri kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
Park yeri kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
8 Ocak 2018 Pazartesi - 04:15

CHP İzmir seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?

CHP İzmir 36. Olağan İl Kongresi Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Yücel ile Gümrükçü'nün başkanlık yarışına sahne olacak kongreye yaşanan gerginlik ve kürsüden verilen çarpıcı mesajlar damga vurdu. Listelerin belli olmasının ardından oylamaya geçildi ve nefesler tutuldu. Yücel 355 oyla yeni il başkanı olurken, Gümrükçü 234 oyda kaldı.

CHP İzmir seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde merakla beklenen gün geldi-çattı!

CHP İzmir 36. Olağan İl Kongresi Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

- FOTO GALERİ: CHP İZMİR SANDIK BAŞINDA!... 

2 GENÇ ADAY KARŞI KARŞIYA GELDİ 
Son olağan kongrede başkan seçilen Alaattin Yüksel’in Ağustos 2016’da istifası sonrası göreve yönetim içinde seçilen Asuman Ali Güven kongrede aday olmadı. Kongrede yarışın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun destek verip örgütte önerdiği Deniz Yücel ile Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü arasında geçeceği Divan Kurulu'na verilen yeter sayıda imzalarla kesinleşti. Süreçte adaylık açıklayan İl Başkan Yardımcısı Aytül Tokgözlü, partililer Hasan Nebi ve Canan Tapkan Divan'a yeter sayıda imza veremedi. 

Celal Atik Spor Salonu'ndaki maratonda Divan Başkanlığı görevini CHP'nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl üstlenirken, güne kürsüden verilen çarpıcı mesajlar ve pankart gerginliği sonrası yaşanan arbede damga vurdu. 

Kongrede sandığa çarşaf listeyle gidilirken, kurultay delegeliği, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu için toplam 280 partili aday oldu.

Yücel ve Gümrükçü'nün anahtar listelerinin belli olmasının ardından oylama saat 23.00 sularında başladı. 

Oylama sonunda saat 02.00 sularında CHP İzmir'in yeni başkanı belli oldu. Deniz Yücel 355 delegenin oyunu alarak CHP İzmir'in yeni başkanı olurken rakibi Utku Gümrükçü 234 oyda kaldı. 



"KAYBEDEN YOK KAZANAN CHP"
Yücel seçim sonrası kürsüden yaptığı konuşmada, "Bu seçimde kaybeden yok, kazanan CHP... Bundan sonraki amacımız birleşip bütünleşerek CHP'yi iktidara taşımak olacak" diye konuştu.

KONGREDE NELER YAŞANDI?

Yaklaşık 2 saat rötarla başlayan CHP İzmir Kongresi'nin Divan Başkanı özel davetle bu görev için İzmir'e gelen ve oy birliğiyle seçilen Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl oldu. 



BİNGÖL’DEN HÜKÜMETE ELEŞTİRİ VE BİRLİK MESAJLARI
CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven'in 'hayırlı olsun' konuşmasıyla başlayan ve şehitler anısına saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okunan kongrede kürsüye Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de çıktı.

Bingöl kongrenin açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Demokrasiyi rafa kaldıran bir anlayışı yerle bir etmek adına demokrasiyi bütün kurumlarda yeniden işletmek adına büyük kurultay yapacağız. Ülkenin buna çok ihtiyacı var. AKP döneminde Türkiye sorunlar yumağına geldi. '9 yaşındaki çocuk evlenebilir' diye fetva verildi. Türkiye’de 18 yaşını doldurmayanlar ehliyet dahi alamıyor. Gerici anlayış rahat şekilde 9 yaşındaki kız çocukları evlenebilir diyor. Toplumsal muhalefet uç vermeye başladı. Toplumsal barış bu sözleri geri çektirdi. AKP iktidarına kadar saygınlığı olan bir ülkeydik. Bugün bu saygınlığı yitirdik. Önümüzde çok önemli 3 seçim var. Yerel seçimlerde iktidar olmamız gerek. Bizim belediyelerimiz sadece hizmet üretiyor. AKP’li belediyeler şehirleri yaşanmaz hale getiriyor. AKP’nin elinden bu belediyeleri alıp sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla dosta düşmana belediyecilik nasıl yapılır göstermeliyiz. Yerel seçim sonrası tarafsız bir Cumhurbaşkanını seçmemiz gerek. Türkiye’nin yeniden aydınlığa erişmesi birlik beraberlik adına Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanmamız gerek. Önce kendi içimizde demokrasinin çok temel ilkelerinden olan uzlaşmayı dayanışmayı mutlaka uygulamamız gerek. Herkesi kucaklaştıran kimseyi ötekileştirmemenin yolu bu kongrelerden geçiyor. Kim kazanırsa kazansın kongrenin kazananı İzmir olacak, CHP olacak. Bizim birbirimizi ötekileştirmeye hakkımız yok.

SALONA İLK GELEN ADAY YÜCEL OLDU
Salona ilk gelen aday Deniz Yücel oldu. 13:00’te salona eşi Gönenç Yücel’le birlikte giren Yücel, partililer ve delegeyi selamladı. “İşte örgüt işte başkan” ve “İzmir Aziz’dir Aziz kalacak” sloganları atıldı. Yücel eşiyle birlikte protokolde oturanlarla tokalaştı. Yücel salonda delegelerin yanında oturdu.

GÜRMÜKÇÜ BEYAZ ATKIYLA GİRDİ, KOCAOĞLU TERK ETTİ!
Utku Gümrükçü salona ikinci gelen aday oldu. “Örgütün adayı Utku Gümrükçü”, ve “Emir eri değil parti neferi” sloganları eşliğinde salona giren Gümrükçü ve yanındaki partilerde beyaz atkılar dikkat çekti. Gümrükçü’nün salona girişinden çıkışına kadar yanında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yer alması dikkat çekti.

Gürmükçü’nün salondaki turunu tamamlayıp protokole yöneldiği sırada Kocaoğlu’nun yerini terk edip dışarı çıkması dikkat çekti.


SERTEL’DEN YİNE ÖNSEÇİM VURGUSU
İzmir Milletvekili Atilla Sertel de kongrede konuşma yaptı. Sertel ilçe kongrelerinde olduğu gibi yine ön seçim vurgusu yaptı. Sertel, “Siyasette torpil olmaz. Gelin bütün belediye başkanlarımızı başta büyükşehir olmak üzere örgütün üyeleri, ilçe başkanları, milletvekilleriyle birlikte seçelim. İzmir’de yüzde 80 alan bir CHP’yi yaratalım” diye konuştu.

GÖKDEMİR’DEN SERT KONUŞMA: HEDEFTE YÜCEL VE KOCAOĞLU
Kongrede en sert konuşmayı Buca’dan il kongresi delegesi olan Oktay Gökdemir yaptı. Doçent Doktor Gökdemir, adaylardan Yücel’in listesini Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu’nun yaptığını iddia etti ve bu duruma tepki gösterdi. Gökdemir şunları söyledi: Dün akşam saat 21:30’da Deniz Yücel’in il yönetim listesi ve kurultay delegesi listesi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yapıldı. Benim şahitlerim var. İlçe başkanımız şahittir. Serkan Kalmaz şahittir. Kocaoğlu ‘ben şunların şunların olmasını istemiyorum’ dedi. Bu partiye yazıktır. Yazık bu partiye. Tribünlere bakın bomboş. Bu tribünleri boş bırakanlar gelip örgüt dizayn edemezler.”

BAYIR: SARAYLARDA PALYAÇO OLACAĞIMA…
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır konuşmasında isim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Genel Başkan Başdanışmanı Veli Özdemir’i hedef aldı. Bayır şunları söyledi: İktidar olmak için kol kola girmek gerek. Zaman zaman il kongrelerinde tansiyon yükselse de burada kavga bekleyen yandaş medya var. Kol kola gireceğiz birlikte yürüyeceğiz. Son iki kongrede yaşadığımız süreci bu seçimde de yaşıyoruz. İki tane pırıl pırıl adayımız var. İkisi de genç yetenekli. Her ikisinin babasıyla da siyaset yaptım. Belediye başkanı belediye başkanlığını yapmalı. Örgütün iradesine ipotek olmaz. Bu iki pırıl pırıl öz evladımız var. Niye taraf olmak zorunda kaldım. Çünkü bu konuda taraf olmaması gerekenler yani milletvekilleri belediye başkanları örgütün işine karıştı. Bu parti bir yere taşınacaksa hep birlikte yapacağız. Örgüt üzerinde ayak oyunları oynamaya kimsenin hakkı yok. 2 gün önce bir Genel Başkan Başdanışmanı buralarda sorgu çekmeye kalktı. Bizim CHP’nin 34 yıllık tarihinde böyle bir şey yok. Ankara’ya dönünce o arkadaşıma bunun hesabını soracağım. Hiç kimse bu kongrede Kemal Kılıçdaroğlu’nu yarıştırmaz. İste o aday ister bu aday kazansın. Kimse Kemal Kılıçdaroğlu kaybetti dedirtemez. Genel Başkanımızın hepimiz arkasındayız. Ben bu partide il başkanlığı yaptım. İl başkanı 7/24 saat çalışmalı. Bu nedenle oyum birine. Keşke burada bu senin adayın şu benim adayım demeseydik. Hala zaman var. İki adayın da başımız üstünde yeri var. Yeter ki profesyonelce İzmir’i dizayn etmeye çalışanlar ellerini İzmir’den çeksinler.  Saraylarda palyaço olmaktansa sokakta örgüt emekçisi olurum…

SINDIR: ÖRGÜT İRADESİNİN ÜZERİNDE BİR İRADE KOYMAK…
CHP Genel Sekreteri Sındır da konuşmasında Başkan Kocaoğlu’nu eleştirdi. Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının uzlaşı adayı görüşmelerinin örgütün iradesine ipotek koymak anlamına geldiğini kaydederek, “Birden fazla aday arkadaşımız var idi. Uzlaşı diyerek buluşuyoruz diyerek ortaya çıkmak doğru değil idi yöntem olarak. Örgüt iradesinin üzerinde bir irade ortaya koymak doğru değildi. Aday olmak isteyen ancak yetkili ve sorumlu kişilerin uzlaşı adayımız budur dediğinde buna cesaret edemeyen delegelerimizin iradesine ipotek koymak doğru değildi. Yöntem doğru değildi” dedi. CHP Genel Sekreteri ayrıca “İzmir’de kaybettiğimiz bu ilçeleri almakla yetinmeyip partimizin oylarını arttırma dayanışması içinde olmalıyız. Sonra da Ankara’yı Bursa’yı İstanbul’u Antalya’yı Mersin’i alacağız. İktidarda olmadığımız neresi varsa orayı alacağız. Ama Büyükşehir belediye başkanımızdan ilçe belediye başkanlarımıza milletvekillerimize hep beraber omuz omuza sahip çıkarak ülkemizi ve İzmir’i iktidara taşıyacağız” dedi.

EMEĞİ OLAN KAZANSIN!
İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “Türkiye İzmir’e bakıyor. Biz bunu Anadolu’nun neresine gitsek gördük. Oralardaki insanlar ‘kalemiz nasıl? Aman orayı sağlam tutun’ dediler. Çok güzel bir kongre ortamımız var. Biz CHP’de barış ve yarış istiyoruz. İkisini bir arada istiyoruz. Yarışacak arkadaşlar için emeği olan kazansın diyorum. Mademki emek en yüce değerdir. Parti içi yarışımızda da emeği çok olan kazansın. İl kongremizden sonra büyük kurultayımızı yapacağız. Bütün Türkiye’yi kucaklayan CHP birbirini mi kucaklayamayacak? Biz buradan güçlenmiş olarak çıkacağız” açıklamasında bulundu.



Divan Başkanı Bingöl yeter imzaların teslim edilmesinin ardından yarışın Yücel ile Gümrükçü arasında geçeceğini resmileştirdi. Bingöl 2 adayla birlikte kürsüde el ele birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi. 

İZMİR'İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇACAK! 
Adayların konuşması 5 dakikayla sınırlandırılırken, çekilen kura sonucunda ilk adaylık konuşmasını Deniz Yücel gerçekleştirdi.

Yücel, “İl kongremizin partimize İzmir’e ve ülkemize yol göstermesini diliyorum. Emperyalizme karşı ilk kurşunun atıldığı baskıya gericiliğe karşı her zaman dimdik durmuş barışın kenti İzmir’de il kongremizi gerçekleştiriyoruz. İzmir kurtuluşun ve kuruluşun kentidir. Geçmişimizle övünmek tabi ki hakkımız.  Bu bize çok daha sorumluluk getiriyor. Geçmişimizdeki yiğit insanlara layık olmak zorundayız. Hukukun üstünlüğünü ve yargı bağımsızlığını yeniden inşa edeceğiz. Kışlaya camiye mahkemelere siyaset sokmayacağız. Biz kazanacağız arkadaşlar halk kazanacak. İzmir’in dağlarında çiçekler açacak” dedi.

O'NUN AZİZ HATIRASINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN... 
Yücel, “68 kuşağından bir babanın evladıyım. Babamın arkadaşı devrimci mücadele verdikleri Deniz Gezmiş darağacında sonsuzluğa uğurlandı. Deniz’in mücadelesinin tanığı olan babam adımı Deniz koymuştur. Böyle büyük bir devrimcinin adını taşımak gururdur arkadaşlar. O’nun aziz hatırasına sahip çıkmak için mücadele ediyorum. Mücadelenin direnişin adresi CHP’dir. 99’da CHP üyesiyim. Ogün bugündür parti bana ne görev verdiyse yaptım. Partiden hiç ayrılmadım. Yerel seçimlerde meclis üyesi seçildim. Partimi Buca’da ve Büyükşehir’de temsil ettim. Avukatlık yapmaktayım. 8 yaşında bir evladım var. Evladımın geleceği ve sizlerin çocuklarının torunlarının geleceği beni kaygılandırıyor. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor” diye konuştu.

TEK KAZANAN CHP OLACAK! 
Yücel şunları söyledi: Foça’da 25 yaşında ilçe başkanımız var. Urla’da 36 yaşında bir ilçe başkanımız var. Selçuk’ta 27 yaşında bir ilçe başkanımız var. Gurur duyuyorum. Bu tablo bana cesaret veriyor. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurduğunda 41 yaşındaydı. Ben de 40 yaşındayım. Örgüt bana il başkanlığı görevi verdiği takdirde görev sürem boyunca il başkanı olarak kalacağım. Kongreyle gelip kongreyle gitmek istiyorum. Bütünleştirici uzlaştırıcı herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceğim. Grupçu ekipçi adamcı siyaset yapmayacağım. Parti içi demokrasiyi işleteceğim. Bana oy versin vermesin bu salondaki herkes benim ailemdir. Sizlerin takdiriyle il başkanı olduğumda kimseyi dışlamayacağım. 2019’da bizler kritik bir seçim bekliyor. Önderimiz Kılıçdaroğlu ile birlikte tek adam zihniyetine son vererek yerelde CHP’yi daha da güçlendireceğiz. 1919 ruhuyla 2019’a yürüyelim. Yolumuz açık olsun. Bu kongrenin tek kazanı olacak. O da CHP!



ORTALIK KARIŞTI... GÜMRÜKÇÜ: BANA DEĞİL CHP'YE İHANET! 
Yücel'in konuşması sonrası kürsüye Gümrükçü çıktı. Gümrükçü salona seslenirken sonradan 2015 genel seçimleri döneminde Atilla Sertel’i Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kuruluna katıldığı gerekçesiyle şikayet eden ve adaylığının düşmesine yol açan CHP Çiğli İlçe Örgütü üyesi Ozan Çelik olduğu öğrenilen partili kürsüye giderek 'Kerbala şehitlerinden özür dile' yazılı pankartı açmak istedi. Araya CHP Genel Genel Başkan Yardımcısı Aksünger ve İzmir Milletvekili Bayır girince ortalık karıştı. Yaşanan büyük gerginlik sonucunda kongreye 15 dakika ara verildi. 

- CHP İZMİR KONGRESİ'NDE ORTALIK KARIŞTI!... 



Yoğun çabalar sonunda tansiyon yatıştı ve kongre kaldığı yerden Gümrükçü’nün konuşmasıyla devam etti. Gümrükçü kürsüye koşan kişinin İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in adaylığını düşüren itirazı yapan, aynı zamanda da 2 yıl önceki kongrede İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın konuşması sırasında kürsüye çıkan kişi olduğunu söyledi.

Gümrükçü, “Bu arkadaş bu işlere alet edildi. Bu yapılan bana  karşı değil, CHP’ye ihanettir. Biz CHP ailesiyiz. Birbirimizi seveceğiz. El ele tutuşup AKP faşizmiyle mücadele edeceğiz. Parti içi barış parti dışı yarış! Bu olanlar nedeniyle parti için üzüldüm” dedi.

Gümrükçü adaylık konuşmasında ise şu mesajları verdi: 
19 yaşında üye olduğum partide ne meclis üyeliğine ne belediye başkanlığına ne de milletvekilliğine aday oldum. Zaman gelince örgüt emeğimin değerini verir diye düşündüm. Şimdi sizden yetki istiyorum. 

KİMSENİN ADAMI OLMADIM 
Ben kimsenin adamı olmadım olmam. Arkamda sadece siz varsınız. Beni 18 yaşında aldınız büyüttünüz yetiştirdiniz. Ben hep örgütte yer aldım. Bunun doğru olduğunu düşündüm. 19 yaşında ilçe yöneticisi, 21 yaşında il yöneticisi oldum. Örgüt beni büyüttü geliştirdi.

YÜZDE 75 HEDEFİ! 
2019’daki kritik seçimlerde sizle birlikte savaşmaya varım. Biz bu kongre belediye başkanlığı oylaması yapmıyoruz. Örgütü hazırlayacak eksikleri bilecek 30 ilçeyi alacak 30 belediye başkanıyla uyumlu çalışacak anlayıştayım. Defalarca seçim geçirdim. Hep yöneticiydim. Kavgayı partiyi büyütmek için hep verdim.. CHP kongreleri fikirlerin yarıştığı yerlerdir. Adaylar fikirlerini ortaya koyar örgütün önüne hedef koyar. Benimle birlikte hayırdaki 69 oyu yüzde 75 yapmaya var mısınız? Saray’ın saltanatına son vermeye var mısınız?

Bu örgüt büyük ve güçlü. Biz sen ben kavgasını bitirip bir araya gelip kenetlenip önümüze Cumhurbaşkanlığı seçimini koyarak yürüsek fena mı olur. Bunun dışında mevki makam şan şöhret düşünen bizden değildir. CHP Türkiye’yi değiştirmek isteyenlerin örgütüdür.

GENÇLERİN YARIŞI CHP'NİN UMUDU 
Bu kongrede Deniz’in arkasında kim var Utku’nun arkasında kim var demeyeceksiniz. Bu işi kim yapar diyecek ve ona göre oy vereceksiniz. Deniz benim arkadaşım. Yoldaşım: Biz onunla hiç kavga etmedik. Gençlerin yarışması CHP’nin umududur. Deniz Yücel kaybetmeyecek. Bu kongrede CHP Deniz Yücel’i kazanacak. Bu kongrede Deniz ve Utku el ele yürüyecek. Kaybeden olmayacak.

KAÇ KİŞİ MÜRACAT ETTİ?
Adayların konuşmalarının ardından Divan Kurulu başvuruları aldı. Kongrede 30 kişilik il yönetim kuruluna 97, 9 kişilik il disiplin kuruluna 39, 52 partiliden oluşacak kurultay delegeliğine ise 146 kişi müracaat etti. 

- ÇARŞAF BEREKETİ: ANAHTAR LİSTELERDE KİMLER VAR?...

KİMLER KATILDI?
Kongreye CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Erdal Aksünger, Zeynep Altıok, milletvekilleri, PM ve YDK Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, belediye başkanları, ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.


SALONDAN NOTLAR 

- İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kongreye katılmadı. Kılıçdaroğlu'nun kongreye gönderdiği mesaj, okunduktan sonra salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. 
- Kongrenin yapılacağı Celal Atik Spor Salonu’na giden yolda sağlı sollu Gümrükçü ve Yücel’in afiş ile pankartları yer aldı.
- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kongre öncesi Fuar’daki İZFAŞ binasında beklemeye geçti. Kocaoğlu’nun liste görüşmelerini buradan yürüttü. Kocaoğlu ardından 12.30 sularında salona geldi. 
- Delegeler saat 11:00 itibariyle salondaki yerini aldı. Delegeler salonun ortasında oturuyor. Tribünlere ise partililer alındı.
- Salonda çok sayıda afiş dikkat çekti. Gümrükçü için açılan afişlerde "Örgütçü, devrimci, abi, kardeş, bilgili, tecrübeli, genç, dinamik….Biliyor, geliyor, çözecek”, Yücel için açılan afişlerde ise "Deniz olup aşacağız, faşizmi boğacağız” ifadeleri yer aldı. 

- Kongreye daha önce katılmayacağı iddia edilen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan kongreye katıldı. Kocaoğlu, Yücel için destek turunda Özkan’ın İzmir’i dizayn etme çalışması içinde olduğunu iddia etmişti. 
- Kongreyi ulusal ve yerel çok sayıda basın mensubu da takip etti.
- Salona ve salon dışına LED ekranlar kuruldu. Yoğun ilgi gösterilen kongreyi bazı partililer salonda dışında kurulan ekranlardaki canlı yayından takip etti. 

- Kongrede katılımcılara parti bayrağı ve Türk bayrakları dağıtıldı.

- Salonda 200 görevli yer aldı, 80 kabin ve 8 sandık kuruldu. 

 
En tehlikeli DEAŞ'lılardan biri yakalandı!
 
Duygu yüklü veda: 'Bay Hafıza' emekli oldu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 8 Ocak 2018 Pazartesi 02:10

Neyseki iki yılda bir il kongreleri yapılıyor ve bu sayada bu kongrede Akp ve MHP Li olmayan 150 kişi büyükşehirde işe başladı son üç kongre ustalaştı Aziz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Fransa dönüşü sert mesajlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin YPG'ye verdiği desteği bir kez daha eleştirdi. ...
Başbakan Yıldırım'dan mazot müjdesi
Başbakan Binali Yıldırım "Şimdi 2018'de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. ...
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'seçim' önerisine yanıt
Başbakan Yıldırım, partisinin Nevşehir il kongresinde konuştu. Yıldırım, ...
 
7 Ocak öncesi Kılıçdaroğlu'yla kritik telefon görüşmesi: Adayım yok!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda CHP Narlıdere ...
Bakan'ın uçağında korku dolu anlar
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de içinde bulunduğu uçak ...
Kılıçdaroğlu: 'Onların bu partide işi yok'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara İl Kongresi'nde konuştu.
 
CHP’de kongreye 1 kala flaş gelişme: ‘Yücel’ dediler Kocaoğlu’na gittiler
CHP İzmir’de pazar günkü il kongresi öncesi ilçe başkanları bir araya ...
AK Partili Dağ, CHP'yi hedef aldı: Söylemleri FETÖ ile aynı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 17-25 Aralık 2013'ten bu yana ...
Başbakan'dan baba vahşeti için soruşturma
Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Maltepe'de bir babanın 2 ve 4 yaşındaki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri