POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
10 Aralık 2017 Pazar - 08:52

CHP İzmir’de 2 başkan güven tazeledi!

Balçova, Bayraklı ve Foça’da sandığa tek adayla gidildi. Bayraklı'da Alper 335, Balçova'da da 2012'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Eryılmaz 252 oyla güven tazeledi.

CHP İzmir’de 2 başkan güven tazeledi!

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de ilçe kongreleri maratonu tam gaz devam ederken, 3 ilçede sandığa tek adayla gidildi.

CHP Bayraklı Kongresi’nde mevcut Başkan Cemalettin Alper delegeden güvenoyu aradı. Mustafa Kemal Spor Salonu’nda şölen havasında geçen kongrenin divan başkanlığını Rifat Özer yaptı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Cemalettin Alper salonda davul-zurna eşliğinde halaylarla karşılandı. Kongreyi Büyükşehir Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, il ve ilçe yöneticileri de takip etti.

335 OYLA YENİDEN BAŞKAN 
Seçimin oy birliğiyle blok liste usülü yapılmasını karar verilirken, 418 delegeden 365'i sandığa gitti. 30 oyun geçersiz çıktığı seçimde Alper 335 oyla yeniden ilçe başkanı seçildi. 

Yeni yönetim 
CHP Bayraklı'da yeni yönetim kurulu Nilgün Alparslan, Kurtuluş Baytar, Mehmet Ceylan, Gül Kaygusuz, Gülçin Deriner, Necla Ketenci, Turgay Topal, Hatice Topbaş, Cihat Işık, Emine Sezinç, İrfan Toprak, Ramazan Bulut, Elif Karakuş, Coşkun Şahin, Metin Uyma ve Belgin Nayman Bıçakçıoğlu’ndan oluştu.

İl delegeleri 
Cemalettin Alper, Hasan Karabağ ve Sırrı Aydoğan’ın yanı sıra Selen Akbaş, Nasrettin Akgün, Osman Akseki, Keziban Akyavaş, Ali Alan, Şeref Balbay, Aynur Ataş, Çağla Çınar Bayramoğlu, Coşkun Bülbül, İsmail Çağlar, Mustafa Çekiççi, Şahismail Demir, Erdal Er, Güler Güngör, Abdullah Güresen, Hasan Karabağ, Muharrem Kılıç, Aziz Kocalar, Ferhat Kotan, Ülviye Kökçü, Baran Öget Mermer, Arzu Nisan, Mutlu Odabaşı, Yusuf Olcay, Fahrettin Orandı, Ayşe Elgin Özbuldan, Ebru Özdemir, Cem Murtaza Pektaş, Gülbahar Polat, Ahmet Hamdi Sönmez, Mücella Tunalı, Sema Turan, Melek Turpcan, Derya Yıldırım, Aslan Yıldız, Pınar Yılmaz ve Erduman Yoltan da il delegesi seçildi. 


BALÇOVA’DA YENİDEN ERYILMAZ
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Kongresi, Termal Otel Kardelen Salonu'nda gerçekleşti. Kongrede 2012’den bu yana ilçe başkanlığını sürdüren Aygül Eryılmaz tek aday olarak girdiği seçimden 252 oy alarak Başkan seçildi.

Blok liste ile yapılması kararlaştırılan kongrede CHP İzmir Milletvekilleri Ali Yiğit, Özcan Purçu ve Tacettin Bayır ile partililer söz alarak konuşma yaptı. Mevcut İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ın önceki dönem faaliyetleri oy birliği ile kabul edildi. Yönetim listesi de oylanan Aygül Eryılmaz yaptığı teşekkür konuşmasında “Son günlere kadar aday olmayı düşünmüyordum. Çünkü 6 yıldır çocuğum ile ailem ile ilgilenemiyorum. Ancak sokaklarda birlikte mücadele ettiğimiz arkadaşlarım buna izin vermedi. En zor zamanda sadece kendi çocuğumuz için değil tüm ülkenin çocukları için mücadele etmemiz gerektiği için tekrar aday oldum” dedi.

Yapılan oylama sonucunda Aygül Eryılmaz, oy kullanan 272 delegenin 252’sinin oyunu alarak tekrar ilçe başkanı oldu. Oylama da 15 oy boş kullanılırken 5 oy da geçersiz sayıldı.

Aygül Eryılmaz'ın yönetim listesinde; Müceddet Aral, Cevdet Baydar, Kerim Özgün Bolak, Tülay Çimenli, Eylem Damar, Serdar Dayanç, Zuhal Dökmetaş, Hakan Karaca, Turgut Karahüseyin, Yalçın Karayılan, İbrahim Kuru, Bülent Pervanlar ve Serap Ügüdücü yer aldı.

İl delege listesinde ise Aygül Eryılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın yanı sıra Salih Küçükbayrak, Ercan Çınarlı, Rabia Yüce, Birsel Öztürk, Haydar Pervanlar, Elif Sönmez, Şerif Sürücü, Sadık Gülday, Rıza Kurt, Zülkif Mermut, Derya Aksu ve Elif Ezgi Alkan isimleri yer aldı.


Mor şapkalar salonda 

Öte yandan CHP'de hafta içinde düzenlenen büyük kadın buluşmasında Ankara Arena Spor Salonu tribünlerine damga vuran 'mor şapkalar' kongreye de renk kattı. CHP Balçova üyesi kadınlar kongreye mor şapkalarıyla geldi, eşitlik ve kadına karşı şiddete 'hayır' mesajı verdi.

FOÇA’DA GENÇ BAŞKAN
Delege seçim maratonunu çarşaf listeyle tamamlayan Foça’da İlçe Başkanı Günal Biçer’in aday olmama kararının ardından işaret ettiği İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım kongreye tek aday olarak girdi.

Yıldırım Reha Midilli Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongrede delegeden güvenoyu aldı. Yıldırım'ın tek aday olarak girdiği seçim delege seçimlerinde olduğu gibi yine çarşaf liste usulüyle yapıldı. 

 
'Kudüs' protestoları: 231 Filistinli yaralandı
 
Fuar İzmir'de lezzet ve turizm rüzgarı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Delege 10 Aralık 2017 Pazar 16:52

Bayraklıda Hasan Karabağ ve Cemallettin Alper sadece partilileri değil bütün Milletvekillerinide küstürmüşler. Tek millevekili bile uğramadı. Mecburen oy kullandım. Ülkemede partimede yazık ediyorlar. Umarım parti büyüklerimiz buna müdehale ederler.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakanlıktan CHP'li o belediyelere 'özel teftiş'
İçişleri Bakanlığı’nın CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Beşiktaş ...
CHP Bornova'da gençlerin yeni başkanı Yıldız!
CHP’de ana kademede gerçekleşen kongre mesailerinin yanında gözler bir ...
İYİ Parti'den 'İlgezdi' tepkisi: Yargı kararı olmadan...
CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı ...
 
İçişleri Bakanlığı'ndan 'İlgezdi' açıklaması
?Açıklamada, "Karar objektif hukuk kuralları gözetilerek alındı" denildi.
Esenboğa Havalimanı'nda ‘İYİ uçuşlar’ krizi!
Esenboğa Havalimanı’ndaki ‘İyi Uçuşlar’ ve ‘İyi Yolculuklar’ flamalarının ...
AK Partili Dağ: Gençlerde 3 kat fark attık!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Gençler AK Parti'den ayrılıyor" ...
 
CHP Kemalpaşa seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?
Kongrede mevcut ilçe başkanı Ulviye Üreten,  eski ilçe başkanı ve aynı ...
Erdoğan: İsrail bir işgal devletidir!
ABD'nin Kudüs kararını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karar ne ...
Belediye başkanı
CHP Narlıdere Kongresi iki adaylı yarışa sahne oldu. İlçe Başkanı Fırat, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri