POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
27 Aralık 2018 Perşembe - 17:03

CHP Karabağlar Aday Adayı Başak'tan siyasi parti turu!

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak, yaklaşan yerel seçim çalışmalarında farklılığını ortaya koyarak, seçime katılan tüm siyasi partilere nezaket ziyarette bulundu.

CHP Karabağlar Aday Adayı Başak tan siyasi parti turu!

Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Başak, ittifak hazırlıklarının devam ettiği İYİ Parti İl Başkanlığı ve Karabağlar İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin asıl amacının halkta oluşturulan karşıtlığı yok ederek, toplumsal birliğimize ve ortak paydalarda bir araya gelebileceğimize olan inancımıza bir nebzede olsa katkı sunmak olduğunu söyleyen Başak: “Toplumsal barış, Cumhuriyeti ortak paydalarda bir araya gelerek bize armağan edenlere borcumuzdur.” diyerek açıkladı.

Şehit ataların ayrışan torunları olamayız

 Atatürk’ün halk anlayışında ayrışmanın olmadığını vurgulayan Başak: ”Kutuplaşan siyasi iklim ve gün geçtikçe ayrışan bir halk var. Oysa ki seçimden sonra biz yine bir arada yaşayacağız. Kurtuluş Savaşı verirken tek idealimiz vardı: Vatanın bütünlüğü. Şehit olan atalarımızın siyasi çekişmeler için kavga eden torunları olamayız. Biz halkız! Yaşanan kötü olaylara birlikte üzüleceğiz, vefat haberleri aldığımızda birbirimize destek olacak belki de birlikte ağlayacağız. Düğünlerimizde mutluluğumuzu paylaşacak, dünyaya getirilen bebeklerin sevincini hep beraber yaşayacağız.” ifadelerini kullandı. 

CHP büyük bir ailenin birleştirici gücü

Başak, ziyaretinin temelinde Türkiye’nin büyük bir aile olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman Türkiye’nin birleştirici gücü olduğuna dikkat çekerek yine CHP önderliğinde bir araya gelineceğini savundu. Siyasi parti ziyaretleri bu nedenle gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Başak “Ortak paydalarımız fazlayken, farklılıklarımız üzerinden kırıp döküp düşman olmaya gerek yok. İzmir demek hoşgörü demek. Tüm ziyaretlerimize ortak değerimiz olan Atatürk’ümüzün simgelemesi için Atatürk Çiçeği ile gittim. Ben her zaman farklılıklarımızın bizi zenginleştireceği inancındayım. Bu hedefle Anadolu’nun 7 bölgesine ulaşarak 11bin kilometre yol gittim. Temas ettiğimiz örgütümüzü İzmir’de Büyük Anadolu Sempozyumu’nda bir araya getirdik. Orada anladık ki biz büyük bir aileyiz.” mesajını verdi.

Herkese kucak açmalıyız

Adaylık çalışmaları büyük bir özveriyle sürdüren Başak, “Karabağlar’da ayak basmadığımız yer kalmayacak. Her biri alanında uzman takım arkadaşlarımızın hazırladığı projelerimiz var ancak onları anlatmaktan çok, ‘Birlikte neler yapabiliriz?' diye soruyorum. Halkın katılımcılığı benimsemesi ve hevesli olması çalışma şevkimi daha da arttırıyor. Seçime kadar bayrak yarışını sürdüreceğiz fakat seçimin ertesi günü herkese hizmet götürerek, CHP halkçı ve derman belediyecilik anlayışını sahada tam anlamıyla göstereceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan; parti programımıza, temel değerlerimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık kalarak anaplan ve eylem adımlarımızı gerçekleştireceğiz.” Cümleleriyle konuşmasını tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 
Yücel: Paranoyaklaşmış bir iktidarla karşı karşıyayız
 
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yücel: Paranoyaklaşmış bir iktidarla karşı karşıyayız
Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen programda ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de muhtarlara hitap etti. ...
CHP İzmir İl Başkanı Yücel’den ‘aday’, ‘ittifak’ ve ‘eğilim yoklaması’ açıklaması
Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek genel merkezde mesai yapan CHP İzmir ...
 
İzmir'de CHP'nin gözünü korkutan 3 ilçe: Anketlerde...
Gerçekizmir’in edindiği özel bilgiye göre CHP’nin elindeki anketlerde ...
AK Parti İzmir'de ilçe adayları ne zaman açıklanacak?
AK Parti İzmir’in 30 ilçesi için belirlediği başkan adayları, 5 veya 6 ...
CHP'li Aday Adayı Doğan'dan İYİ Parti'ye ziyaret
Kemalpaşa’da çalışmalarını sürdüren Taner Doğan, İyi Parti İzmir İl Başkanı ...
 
CHP'de önemli gün: İstanbul adayı İmamoğlu tanıtıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye ...
CHP İzmir'de o ilçede ekip kuruldu: Sahte seçmen teyakkuzu!
İzmir'de 31 Mart 2019 yerel seçimleri için sahada yapacakları çalışmaların ...
CHP'li Sındır'dan Bulgaristan'da 'Barış' mesajları!
Bulgaristan’da dönemin totaliter rejimi tarafından uygulanan zorunlu asimilasyon ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri