POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Milliler Dünya Kupası'nda yarı finalde
Milliler Dünya Kupası'nda yarı finalde
14 Ağustos 2023 Pazartesi - 22:23

CHP Karabağlar'da Tangobay yola çıktı: Örgütün adayıyız!

CHP Karabağlar'da 27 Ağustos'taki ilçe kongresi öncesi eski meclis üyesi avukat Emel Tangobay adaylığını resmen açıkladı. Tangobay açıklamasında "Örgütün devrimci ve demokrat anlayışının adayıyız. Adaylığımız bir gurubun veya birkaç kişinin siyasi ikbal ve kariyer planlaması için değil yerelde ve genelde partimizin ilke ve değerlerini iktidara taşımak içindir" dedi.

CHP Karabağlar da Tangobay yola çıktı: Örgütün adayıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde olağan kongre takvimi işliyor.

CHP Karabağlar'da 27 Ağustos Pazar günü yapılacak ilçe kongresi öncesi ilk resmi adaylık açıklaması eski meclis üyesi avukat Emel Tangobay'dan geldi.

İlçe binası önünde açıklamasını yapan Tangobay'ı partililer yalnız bırakmadı.

Tangobay açıklamasında şunları söyledi: 

"Sevgili Karabağlılar, değerli yol arkadaşlarım ve siz kıymetli basın mensupları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Hoş geldiniz.

Cumhuriyet Halk Partisin’dekadın kolları, eğitim komisyonu, hukuk komisyonu, seçim koordinasyon kurulu, ilçe seçim kurulu,Parti okulu eğitmeni ve Belediye Meclis Üyeleri eğitmeni, il ve ilçe kongre delegeliği, meclis üyeliği görevlerinde emek vermiş ve deneyim kazanmış,  bir arkadaşınız olarak Parti örgütümden İlçe Başkanı adayı olmam yönünde gelen talepleri değerlendirerek örgütün adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığına adayım. Partide hiçbir emeği olmadan tepeden inme ilçe başkanlığına aday değilim. Bir örgüt emekçisi olarak grupların değil bütün Cumhuriyet Halk Partililerin adayıyım.Örgütümüzle birlikte partimizi katılımcı bir anlayışla büyüterekyönetmek iddiasıyla sizler ilebirlikte İlçe Başkanlığı görevini yapmaya adayım.

Bugün ülkemiz soygun, hukuk tanımazlık,ekonomik kriz, sosyal problemler, işsizlik ile boğuşmaktadır.Emekli ve tüm çalışan kesimler açlık sınırının altında alım gücüne mahkum edilmiş, gazeteciler ve muhalifler,  taraflı yargı ile korkutulup susturulmaya çalışılmaktadır. Gençler ve nitelikli işgücü ülkeyi terk etmektedir. Toplumun büyük kesimi refahta değil yoksullukta eşitlenmiştir. Halkımızın inanç ve değerleri iktidar sahipleri tarafından istismar edilerek iktidarlarını korumaya çalışmaktadırlar.

Ülke bu durumdayken, bizlere düşen görev çağdaş cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu köklerini Müdafa-i Hukuk Cemiyetleri ve Kuva-i Milliyeden alan kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partililer olarak bütün bu olumsuzlukları Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve değerleri ile sosyal demokrasinin özgürlük adalet eşitlik ve toplumsal dayanışma kavramları ile aşacağımızı biliyoruz.
Bizler bu mücadeleyi parti örgütümüz başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini ortak paydamız olan Cumhuriyet değerleri etrafında birleştirerek yerelden başlatmayı hedeflemekteyiz. 

İşte bu nedenle biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve değerlerinin adayıyız.Örgütün devrimci ve demokrat anlayışının adayıyız.Örgütün sosyal demokrat anlayışının adayıyız.Örgütün katılımcı demokrasi anlayışının adayıyız. Örgütün tecrübeli, genç, kadın ve erkek her yaştan üyesi ile mutlak eşitlik anlayışının adayıyız. Yönetimde temsiliyette adalet diyenlerin adayıyız. Karar süreçlerinde örgüt ile birlikte ortak aklı savunanların adayıyız.  Adaylığımız ve mücadelemiz bir gurubun veya birkaç kişinin siyasi ikbal ve kariyer planlaması için değil yerelde ve genelde partimizin ilke ve değerlerini iktidara taşımak içindir. Atatürk’ün bizlere emaneti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ve onun değerleri olan laik sosyal hukuk devletini koruma ve yaşatma azim ve kararlığı ile bu onurlu görevi yapmaya hazırız.  Son olarak biz kadınlar partimizin iktidarı için sokaktayız hayatın her alanında mücadelemiz ve emeğimiz var. Şimdi birlik ve dayanışma için biz yöneteceğiz."


 

 
Dang humması salgını kontrolden çıktı!
 
Cinayet gibi motosiklet kazası: 2 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saygılı’dan 22. kuruluş yıl dönümü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti’nin 22. Kuruluş yıldönümü ...
Batur ve İlgazi’den Lider’e ziyaret: Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz!
Konak Belediye Başkanı Batur ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ilçe kongresinde ...
İzmir'den Akbelen'e seyyar tuvalet yardımına Jandarma engeline Kılıçdaroğlu'ndan tepki!
Jandarma, Akbelen Ormanı’nda kömür madenine karşı nöbet tutan yurttaşlara ...
 
Dağ'dan '2024' çıkışı: İzmir'de şaşırtan neticeler doğacak!
Yerel seçimlere hazırlıklarını sürdüren AK Parti ana gündemine ekonomiyi ...
Erdoğan'dan çarpıcı '2024' mesajları!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 22’nci kuruluş yıldönümü ...
İmamoğlu'nun hedefi: Önce İstanbul sonra Türkiye
Değişimi destekleyenler söylemlerini İstanbul’a yönelten Ekrem İmamoğlu ...
 
CHP’de gözler 4 büyük ilçede: Kongre yolunda kritik gelişmeler!
CHP’de kongre maratonu sürerken metropolde Konak ve Bayraklı’da seçim ...
Gelecek Partisi'nden yerel seçim kararı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart 2024'te yapılacak ...
Kılıçdaroğlu'ndan muhalefete birlik mesajı!
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yerel seçimler için İYİ Parti’ye ittifak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri