POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 Aralık 2017 Pazartesi - 12:21

CHP Konak'tan 'Çikinova göndermeli' eylem!

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve ilçe örgütü üyeleri Reza Zarrab'ın İran ambargosunu deldiği yöntem olduğu iddia edilen 'Çikinova' sistemine atıfta bulunarak 'Organize İşler out, Çikinova işler in' yazılı pankartlarla hükümeti ABD'deki dava üzerinden protesto etti. 

CHP Konak tan  Çikinova göndermeli  eylem!

GERÇEKİZMİR - CHP Konak İlçe Örgütü Başkan Mehmet Şakir Başak'ın güven tazelediği kongrenin ardından alana indi, ilginç bir eyleme imza attı. 

Konak Meydanı'nda buluşan İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve ilçe örgütü üyeleri Reza Zarrab'ın İran ambargosunu deldiği yöntem olduğu iddia edilen 'Çikinova' sistemine atıfta bulunarak 'Organize İşler out, Çikinova işler in' yazılı pankartlarla hükümeti ABD'deki dava üzerinden protesto etti. 


Başkan Başak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Cumhuriyet tarihimizin en zorlu dönemlerinden birinden geçmekteyiz, bir yandan uluslararası sorunlarla mücadele ederken diğer yandan on dört yıllık AKP iktidarının yanlış politikaları sebebi ile ekonomimiz çökme noktasına gelmiştir.
Son günlerde yüzde 11’lik büyüme rakamları açıklanmaktadır. Ülke’de yüzde 11 kimin bütçesi büyümüştür? İşçi, memur, emekli, çiftçi, gencin mi büyümüştür? Yoksa yandaş, arkadaş, akrabanın mı?  
Her geçen gün geçim şartları zorlaşmakta, vergi ve zamlar altında ezilen halkımız olmaktadır. Büyüme masaları ile uyutulmaya çalışılan halkımız olmaktadır.
Geçtiğimiz günlerde dünya iktidar partisinin vahim ilişkilerini konuşurken meclisten torba yasa altında geçirilen vergi ve zam yağmuru her zaman olduğu gibi AKP iktidarının hata ve yanlışlarını halka yükleyeceğinin en açık göstergesidir.
Her fırsatta yapılan hataların bedelini halkımıza yükleyen AKP neden bu konuda sorumluluk almamaktadır?
Vatandaşa vergi ve zam zulmünü reva görenler kendilerine MANALI bir biçimde vergisiz cennetler bulmaktadırlar.  İktidar yılları boyunca zenginleşen yandaşlar, sorumluluktan kaçarak servetlerine servet katmanın yollarını bulurken halkımız; gıda, ulaşım, barınma, internet, enerji gibi temel ihtiyaçlarına yapılan zamlarla yoksun ve yoksul bırakılmaktadır.
Reza Zarab isimli dolandırıcıyı baş tacı edenler, ülkemize büyük yaralar açan ilişkilerden elde ettikleri paraları yemek için vergisiz cennetlere aktarırlarken, ülkenin içine düştüğü zorlukların bedeli halkımıza ödetilmektedir. 
İktidar ve yandaşları haksız zenginleşmenin tadını çıkarırken, halkımızın çektiği acıları görmezden gelmeye devam etmektedirler. Açıkça bu kaymaklı düzenin devamı için saltanat-ı şahsiye rüyaları görmektedirler.
Bu konuda Ana Muhalefet lideri, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamuoyunu aydınlatmak ve hesap sormak adına yapmış olduğu açıklamalar karşısında,  İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu' nun söyledikleri çirkin ve yakışıksızdır. Oturmakta olduğu makam halkın temsilcilerine karşı tehdit ve baskı unsuru olarak kullanılacak makam değildir. Organize işleri bile aratacak “çikinova” işleri çözme ve açıklığa kavuşturma makamıdır. Elindeki kolluk kuvvetlerini halkımız adına kullanmasını, vatandaşın bakanı olması gerektiğini kendisine hatırlatıyoruz.
Sayın Genel Başkanımıza karşı tehdit ve şantaj içeren söylemlerinin açıkça nelerin üzerini kapatmak adına söylendiğini görmekteyiz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü olarak bu tür baskı ve yıldırma eylemlerine boyun eğmeyeceğimizi, Sayın Genel Başkanımıza karşı yapılacak en ufak harekette yasal yollardan demokratik haklarımızı kullanarak alanları kendilerine dar edeceğimizi bilmelerini isteriz. Bizlerin derdi şahsi saltanatlar kurmak değil Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda vatanımızın ve yurttaşlarımızın refahını sağlamaktır.

 
Göztepe Kiev'in yıldızının peşinde!
 
Mesut Yılmaz'ın acı günü: Oğluna son görev
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan'dan kritik asgari ücret açıklaması
Başbakan Yıldırım, yeni asgari ücret görüşmeleriyle ilgili, "Hükümetimiz, ...
İzmir'deki 'kadavra skandalı'nda 2.perde: Sertel 'kan donduran iddia'yı açıkladı!
CHP İzmir Milletvekili Sertel, DEÜ Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ...
CHP İzmir'de Gençlik 'yeni'lendi!
CHP İzmir Gençlik Kolları'nda kongreler 2 ilçe dışında tamamlandı. İşte ilçe ilçe yeni başkanlar...
 
CHP'de ilçe ilçe il kongre delegesi listesi: Kimler oy atacak?
CHP İzmir’de 30 ilçede kongre tamamlandı. Gözler il kongresinde. İşte ...
CHP Konak'ta kadınların başkanı güven tazeledi
CHP Konak Kadın Kolları Kongresi'nde, mevcut kadın kolları başkanı Nurten ...
Erdoğan: O günler yakın... Büyükelçiliğimizi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar ...
 
İzmir'de 'kadavra' skandalı: Sertel Meclis'e taşıdı, Rektör'den jet açıklama geldi!
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bağışlanan iki ...
CHP’de o ilçede üzücü olay: Başkan bayıldı, kongre iptal!
Foça’daki Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlık görevini Suna Saraçoğlu’na ...
CHP İl Kongresi: İskele alabanda!
Aziz Bey (Kocaoğlu) parti içinde nasıl bir hamle yaparsa yapsın hep gündem oluyor!
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri