POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
25 Temmuz 2023 Salı - 12:17

CHP Ödemiş'te Eker'den tüm delegelere davet

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı'nda 99 mahallenin delege seçimleri tamamlandı sıra 13 Ağustos'taki İlçe Kongresine geldi. Delege seçimlerinin parti içi demokrasiye yakışan olgunlukta ve birliktelikte geçtiğini aktaran CHP Ödemiş İlçe Başkan Adayı Bülent Eker, tüm delegeleri 13 Ağustos'taki demokrasi bayramına katılmaya davet etti.

CHP Ödemiş te Eker den tüm delegelere davet

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı'nda 99 mahallenin delege seçimleri tamamlandı sıra 13 Ağustos'taki İlçe Kongresine geldi. Delege seçimlerinin parti içi demokrasiye yakışan olgunlukta ve birliktelikte geçtiğini aktaran CHP Ödemiş İlçe Başkan Adayı Bülent Eker, tüm delegeleri 13 Ağustos'taki demokrasi bayramına katılmaya davet etti.

Eker şunları söyledi: Tarihi bir süreçteyiz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına kavuştuğumuz 2023 yılı biz Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarına bambaşka bir sorumluluk vermiştir" diyerek Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı için çıktığımız bu yolda parti içi demokrasinin ilk ve en önemli adımı olan delege seçimlerini tamamlamış bulunuyoruz.
Halkımızın geçinmekten öte nefes almakta bile zorlandığı bu zor dönemde, halkımıza umut olmak zorunda olduğumuzu bir an bile unutmadan delege seçimlerini bu bilinçle yaptık. İlçe Yönetimimiz ile birlikte delege seçimlerinin demokrasi bayramı şeklinde geçmesi, birleştirici bir havanın hakim olması önceliğimiz oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş ailemizin elbette tecrübeli üyelerimizin katkılarına da ihtiyacı var ancak geleceğe yön vermede daha genç kadrolarla ilerlememiz gerektiği kaçınılmaz bir noktadır. Bu anlamda geçmiş dönem delege listelerimize oranla daha genç bir delege yapısına kavuşmamızın da heyecanı içerisindeyiz. Bunun yanında temsilde ve yönetimde eşitliğin hakim olması gerektiğine inanıyoruz. Ancak mevcut üye yapısı itibariyle mümkün olabilecek en fazla sayıda kadın üyelerimizin delege listelerinde yer almasını isteyip buna uygun adımlar attık. Geçmişe kıyasla delege listelerinde hem genç üye hem de kadın üye temsilini yükseltsek de yine de Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş ailesi için yeterli olmadığını düşünüyoruz. Bunun için en büyük hedeflerimizden birisi kadın ve genç üye sayımızı mevcudun iki katına yükseltmektir.  Bu anlamda delege seçimlerinin de bu ilerlemeye bir başlangıç olmasını diliyorum.
Her mahallemizde delegeleri belirlediğimiz bu süreç partimize yakışır demokrasi olgunluğunda geçmiştir. İnanıyorum ki delege seçimleri ile beraber başlayan bu hareketlilik önce ilçe kongremiz ardından da ön seçim süreçleriyle, hem yerel hem de akabindeki genel seçimler için işaret fişeği olacak ve geniş katılımlı bir sinerji oluşturacaktır.
Ülkemizin mücadele ettiği derin sorunlar karşısında partimizin her bir üyesinin her bir delegesinin sorumluluğu büyük, parti çalılmalarına katkısı fazlasıyla önemlidir. İlçe Yönetimimiz tarafından İlçe Kongresi için belirlenen 13 Ağustos 2023 tarihinin yerelden genele iktidar yolculuğunda önemli bir dönüm noktası olacaktır. Bu anlamda tüm delegelerimizi partimiz için oy kullanmaya her bir üyemizi de kongredeki demokrasi bayramına katılmaya davet ediyorum. 
Söz, karar ve yetki Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş ailesinin her bir üyesinindir. Biz de her bir üyemiz adına Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha da yukarı taşımak için üyelerimizin desteği ile daha umutlu, daha aydınlık günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Yereldeki iktidarımızı sürdürür iken bu başarılı grafiği daha da yükseğe taşımamız için hep birlikte mücadele edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle delege seçimlerimizin ardından ilçe kongre sürecimizin de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"

 
Göztepe'de resmen Kokovic dönemi!
 
Meslek Fabrikası ile gençlerin yıldızı parlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Çankırı 230 bin esnafı dinleyecek
Eylül ayının ikinci haftasında İzmir İktisat Kongresi Salonu’nda düzenlenecek ...
CHP o sandık yeniden kuruldu, 2 listeli yarışın galibi belli oldu!
CHP'de il yönetimi 5 mahalledeki seçimler için iptal kararı alırken, Karşıyaka'da ...
İYİ Parti Lideri Akşener Mansur Yavaş ile görüştü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) ...
 
Ümit Özdağ’dan protokolle ilgili yeni açıklama
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu ...
CHP İzmir'den 'Lozan' çağrısı: 24 Temmuz resmi bayram olmalı!
CHP İzmir Örgütü Türkiye’nin tapu senedi olarak adlandırılan 24 Temmuz ...
Halk TV'den Kılıçdaroğlu'na 'sansür' çıkışı!
Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
Değişim tartışması gölgesinde delege seçimlerinin Z raporu!
CHP’de değişim tartışmasının gölgesinde olağan kongre takvimi işliyor.
Kılıçdaroğlu'ndan 'istifa' savunması: Parti boşta kalır!
CHP’de belediye başkanları toplantısında en net “değişim” isteği İBB Başkanı ...
Kabine toplanıyor: Masada neler var?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kabine toplantısına başkanlık ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri