POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan atama kararları: 6 üniversiteye yeni rektör!
Erdoğan'dan atama kararları: 6 üniversiteye yeni rektör!
Melih Gökçek'in malvarlığına haciz konuldu!
Melih Gökçek'in malvarlığına haciz konuldu!
Amca ile işçisi arasındaki konuşma deşifre edildi!
Amca ile işçisi arasındaki konuşma deşifre edildi!
Kardeşinden sonra Bahar Candan da tahliye edildi!
Kardeşinden sonra Bahar Candan da tahliye edildi!
18 Ağustos 2023 Cuma - 12:10

CHP'de Aslanoğlu'ndan örgütlere: Kongresini bitiren sahaya!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu Bayraklı, Balçova, Konak, Urla, Gaziemir ve Torbalı ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelirken önemli mesajlar da verdi. İl Başkanı Aslanoğlu örgütlere, "Kongreniz bitti, şimdi tek hedefimiz yerel seçimler. Tüm örgütünüzle birlikte sahaya inin” diye seslendi. 

CHP de Aslanoğlu ndan örgütlere: Kongresini bitiren sahaya!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe kongreleri tam gaz devam ederken, seçimi tamamlayan yeni dönemin perdesini aralayan başkanlar ve yeni ilçe yönetimleri İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu ziyaret etti. 

- ASLANOĞLU'NDAN LİDER'E BAŞKANLARLA ZİYARET VE UZLAŞI VURGUSU!.. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu Bayraklı, Balçova, Konak, Urla, Gaziemir ve Torbalı ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelirken önemli mesajlar da verdi. İl Başkanı Aslanoğlu örgütlere, "Kongreniz bitti, şimdi tek hedefimiz yerel seçimler. Tüm örgütünüzle birlikte sahaya inin” diye seslendi. 



Aslanoğlu şunları söyledi: İzmir’de İzmir halkının bize verdiği desteğe yakışır bir demokratik süreç işletiyoruz. Partimizin mahalle seçimlerini şimdiye kadar görülmemiş bir uzlaşı içinde tamamladık. Aynı uzlaşı ve demokratik süreci ilçe kongrelerimizde de yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun işaret ettiği, değişim ve yenilenmeyi kongrelerimizde hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken de bazılarının beklediği gibi dağılarak, bölünerek değil tam aksine daha da güçlenerek, birbirimize sıkı sıkıya sarılarak, omuz vererek yapıyoruz kongrelerimizi. Bu süreçte kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlıklarımızın ziyaretleriyle de ilk çalışma planlarımızı yapmaya, yol haritasını belirlemeye başladık bile. Bizim kongre sürecimiz partimizin büyüklüğü ve halkın umudu olması sebebiyle hep gündem olmuş, yakından takip edilmiştir. Ama bizler kongre süreçlerimize rağmen ülkenin gerçek sorunlarından asla kopmuyoruz. AKP iktidarının vatandaşı mahkum ettiği yoksulluk ve bitmek bilmeyen ekonomik buhran her zaman ilk gündemimiz olmaya devam edecek.

"İZMİR’DE 14 VE 28 MAYIS’TA OLDUĞU GİBİ HEZİMETE UĞRAYACAKLAR"
Ziyarete gelen ilçe başkan ve yönetimleriyle yerel seçim hazırlıkları, saha çalışmaları ve seçime yönelik örgütlenme modelleri üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade eden Aslanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;
Kongre sürecini tamamlayan ilçelerimizin artık tek hedefi olacak yerel seçim hazırlığı ve saha çalışmaları. Zaman kaybetme, dinlenme lüksümüz yok. Kongresi biten tüm ilçelerimiz sahaya inecek. Bu koltuklara aday olup seçilen arkadaşlarımızdan beklentimiz saha çalışmalarında, vatandaşın sorunlarının çözümünde ve belediye hizmetlerimizin anlatılmasında fark yaratmalarıdır. Bunu başaracak kadrolarda örgütümüz tarafından seçilmiştir. Delegeler görevini yaptı, şimdi sıra ilçe başkanlarımız ve yönetimlerinde. Hiç birimiz il kongresi, kurultay falan diyerek zaman kaybedemeyiz. O kongreler biz olsak da yapılır, olmasak da yapılır. Ama yerel seçimlere giderken kaybettiğimiz zaman asla yerine konamaz. Yeni seçilen ilçe başkanlarımızda bu durumun farkında ve ilk çalışma planlarını bizlerle paylaştılar. Ziyaretimize gelen, sağlanan uzlaşı ve şeffaf kongre ortamı için il başkanlığımıza teşekkür eden tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, böylesi zor bir dönemde göreve talip olup, partiyi yerel seçimlerde başarıya taşıyacakları için asıl ben teşekkür ediyor ve bir kez daha başarılar diliyorum.

AKP iktidarının belediyelerimiz üzerindeki algı oyunlarının, memleketi içine sürükledikleri felaketlerle ilgili tek laf etmeyen AKP’lilerin, yalan ve çarpıtmaya İzmirlileri kandırma girişimlerinin artarak süreceği bir ortama giriyoruz. Ama ne korkuyor ne de çekiniyoruz. CHP örgütleri olarak İzmir halkıyla birlikte, tıpkı 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta İzmir’de yaşadığımız gibi, yerel seçimlerde de bu oyunlarını bozacağımızdan ve bir kez daha İzmir’de AKP’yi hezimete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

ZİYARETE KİMLER GELDİ?
CHP İzmir il başkanlığında yoğun geçen ziyaret gününde Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ve ilçe yönetim kurulları, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile bir araya geldi. 

 
Başka Bir Tarım Sertifikasyonu uluslararası geçerlilik kazandı
 
Karşıyaka'ya 26 milyonluk temlik şoku!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Elektrik dağıtım bedeli, enerji bedelini geçti!"
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan, üretim maliyetlerindeki ...
Aslanoğlu'ndan başkanlarla Lider'e ziyaret ve 'uzlaşı' vurgusu
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, kongresi yapılan ilçelerin seçilen başkanlarıyla ...
Erdoğan'a sordu: O bağışlar nerede?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmara Depremi'nin 24'üncü yılında ...
 
CHP Çiğli'de beyaz listenin adayı belli oldu!
CHP Çiğli'de delege seçimlerinde muhalefet cephesinin desteklediği ve ...
AK Partili Kaya'dan 'yağmur suyu hattı' çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e ...
CHP'de o ilçe seçimini yaptı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?
CHP Karaburun İlçe Örgütü yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. ...
 
İYİ Partili Akalın'dan 'üçüncü yol' çağrısı!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, MHP lideri Bahçeli'ye ...
''CHP'nin uzun soluklu yenilenmeye ihtiyacı var''
CHP 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, memleketi Kandıra'da ...
Politika Durağı'nda Avcı, Çakır ve Akbaş’tan çarpıcı tespitler
Bir TV’de Politika Durağı programında gazeteciler Avcı, Çakır ve Akbaş ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri