POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
9 Kasım 2017 Perşembe - 08:48

CHP'de gözler kongrelerde, başkanlar delege turunda!

CHP İzmir’de mevcut ilçe başkanları delegasyona yönelik çalışmasını sürdürüyor.

CHP de gözler kongrelerde, başkanlar delege turunda!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de gözler 26 Kasım’da başlayacak ilçe kongrelerine çevrildi. Kongreler 10 Aralık’a kadar tamamlanacak.

Mevcut ilçe başkanları da delegasyona yönelik çalışmasını sürdürüyor.

İlçe başkanları arasında en erken yol alan isim Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım oldu. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından delege turuna çıkan Yıldırım’ın mahallelerde delegasyonla bir araya geldi.

270 İMZA İDDİASI
Yıldırım’ın 270 imzayı bulduğu iddia edildi. Önümüzdeki günlerde adaylık açıklaması yapacak olan Yıldırım’ın geniş katılımlı görkemli bir toplantı hazırlığı yaptığı belirtildi.

MESAJ YAYINLADI
Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan delegasyona yönelik mesaj yayınlamıştı. Yıldırım mesajında, “ Parti içi demokrasinin gereği olan delege seçimlerimizi büyük bir olgunluk ve hoşgörü içerisinde gerek İzmir'e gerek Türkiye'ye örnek olacak bir şekilde tamamlamanın gururunu yaşadık. Bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen; Karşıyaka İlçe Örgütünün inanmış, onurlu ve birbirini ötekileştirmeyen yoldaşlık kültürü ile birbirlerine bağlı ve bu sürecin parti içi demokrasi süreci olduğu bilinciyle hareket eden tüm üyelerine teşekkür ederim. Önümüzde AKP iktidarı ile mücadele edeceğimiz zorlu bir sürecin bizleri beklediğini unutmadan her CHP üyesinin kıymetli ve önemli olduğunu bilerek kin ve nefret içeren söylemleri bırakarak sevgi, saygı ve emeği esas alan yoldaşlık kültüründe birbirimize sıkı sıkı sarılmalıyız. Ülkemizin her geçen günden daha fazla CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu bilerek, çocuklarımızın geleceği ve Cumhuriyetimizin muhafazası için hep beraber daha çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni seçilen İlçe Kongre delegesi yol arkadaşlarımı tebrik eder, partimizin Karşıyaka'da ki bayrağını hep beraber daha da yukarı taşıyacağımıza olan inancımı sizlerle paylaşmak isterim. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!” ifadelerini kullandı.

KAYA EFELER’DEN BAŞLADI
Adaylık açıklamasını ilçe binasında miting havasında gerçekleştiren Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya da delege turuna çıktı. Kaya’nın ilk durağı Efeler Mahallesi oldu. Aralarında Buca Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Kılıç,  İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun, İl yöneticisi İsmail Yüzer’in de bulunduğu Efeler delegasyonu, Kaya’ya destek verdi. Kaya, mahallelerde delegasyon turunu sürdürecek.

KIZILAY ‘KAVALAR’ DEDİ
Geçtiğimiz kongre sürecinde il başkan adayı da olan Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, bu dönem sadece Bornova’ya odaklandı. Yeniden ilçe başkanlığı için kolları sıvayan Kavalar, delege turunu sürdürüyor. 12 artı1 delegenin bulunduğu Kızılay Mahallesi’nin delegeleriyle bir araya gelen Kavalar ‘tam destek’ aldı. Delegasyon içinde eski meclis üyesi Cesim Yıldız, Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Kaya gibi isimler de var. 

ALİAĞA’DA YÖNETİM-DELEGASYON KAHVALTIDA BULUŞTU
Öte yandan delege seçimlerinde muhalefetin hüsran yaşadığı Aliağa’da mevcut ilçe başkanı Özcan Durmaz ve yönetimi  delegasyonla kahvaltıda bir araya geldi.

Örgütün yeniden devam etmesini istediği Durmaz, buluşmada  “Geçirdiğimiz delege seçimleri sırasındaki sergilediğiniz demokratik olgunluk diğer ilçelere örnek olmuştur. Yarışan kardeşlerimize de gösterdikleri demokratik tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler 16 Nisan referandumunda % 66 oy ile Hayır demiş bir ilçe olarak bu görüşte olan vatandaşlarımızla bağımızı koparmadan seçimlerde artık AKP iktidarına hem yerelde hem de Ülke genelinde son vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

 
15 yumurtaya 15 binlik cezaya yargı freni!
 
Başbakan'dan 'emeklilik pozu' esprisi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Rifat Koç 9 Kasım 2017 Perşembe 17:36

İzmir CHP ilçe konğrelerinde genelde süreç sadece aday ismleri üzerinden yürütülüyor olması siyaseten ciddi bir eksiklik. Oysa önümüzdeki süreç Cumhuriyet tarihinin çok önemli rejim değişikliği sürecine doğru ilerliyor. Birileri rejim değişikliği değil deselerde ya bilgisizliklerinden yada art niyetlerindendir. Bunun için önümüzdeki süreçte ülke siyasetinin lokomotifi olacak olan CHP de özellikle İzmir e çok işler düşecek. İzmir de her ilçe başkanı adayı ciddi anlamda nasıl bir yönetim ve nasıl bir örgüt anlayışı proğramlarıyla halka gidecekleri proğramlarla kongre sürecini işletmeleri daha doğru olaacağına inanıyorum. Tabiki bu süreç il konğresindede aynı duyarlılık ve hassasiyetle işledilmeli.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de o isimden 'başkanlık' açıklaması: 'Yokum' dedi, tarif etti!
Adı CHP İzmir İl Başkanlığı için ‘uzlaşı’ adaylar arasında üst perdede ...
Dava adamı!
"Bize davasına inanan, her türlü saldırıya karşı koyacak ideolojik donanıma ...
Meclis'te gergin anlar: İzmirli vekil o ifadeyi kullanınca...
TBMM Genel Kurulu’nda, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın, off-shore ...
 
Başbakan Yıldırım'dan seçim barajı açıklaması
Başbakan Yıldırım, seçim barajıyla ilgili olarak "İstikrar için önemli, ...
AK Partili Dağ'dan 'metro' mesajı: Büyükşehir isterse...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Buca İlçesi'nde hem ...
Bayır’dan CHP’nin spor zirvesine davet
CHP İzmir Milletvekili, “Konu partiler üstü ele almamız gereken bir konu ...
 
CHP'den flaş seçim barajı önerisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ...
Erdoğan'dan Mimarlar Odası'na AKM tepkisi
Beştepe'deki Şehircilik Şurası'nda konuşan Erdoğan, İstanbul'daki betonlaşmayı ...
CHP Çiğli’de örgüte ‘beyaz’ mesaj!
Muhalefetin delege seçimlerinde zaferle ayrıldığı CHP Çiğli’de adaylığını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri