POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
3 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:48

CHP'de o ilçede başkanlığa yönetimden aday!

CHP'de Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Bülent Eker, ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına aday olduğuna açıkladı.

CHP de o ilçede başkanlığa yönetimden aday!

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Bülent Eker,  ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına aday olduğuna açıkladı.

Eker adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına kavuştuğumuz 2023 yılı biz Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarına bambaşka bir sorumluluk vermiştir. 9 Mart 2023 tarihli Cumhuriyet Halk Partisi MYK kararıyla Mustafa Turan başkanımızla birlikte atanan yönetimimiz bu sorumluluk doğrultusunda partimizin bayrağını, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde en iyi şekilde dalgalandırmak için var gücüyle çalışmıştır. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan sadece ve sadece Cumhuriyet Halk Partisi ortak paydası için mücadele eden yönetimimizin oluşturduğu bu iklim seçim çalışmalarına da yansımış partimiz örnek birliktelik ve aile ruhu ile Ödemiş özelinde halkımızın teveccühü ile sandıktan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu açık farkla önde çıkmış, partimiz Ödemiş'te birinci parti olma özelliğini sürdürmüştür. İzmir'de ve Ödemiş'te elde edilen açık ara başarının ülkemiz genelinde de yaşanmasını istesek de devletin tüm imkanlarının adaletsizce bir aday için kullanıldığı ülkemizin seçim tablosu farklı şekilde gelişmiştir. Bu noktada demokrasinin ulu çınarı olan partimiz, hızlandırılmış kurultay kararı alırken süreç ilçe kongreleri öncesi delege seçimleri ile birlikte ilerleyecektir. Birlik ve beraberlik anlayışından bugüne kadar hiç taviz vermeden bütünleştirici bir anlayışla ilerleyen ilçe yönetimimiz delege seçimi ve kongre sürecini de en iyi şekilde yürütecektir. Bu noktada Mart ayından bu yana birleştirici anlayışı en iyi şekilde sürdüren İlçe Başkanımız Mustafa Turan'ın örnek bir demokrat tavırla delege seçimleri öncesi ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından gerek yönetimdeki yol arkadaşlarımla gerekse de parti ailemizde gönül birlikteliği yaptığım arkadaşlarımla değerlendirmelerde bulundum.
Yaşanan süreci birleştirici ve bütünleştirici anlayışın bir bayrak yarışı olarak gördüğümden üyesi olmaktan daima onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizin Ödemiş İlçe Başkanlığı'na aday olmaya karar verdim. 
Bu bayrağı devralmaya aday olduğum bu süreçte tüm üyelerimizin desteğini bekliyor, delege seçimlerimizin ve kongremizin partimizin demokrasi bayramı şeklinde geçeceğine yürekten inanıyorum.
Partimizi yerel seçimlerde hem yurdumuz genelinde, hem İzmir'de hem de ilçemiz Ödemiş'te yeniden başarıya ulaştıracak delege seçimlerimiz ve ilçe kongremiz öncesi bana desteklerini ifade eden İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma güvenleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Tüm partililerimizi delege seçimlerinde demokrasimize güç katmaya ve oy kullanmaya davet ediyorum.
Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Bu yolda Cumhuriyet ve demokrasi sevdasıyla ulu çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak yürümeye daima devam edeceğiz. Ülkemizi yeniden aydınlık günlere, çocuklarımızı huzurlu bir geleceğe kavuşturana dek mücadelemiz sürecektir. 
Tüm partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, delege seçimleri ve ilçe kongremizin gücümüze güç katmasını diliyorum... 

BAŞKAN 'ADAY DEĞİLİM' DEMİŞTİ 
Ödemiş'te İlçe Başkanı Mustafa Turan delege seçimlerine 1 gün kala yaptığı açıklamayla kongrede aday olmayacağını duyurmuştu. 

- CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha 'kongrede yokum' dedi!

 
Muhtardan düğünlere kadın-erkek yasağı!
 
Borsa İstanbul'da tüm zamanların rekoru
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı Madımak’ı unutmadı!
Bayraklı’da 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Otel'deki yangında katledilen ...
Çıray'dan Akşener'e 'siyasi canlı bomba' çıkışı ve CHP sorusuna yanıt!
İzmir Eski Milletvekili Çıray, İYİ Parti'ye geliş ve yollarını ayırış ...
Zafer Partisi'nden CHP'ye yeşil ışık!
28 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ...
 
CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha 'kongrede yokum' dedi!
CHP İzmir'de Aliağa, Karşıyaka ve Bayındır ilçe başkanları kongrede aday ...
CHP ve AK Parti arasında 'artıma tesisi' polemiği
CHP İzmir Milletvekili Nalbantoğlu; Büyükşehir Belediyesi’nin arıtma tesislerine ...
Kılıçdaroğlu’ndan Sivas Katliamı paylaşımı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sivas Katliamı'nın 30. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Ve parti içi yarış başlıyor: Metropolde takvim belli oldu… Kimlerin adı geçiyor?
CHP İzmir’de delege seçimleri 3 Temmuz’da (pazartesi) başlıyor. Metropol ...
Saygılı’dan bayram buluşmaları: Köklerimizin üzerinde yükselmeye devam!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, bayramı yoğun programla geçirdi. ...
HDP'den yerel seçim kararı: Aday çıkaracaklar
HDP gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçime ilişkin önemli bir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri