POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Barış Boyun çetesi ‘taşeronluk’ yaptı
Barış Boyun çetesi ‘taşeronluk’ yaptı
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 19:20

CHP’de rekortmen ilçede başkan adaylık kararını açıkladı!

İzmir’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine rekor oy oranı yakalayan ilçesi Narlıdere’de CHP İl Başkanı Mesut Durgun kongrede aday olacağını açıkladı.

CHP’de rekortmen ilçede başkan adaylık kararını açıkladı!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Parti (CHP) İzmir Örgütü’nde mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. 

Kongreler öncesi mevcut başkanların adaylık kararları bir bir şekillenirken bir önemli açıklama da Narlıdere’den geldi. 

İzmir’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine rekor oy oranı yakalayan ilçesi Narlıdere’de CHP İl Başkanı Mesut Durgun kongrede aday olacağını açıkladı.
 
Adaylık açıklamasında önemli mesajlar veren CHP Narlıdere İlçe Başkanı Durgun sözlerine, “Yaklaşık 2 ay önce ülkemiz için son derece önemli olan bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık.Ülke genelinde hiç arzu etmediğimiz şekilde sonuçlanan bu seçimlerde , Narlıderemiz yine üzerine düşeni yapmış milletvekilliği seçiminde ,%56 olan oy oranımızı %62’ye çıkarmış , Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise %85 lik rekor bir oy oranıyla adını rekortmen ilçeler arasına yazdırmıştır” diyerek başladı. 

"CHP YENİDEN TÜRKİYE’NİN UMUDU OLACAKTIR"
İktidarı eleştiren Durgun, “Mevcut siyasi iktidar ,yeniden iktidar olmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen , antidemokratik ve çağdışı uygulamalarıyla ülkemizi ekonomik, sosyal ve siyasal açıdan, Cumhuriyet tarihimizin hiçbir döneminde olmadığı kadar karanlık bir bilinmeze doğru sürüklemektedir. Tek adam rejimi , özellikle elinde bulundurduğu medya gücü sayesinde yaratmış olduğu algı yönetimiyle , ülkedeki muhalefet bloğunu bitirmeye çalışmakta ve özellikle muhalif seçmenin umudunu yok etmeye çalışmaktadır” derken, “Şunu herkes bilmelidir ki, tek adam rejimi ne yaparsa yapsın , Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süreçte yeniden Türkiye’nin umudu olacaktır. Sorumluluk bizde, sorumluluk hepimizde! Bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayız.Bugün bu saatten sonra hepimiz daha fazla çalışmak , daha fazla üretmek zorundayız” diye konuştu. 

“GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT İNŞA ETMEK İÇİN...”
Durgun sözlerini şöyle tamamladı: İçimizdeki umudu tekrar yeşertmek için; dinamik,yenilikçi ve liyakatlı kadroların oluşturduğu ,siyasi patronaj ilişkilerinden uzak, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için;kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin yerlere taşımak için bir dönem daha Örgütümüzün Başkanı olmaya adayım. Davamız koltuk davası değil. Tüm inanmışlığımızla , inandığımız yoldaşlarımızla geliyoruz.Bu bağlamda , parti çatısı aldında olmak kaydıyla olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilerinize partimizi bir adım daha ileriye götürecek olan önerilerinize ve projelerinize her zaman açık olduğumu ve bundan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. Geride bıraktığımız 3.5 yıllık dönemim boyunca,ellerinden gelen her türlü katkıyı koyan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma , Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yönetimlerine , İzmirimizin diğer ilçelerine de örnek teşkil edecek şekilde uyum ve eşgüdüm içinde çalıştığımız ve hiçbir zaman desteğini ve katkılarını bizden ve örgütümüzden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn.Ali Engin’e ve çok kıymetli meclis üyelerimize, ve partimizin gerçek neferi olan siz değerli yoldaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Hepinizi en içten saygı ve sevgi ile selamlıyor,13 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan İlçe Kongremizin,Narlıderemize ve Partimize yakışır bir kongre olacağını temenni eder , bu demokratik yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim.

 
Kılıçdaroğlu’ndan vekillere: Partiyi yıpratan uzaklaştırılır!
 
RTÜK'ten dijital platformlara en üst sınırdan ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu’ndan vekillere: Partiyi yıpratan uzaklaştırılır!
CHP lideri Kılıçdaroğlu milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, parti içi ...
CHP'li Aslanoğlu'ndan İzmir'e 'zam protestosu' çağrısı!
CHP İzmir İl Başkanı, yarın Konak Meydanı'nda yapılacak eyleme katılarak ...
AK Gençlik İzmir'e yeni A takımı!
AK Parti İzmir Gençlik Kolları’nda, dün itibariyle Yürütme Kurulu’nda ...
 
CHP'de gündem itirazlar ve kongre tarihleri: Metropolde takvim netleşti!
CHP İzmir İl Yönetimi delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından bu ...
CHP YDK kararını verdi: Tanju Özcan'a ihraç!
Kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye ...
'İptal' tartışması: Başkan yardımcısı, il yöneticisini hedef aldı!
CHP İzmir İl Yönetimi'nin Buca'nın Göksu mahallesindeki delege seçimleriyle ...
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu vekillerle bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ile Ankara'da bir araya geldi.
Kremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesiyle ilgili açıklama
Kremlin'den Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye ziyareti ...
Bahçeli: Ekrem’e karşı Özgür derim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'de sınıf arkadaşım devam etmezse ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri