POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Trump-Zelenski zirvesi: 'Putin ile iyi ilişkilerim var...'
Trump-Zelenski zirvesi: 'Putin ile iyi ilişkilerim var...'
İsrail'in saldırısının ardından Nasrallah'a ulaşılamıyor!
İsrail'in saldırısının ardından Nasrallah'a ulaşılamıyor!
Masaj salonuna baskın: 48 kadın kurtarıldı!
Masaj salonuna baskın: 48 kadın kurtarıldı!
Mezarının açılacağı tarih açıklandı!
Mezarının açılacağı tarih açıklandı!
5 Haziran 2018 Salı - 11:31

CHP'li Yavuzyılmaz dur-durak bilmiyor!

CHP İzmir Milletvekili Adayı Doktor İdris Yavuzyılmaz, seçim bölgesi olan 2’nci bölgede gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bilge kişiliği ve çalışkan yapısı ile gönülleri fetheden “Örgütün İdris Abisi” gittiği her noktada sıcak ve samimi duygularla karşılanıyor.

CHP li Yavuzyılmaz dur-durak bilmiyor!

Gece-gündüz demeden seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Doktor İdris Yavuzyılmaz, her gün farklı bir noktada vatandaşlarla buluşuyor. Çalışma kapsamında Ödemiş ilçesinde gecenin geç saatlerine kadar sürdürdüğü çalışmalarının ardından ertesi günü  Bergama Kozak Yaylası’na çıkarma yapan Yavuzyılmaz, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Çalışma anında yeni evlenen çiftle neşeli bir sohbete ortalık edip, ziyaret ettiği fırında küreğin başına geçerek pideleri fırına sürerek renkli görüntülere imza attı.

Pazar günü Ödemiş Gölcük ve Zeytinli'de, ardından da ertesi gün Bergama ilçe merkezi ve Kozak Yaylası’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşup, onlara seslenen Yavuzyılmaz, "Önümüzde önemli bir seçim var. Bize düşen görev,  her birimize tek tek düşen görev ülkemize, Cumhuriyetimize ve geleceğimize sahip çıkmaktır. İster muhafazakâr, ister ülkücü, ister milliyetçi, ister sosyal demokrat, ister Atatürkçü, kim olursak olalım ortak noktamız demokrasiyi ve aydınlık geleceğimizi savunmaktır. Bu Çanakkale ruhunda, Sakarya ruhunda, Dumlupınar ruhunda olduğu gibi savunmaktır. Birlik olacağız çocuklarımızın geleceğini sonuna kadar savunacağız" dedi.

AK Parti'nin ülkeyi ekonomik çöküntüye sürüklediğini de dile getiren Yavuzyılmaz, "AKP iktidarı hiçbir ekonomik planlaması olmadığından işçiyi, emekliyi, köylümüzü, çiftçimizi, esnafımızı derin borçlarla karşıya karşıya bıraktı. Esnafımız kepenk kapatırken, çiftçimizin, köylümüzün üretim gücü elinden alındı. Vatandaşlarımız da kredi kartıyla yaşar hale geldi. Üreten bir toplumken 16 yıllık AKP iktidarında borcu borçla kapatan bir hale geldik. Artık bu kötü gidişe dur diyeceğiz. İktidara geldiğimiz de seçim beyannamemiz de açıkladığımız projeleri birer birer hayata geçirerek ülkemizin üzerinde ölü toprağı atacağız. Türkiye bizimle, halkın iktidarıyla huzura kavuşacak" ifadeleri kullandı.

Değişime inanın! 
24 Haziran’da yapılacak seçimin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten CHP’li vekil adayı Yavuzyılmaz, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim, milletimizin, Cumhuriyetimizin, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir seçim. Bu seçimde ya geleceğimizi ışıl ışıl yapacak, demokrasiyi savunan, özgürlüğü savunan, parlamenter sistemi savunan, çocuklarımızın aydınlık bir Türkiye’de yaşamasını isteyen Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız ya da tek adam sistemine boğun eğip ülkesin karanlıklara sürüklenmesine sesis kalacağız. Ben ikinci şıkka şans vermiyorum. Çünkü artık değişim başlamıştır. 24 Haziran’da da sonuca ulaşacaktır. 24 Haziran’da Sayın İnce ile, CHP'nin iktidarı ile ülkemize huzur gelecektir. Biz bu değişime gönülden inanıyoruz, sizler de inanın. Her vatandaşımız inansın. Lütfen sandığa gidelim oyumuzu kullanalım ve sandığa sahip çıkalım. Az kaldı o güzel günlere kavuşmamıza” dedi.

 
AK Partili Kaya'dan Göztepe'ye 'kapasite' müjdesi!
 
İnciraltı ile İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya'dan Göztepe'ye 'kapasite' müjdesi!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Göztepe taraftar grubu olan Yalı Derneği'nin ...
MHP İzmir EBSO'ya 'vaatleri' anlattı!
MHP İzmir Teşkilatı EBSO Başkanı Yorgancılar'ı ziyaret etti. Karşılıklı ...
İYİ Parti Adayı Kırkpınar'a 'evi'nde sevgi seli!
İYİ Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Kırkpınar’a, çocukluğunu ...
 
CHP'de Tezcan'dan İzmir'de Özkan mesajı: Yakışıyor hani!
CHP Genel Başkan Yardımcıları Tezcan ve Özkan Karşıyaka'da düzenlenen ...
CHP'li Serter'den Bayındır çıkarmasında 'hamaset siyaseti' çıkışı!
CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter seçim çalışmaları kapsamında ...
Dervişoğlu: Güneş doğunca ampuller söner!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Müsavat Dervişoğlu, “Meral ...
 
MHP'li Şahin sahada hız kesmiyor!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin ...
Kılıçdaroğlu: Telefonum dinleniyor!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidarın telefonlarını dinlediğini ...
5 bakan kararında perde aralandı!
Erdoğan, bir televizyon programında, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri