İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.
Çıray tebrik ziyaretinde Soyer'in daha önceden yaptığı çiçek yerine kitap bağışı çağrısına uyarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan kitaplar armağan etti. Çıray, Soyer’e tebrik ve başarı dileklerini ifade etti.
Hem partilerinin ittifakı doğrultusunda, hem de İzmirli olarak oyunu Soyer’e heyecan ve umutla verdiğini belirten Çıray, “Onun başarısı hepimizin hayatını olumlu etkileyecek. En başından beri destekliyoruz” dedi. Çıray, Soyer’in teşekkür ettiğini, öneri ve katkılara açık olduğunu söylediğini aktardı. Çıray, Soyer’in İzmir’i dünya kenti yapma kararlılığında olduğunu belirtti.
Çıray, "Beni kutlama ziyaretine gelenler çiçek yerine Gültepe Belediye Kütüphanesi'ne kitap hediye etsin" diyen Soyer’e Uğur Dündar’ın “Güneş Ufuktan Şimdi Doğar”, Yılmaz Özdil’in “Mustafa Kemal” kitaplarını armağan etti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |