POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
17 yaşındaki çocuk baba katili oldu!
17 yaşındaki çocuk baba katili oldu!
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
24 Nisan 2024 Çarşamba - 10:33

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İzmir'de: Trafiğe düzenleme!

Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. Etabı 26 Nisan Cuma günü, 7. Etabı ise 27 Nisan Cumartesi günü İzmir’de koşulacak.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu İzmir de: Trafiğe düzenleme!

Kuşadası-Spil Dağı olarak ifade edilen 6. Etapta bisikletçiler Kuşadası’ndan başlayarak Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağına ulaşacaklar. İzmir etabı olarak adlandırılan 7. Etapta ise, Çeşme Kalesi’nden start alan bisikletçiler; Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergâhını takip edecek, Mustafa Kemâl Sahil Bulvarı’ndan devam edecek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi’ne girecek ve Karşıyaka İskele’de bitiş noktasına ulaşacaklar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun, ülkemizin ve 6. ve 7. etaplarına ev sahipliği yapacağından dolayı da İzmir’in tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirten İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, bisiklet tutkunlarını ve İzmirlileri yarışı takip etmeye davet etti.

Vali Elban, İzmirlilerden, tur dolayısıyla belirtilen güzergâhlarda yapılacak trafik düzenlemelerini dikkate almalarını ve yarış heyecanının sona ereceği Karşıyaka’da final noktasında gerçekleştirilecek etkinliklere ortak olmalarını istedi.

Cumartesi günü Çeşme Kalesi önünden başlatılacak 125,4 kilometrelik İzmir Etabı’nın; Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergâhını takiben Mustafa Kemâl Sahil Bulvarı’ndan devam ederek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi’ne girerek Karşıyaka İskele önünde final yapacağı açıklandı.

Öte yandan, 26 Nisan Cuma günü koşulacak 6. Etap olan 160,1 kilometrelik Kuşadası-Spil Dağı güzergâhında ise Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağı’na ulaşılacağı için belirtilen istikamette de İzmirlilerin trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri istendi.  

27 Nisan’daki İzmir etabının ardından İstanbul’a uzanacak 8 etaplık dev organizasyonu ile Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu parkuru şu şekilde olacak: 

1.Etap: Antalya-Antalya (21 Nisan, 2024- Pazar) 

2.Etap: Kemer-Kaş (Kalkan) (22 Nisan, 2024) 

3.Etap: Fethiye-Marmaris (23 Nisan, 2024) 

4.Etap: Marmaris-Bodrum (24 Nisan, 2024) 

5.Etap: Bodrum-Kuşadası (25 Nisan, 2024) 

6.Etap: Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) (26 Nisan, 2024) 

7.Etap: İzmir-İzmir (27 Nisan, 2024) 

8.Etap: İstanbul-İstanbul (28 Nisan, 2024- Pazar) 

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun resmi sosyal medya hesapları ve web sitesinden güncel içerikler ile üst düzey mücadelenin heyecanı takip edilebilecek.

İŞTE İZMİR’DE KAPALI OLACAK YOLLAR;

Çeşme Kalesi'nin başlangıç noktasından itibaren 1016, 1065, 2122, 5193, 5152 ve 6000 sokaklar trafiğe kapatılacak.

İzmir-Alaçatı istikametine giden araçlar için 2122 ve Çeşme Asfaltı Caddesi yönü trafiğe kapatılacak, diğer yönde çift yönlü trafik akışı sağlanacak.

Alaçatı Girişi'nden İzmir-Cesme Devlet Karayolu'na akış verilmeyecek, trafik akışı 1060 Sokak yönüne yönlendirilecek.

Çeşme'den gelen trafik akışı Alaçatı Girişleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu'na yönlendirilecek.

Çevre Yolu İkiztepeler Mevkii'nde Selway Alışveriş'e giden trafik Levent Marina ayrımından Çeşme Ilcesi'ne yönlendirilecek.

ALAÇATI GİŞELER KAVŞAĞI’NDAN

İzmir-Çeşme Devlet Karayolu istikametine trafik akışı engellenecek ve trafiğin yönlendirilmesi için 1060 Sokak istikametine yönlendirilecek.

Çeşme İlçesi istikametinden gelen trafik, Alaçatı Gişeleri, İzmir-Çeşme Devlet Karayolu bağlantı noktasından itibaren Alacatı Kutlu Aktaş Barajı ve İYTE Kavşağı istikametine yönlendirilmeyecek ve trafik akışı Alacatı Gişeleri üzerinden İzmir-Çeşme Otoyolu'na yönlendirilecek.

Çeşme İlçesi'nde, Şifne Köprüsü'nden Reisdere istikametine gelen trafik kesilecek. İzmir/Çeşme Devlet Karayolu Germiyan istikametinde, Ildır-Kadıovacık-Barboros Mahalleleri istikametine olan trafik akışı durdurulacak.

Zeytinler Otoyol Kavşağı'nda, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden gelen trafiğe, İzmir-Çeşme Devlet Karayolu'na (Zeytinler istikametine) yönlendirilmeyecek.

KARABURUN DEVLET KARAYOLU GÜLBAHÇE KAVŞAĞI

Karaburun ve Gülbahçe istikametinden gelen trafiğe, Karaburun ve Gülbahçe istikametine gitmek üzere zorunlu bir yönlendirme yapılacak ve İYTE Kavşağından İzmir ve Çeşme istikametlerine trafik akışı sağlanmayacak.

Çeşme Devlet Karayolu üzerinde, İYTE Kavşağından İzmir istikametine doğru trafik akışı sağlanmayacak ve trafik, Karaburun ve Gülbahçe istikametine yönlendirilecek. Karaburun Otoyol Kavşağından, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden gelen trafiğe, İzmir-Çeşme Devlet Karayoluna (İçmeler istikametine) yönlendirilmeyecek.

Çeşme Devlet Karayolu üzerinde, Içmeler, İzsu, Göçmen Konutları, İtokent, Arm Harfiyat, Özbek (Sanayi), Uğur Mumcu, Adres, Ted İzmir Koleji ve Zeytin Alanı kavşaklarından, İzmir istikametine bağlanan sokak ve ara yollardan, İzmir istikametine araç çıkışına izin verilmeyecek.

Kekliktepe Otoyol Kavşağından, İzmir-Çeşme Devlet Karayoluna ve Manzara Caddesi Yan Yoluna gelen trafik akışı durdurulacak ve trafik, Nur Dikmen Caddesi ve Manzara Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Güzelbahçe Otoyol Kavşağında, İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinden gelen trafiğe, Güzelbahçe/Kahramandere Kavşağı istikametine gitmek için kavşak istikametlerine olan bağlantı kollarından itibaren trafik, Çeşme ve İzmir istikametlerine yönlendirilecek.

İzmir-Çeşme Otoyolu Levent Marina Kavşağına yaklaşıldığında, Çeşme istikametinden gelen trafiğe, Aydın ayrımından Gaziemir İlçesi istikametine yönlendirilecek ve Levent Marina istikametine ana trafik kesilecek.

Çevre Yolu İkiztepeler Mevkii Selway Alışveriş (Buca) istikametinden gelen trafiğe, Levent Marina ayrımından Çeşme İlçesi istikametine yönlendirilecek ve Levent Marina istikametine ana trafik kesilecek.

MUSTAFA KEMAL SAHİL BULVARI KARA TARAFI KAPALI OLACAK

Mithatpaşa Caddesi'ne (Güzelbahçe) açılan tüm yollar ve bağlantılar, Mithatpaşa Caddesi ile Yıldırım Kemal Caddesi'nin kesiştiği noktaya (Narlıdere Şehitlik kavşağı) kadar olan kısmı kapatılacak.

Altıevler, Sahilevleri ve İnciraltı istikametlerinden gelen ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yan yoluna çıkan tüm bağlantılar ve yollar kapatılacak. Çeşme Otoyolu ve Gaziemir Otoyolu'ndan gelen trafiğin Levent Marina istikametine yönlendirilmesine izin verilmeyecek.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın karayolu tarafı trafiğe kapatılacak. Fevzipaşa Bulvarı'na açılan tüm bağlantılar ve yollar trafiğe kapatılacak.

Müselpaşa Bulvarı, Dokuz Eylül Kavşağı'ndan DGM Köprüsü Altınyol girişine kadar olan Karşıyaka istikameti trafiğe kapatılacak.

İKİÇEŞMELİK CADDESİ KAPALI

İkiçesmelik - Çankaya istikametine trafik akışı sağlanmayacak. Gaziler Caddesi ile 1039 Sokak kavşağı (Trafik Ekipler Amiriğinin önü) itibariyle trafik, Gaziemir Yeşildere Caddesi istikametine zorunlu yönde akacak, Basmane ve Bornova istikametine trafik akışına izin verilmeyecek.

Homeros Bulvarı (Uçanyol) itibariyle Gaziemir istikametinden Karşıyaka istikametine trafik akışına izin verilmeyecek, Buca ve Konak tünelleri boyunca Levent Marina istikametine zorunlu yönde trafik akışı sağlanacak. Yeşildere Caddesi'nde Demente Mobilya önünden Karşıyaka istikametine trafik akışına izin verilmeyecek.

LİMAN CADDESİ VİYADÜKLERİNDEN KARŞIYAKA İSTİKAMETİNE TRAFİK AKIŞI DURDURULACAK

Altınyol'un kara tarafı trafiğe kapatılacak. Ankara Caddesi üzerindeki Altınyol ayrımından itibaren Karşıyaka istikametine trafik akışına izin verilmeyecek.

Nursultan Nazarbayev Caddesi üzerindeki Altınyol Karşıyaka ayrımı kapalı olacak. Gümuşpala Alaybey inişi olan 7000. Sokaktan başlayarak Yalı Bulvarı istikametine trafik akışı sağlanmayacak.

Anadolu Caddesi'nin Çiğli istikametinden Yalı Bulvarı'na trafik akışı sağlanmayacak.

Yalı Bulvarı'na açılan tüm bağlantı yolları trafiğe kapatılacak. Naldo?ken Köprüsü ile Bostanlı İskele arasındaki Karşıyaka Sahili (Yalı Bulvarı - Cemal Gürsel Caddesi) trafiğe kapalı olacak.

TUR 2024 Resmi Hesapları: 

Web Sitesi: www.tourofturkiye.org.tr 

Instagram: https://www.instagram.com/tour_of_turkiye/ 

X- Twitter: https://twitter.com/tourofturkiye 

Facebook: https://www.facebook.com/tourofturkiye

 
Güzelbahçe'de Karadeniz rüzgarı
 
30 ilçede sivrisinek ve haşere ile mücadele
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda MKE ...
İzmirli hakeme UEFA'dan EURO 2024 görevi
UEFA, FIFA kokartlı İzmirli hakem Halil Umut Meler'in, EURO 2024'te görev ...
Süper Lig ateşi Gürsel Aksel'de yanacak!
1'inci Lig'de 28 Nisan Pazar günü evinde Gençlerbirliği ile Süper Lig ...
 
Turizm cennetinde yarı maraton heyecanı
Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak.
Karşıyaka şeytanın bacağını kırma peşinde!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son hafta öncesi şampiyonluk hedefini ıskalayıp ...
Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara aldı: 2-2
Süper Lig 33. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, uzatma dakikalarında ...
 
Windsurf Türkiye heyecanı Foça'da yaşanacak
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Windsurf Türkiye Şampiyonası Slalom Ligi'nde ...
NBA'de adaylar açıklandı: Alperen de listede!
NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basket Alperen Şengün, NBA'de ...
Göztepe'de şölen hazırlığı: Yer gök sarı kırmızı olacak!
1'inci Lig'de deplasmanda Giresunspor'u 3-0 yenen Göztepe, Süper Lig yolunda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri