POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Klimayı açıp uyudu: Bir daha uyanamadı!
Klimayı açıp uyudu: Bir daha uyanamadı!
8 Haziran 2018 Cuma - 10:55

Dervişoğlu'ndan Karadenizliler'e: Oyunuzu istiyorum!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Dervişoğlu, “Aday listelerine baktığımızda milletvekili olması muhtemel tek Karadenizli benim. Burada hemşehrilerimin bana sahip çıktığını göstermek gibi bir mecburiyetim var. Sizlerin de benim önümü açmak gibi bir sorumluluğunuz var. ‘Buranın Karadenizlileri benim arkamda’ demek istiyorum. Oyunuzu istiyorum” dedi.

Dervişoğlu ndan Karadenizliler e: Oyunuzu istiyorum!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nu ardından da Ege Ordulular Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. Menderes’te esnafı gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi.

BU SEFER OY İSTEMEYE GELDİM
Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nu ziyaretinde konuşan Dervişoğlu, “İzmir’de de uzun süre il başkanlığı yaptım. Kazanılamayacak seçimlere talip oldum. 2009’da Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayı, 2011 yılında milletvekili adayı olduğumda da sizleri ziyarete geldim.  Hemşehrilerime görüş ve düşüncelerimi anlattım. Hiç oy istemedim. Her geldiğimde hayır duası istedim. Bu kent için neler üretebileceğimizi, uygulayabileceğimizi, iş yaratma ve yürütme kabiliyetimizin olduğunu hep anlatmaya çalıştım. Ama Karadenizli hemşehrilerime ‘alın da beni şuraya taşıyın’ hiç demedim. İzmir’de yaşayan Karadenizliler kentin kültüre renk veren, kültürünü şekillendiren, kültürünün yaşatılmasını arzulayan ve o kültürü hem yüceltip hem koruyan bir topluluk. Biz kendi topraklarımızdan kopmayan bir topluluğuz ama yaşadığımız toprağın da bize bahşettiklerinin hakkını veririz.  Bu sefer sizlerden oy istemeye geldim. Çünkü aday listelerine baktığımızda milletvekili olması muhtemel tek Karadenizli benim. Burada hemşehrilerimin bana sahip çıktığını göstermek gibi bir mecburiyetim var. Sizlerin de benim önümü açmak gibi bir sorumluluğunuz var. ‘Buranın Karadenizlileri benim arkamda’ demek istiyorum. Bu hakkın tarafımdan kullanılması konusunda sorumluluk duygusuyla hareket edeceğinize inanıyorum” dedi.  

GENÇLERİN UMUTLARI AZALIYOR
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye’nin ekonomisinin bozuk olduğunu, sosyal nizamı tehdit eden bir takım olaylar yaşandığını, gençlerin geleceklerine dair umutlarının her geçen gün azaldığını vurguladı. Dervişoğlu, “Yanlış politikalar yüzünden tarlalar ekilmez oldu. Biz Karadenizliyiz, fındığın ne olduğunu biliriz. Fındık üreticisi zor durumda. Çocukluk günlerimizdeki bolluktan şimdi eser yok.  Artık bu gidişata ‘dur’ demek gerekiyor, bu anlamda da siz hemşehrilerime önemli görevler düşüyor” dedi.

LİSTELERDEKİ TEK KARADENİZLİ DERVİŞOĞLU
Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Aydın Özyar ise, milletvekili aday listelerinde seçilebilecek noktadan tek adayın Müsavat Dervişoğlu olduğunu söyledi. Özyar, “Bizler CHP ve AK Parti’nin yetkililerine taleplerimizi ilettik ancak listelerin seçilebilecek noktasında maalesef Karadenizli yer almadı. İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Dervişoğlu’nu biz Karadenizliler olarak iyi tanır ve biliriz. Bizleri temsil edecek bir kişinin TBMM’de yer almasını arzularız” dedi.  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Dervişoğlu, daha sonra Menderes’te faaliyet gösteren Ege Ordulular Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Artçı’yı ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Dervişoğlu, Menderesli hemşehrileriyle bir araya geldi, esnafı gezdi.  

 
TSK'dan Kandil'e hava harekatı!
 
Kocaoğlu'ndan Menderes mesajları: Delikanlı adam istiyorum!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da sahurda birlik sofrası: Yücel ve Piriştina ne mesaj verdi?
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve ...
CHP İzmir 'Lider'i karşıladı!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Manisa ve ardından Balıkesir'deki temasları için ...
CHP'li Sertel: AVM’lerle değil esnafla dayanışma!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Muharrem ...
 
İYİ Partili Ulupınar'dan İzmir'e Akşener çağrısı!
İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Yıldırım Ulupınar, pazar günü kente ...
Erdoğan: OHAL seçim sonrası kalkabilir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim sonrası OHAL'i masaya yatırıp onu kaldırma ...
AK Partili Dağ'dan Kiraz'a 10 milyonluk yatırım müjdesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Kiraz ilçesinde yapılan ...
 
HDP'li Buldan'dan İzmir mesajları: 24 Haziran'ın 1 Kasım'ı olmayacak!
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, AK ...
CHP'den topyekün Karşıyaka çıkarması: İnce için oy istediler
CHP İzmir İl Örgütü'nün kentin en işlek noktalarında topyekün alan çalışması ...
ESİAD'da CHP günü: Böke'den hükümete 'borç' çıkışı!
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Ekonomiden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri