POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayülgen ile Atasoy ayrıldı: 11 yıllık aşk bitti
Bayülgen ile Atasoy ayrıldı: 11 yıllık aşk bitti
AK Partili Çelik: PKK'nın tüm unsurları kendini feshetmeli!
AK Partili Çelik: PKK'nın tüm unsurları kendini feshetmeli!
'Öcalan' fotoğrafında dikkat çeken ayrıntı!
'Öcalan' fotoğrafında dikkat çeken ayrıntı!
IBAN ile para transferinde yeni dönem!
IBAN ile para transferinde yeni dönem!
28 Şubat 2025 Cuma - 15:54

Destici'den Öcalan'ın çağrısına tepki!

Cumhur İttifakı'nın destekçisi Mustafa Destici, terör örgütü lideri Öcalan'ın MHP lideri Bahçeli'nin çağrısı üzerine yaptığı açıklama için "kabul edilemez" dedi. Destici, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için gelecekte yaşanacak olumsuzlukların aynası olmuştur" değerlendirmesi yaptı.

Destici den Öcalan ın çağrısına tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a çağrısıyla başlayan "süreç", dün Öcalan'ın imzasıyla okunan açıklama üzerine yeni bir aşamaya ulaştı. Cumhur İttifakı'nın iki ortağı olan AKP ve MHP liderleri, henüz açıklamayla ilgili sessizliğini korurken ittifakın diğer destekçilerinden Büyük Birlik Partisi (BBP) tepki gösterdi.

BBP lideri Mustafa Destici, Öcalan'ın çağrısıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama için "Muhtevasından ziyade mahiyeti itibarıyla da kabul edilebilir olmadığı gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için gelecekte yaşanacak olumsuzlukların da aynası olmuştur" dedi.  

"ASLA GÜVENMİYORUZ"

Destici'nin açıklaması şöyle:

"Dün yapılan açıklamayı dikkatle takip ettik. Açıklama, muhtevasından ziyade mahiyeti itibarıyla da kabul edilebilir olmadığı gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için gelecekte yaşanacak olumsuzlukların da aynası olmuştur. 

Gelinen noktada da, terör örgütünün elebaşına, terör örgütü mensuplarına ve terör örgütünün kurdurduğu siyasi parti görünümündeki yapılanmaya ve onların ipini tutan küresel emperyalist güçlere asla güvenmiyoruz.

Dünkü açıklama, sürecin ülkemizi hangi kötülüklere  götürüreceğine dair önemli ipuçları da vermiştir.  Bizim için, bugün takdim edilmeye çalışıldığı gibi, terör örgütünün elebaşısı ve terör örgütünün siyasi uzantıları “demokrasi kahramanı”, terör örgütü mensupları ise affedilmesi gereken “savaş suçluları”olmayacaktır.

"KÜRT SORUNU YOKTUR"

Tekrar ifade etmekte fayda var: Türkiye'de bir “Kürt sorunu” yoktur. Kürt kökenli vatandaşlarımız, Türkiye’yi ve Türk Milleti’ni oluşturan tüm etnik unsurlar gibi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve aziz milletimizin, bir diğerinden farkı olmayan ayrılmaz bir parçasıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşları, eşit haklara ve hürriyetlere sahiptir.

Bitmiş ve kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından kafası ezilmiş kanlı ve hain PKK terör örgütü yapılan çağrıya uysa bile, Türkiye sınırları dışında farklı isimlerle varlığını sürdüren ve ülkemiz için en büyük tehdit olan terör örgütü unsurları, çağrının kendilerini kapsamadığını ifade ederek, silah bırakmayacaklarını açıklamışlardır. Bu ve çok sayıdaki sebeple; Anayasa’da, milletimizi ve ülkemizi, bölge, etnik köken ve dil farklılıkları üzerinden parçalara ayıracak değişikliklere; Suriye’de Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerinin faaliyetlerine devam etmesine;

"AFFA RIZA GÖSTERMEYECEĞİZ"

Geçmişte işlenmiş olan suçların yok sayılmasına ve terör suçlularının affedilmesine hiçbir şekilde rıza göstermeyeceğiz. Hiçbir şey, terör örgütünün “evlatlarımızın katili” olduğu gerçeğini değiştirmeyecek, şehitlerimizin manevi şahsiyetini huzura erdirmeyecek ve onların geride bıraktığı ailelerinin acısını dindirmeyecektir. Son söz: Dün bir kez daha şahit olduk ki; “Terörle, teröristle müzakere edilmez, tüm unsurlarına karşı topyekun mücadele edilerek kökü kazınır.”

 
AK Parti Genel Sekreteri İnan'a İzmir'de coşkulu karşılama
 
Bayülgen ile Atasoy ayrıldı: 11 yıllık aşk bitti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 28 Şubat 2025 Cuma 17:16

Kendinle gurur duyabilirsin. Bu tablo senin de eserin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Genel Sekreteri İnan'a İzmir'de coşkulu karşılama
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir ...
AK Partili Çelik: PKK'nın tüm unsurları kendini feshetmeli!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın Irak ve Suriye’deki ...
'Öcalan' fotoğrafında dikkat çeken ayrıntı!
Terör örgütü PKK'nin lideri Abdullah Öcalan’ın çağrısının açıklamasıyla ...
 
Zafer Partili Birgüvi'den 'Öcalan' çıkışı!
PKK elebaşı Abdullah Öcalan, PKK’nın silah bırakması için beklenen çağrısını ...
CHP İzmir’de ön seçim teyakkuzu!
CHP gündem Cumhurbaşkanı Adayı için yapılacak ön seçim. İzmir’de ön seçim ...
AK Partili Kaya'dan CHP, TÜSİAD ve EBSO'ya darbe çıkış!
Bugün tarihe postmodern darbe olarak geçen 28 Şubat'ın 28. yıldönümü. ...
 
İmamoğlu'ndan Öcalan'ın çağrısı sonrası ilk yorum
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın dün yaptığı ...
Soylu'dan Öcalan'ın çağrısına ilk yorum!
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK lideri Öcalan'ın ...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına 2 atama
Prof. Dr. Çağrı Erhan ile Vedat Demiröz Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atandı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Merak edenler varsa anlatayım...
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri