POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
Beştepe'de Erdoğan-Bahçeli görüşmesi
Saadet Partisi’nin olağanüstü kongresi ertelendi
Saadet Partisi’nin olağanüstü kongresi ertelendi
Tur senaryoları ve muhtemel rakipler!
Tur senaryoları ve muhtemel rakipler!
Özel'den 'asgari ücret' çıkışı: Sokaklarda olacağız
Özel'den 'asgari ücret' çıkışı: Sokaklarda olacağız
3 Haziran 2018 Pazar - 14:14

Dikili'de 2 bin 500 kişilik sevgi sofrası!

Dikili Belediyesi’nin Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Dikili Ziraat Odası ile Dikili Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğinde Atatürk Meydanı’nda düzenlemiş olduğu iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı.

Dikili de 2 bin 500 kişilik sevgi sofrası!

Ramazan ayının başladığı ilk günden itibaren her gün farklı bir noktaya sevgi sofralarını kuran Dikili Belediyesi, bu kez Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Dikili Ziraat Odası ile Dikili Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğinde Atatürk Meydanı’nda dev sofralar kurdu ve yaklaşık 2 bin 500 kişiyi bir araya getirdi.  “Birliğimizin ve  dirliğimizin güçlü, işimizin ve aşımızın bereketli, dostluğumuzun baki olması inanç ve kararlılığımızla din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin hep birlikte tüm farklılıklarımızla tek yürek olalım” şiarıyla kurulan sevgi sofralarında barış, kardeşlik ve aydınlık günler duaları eden Dikililer, iftarın bereketini neşeyle paylaştı.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Taner Eker, Dikili Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdem ile Dikili Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Doğan Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Dikili Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Zeki Koç, Bergama Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Dikili Şoförler ve Otomobilciler Odası önceki dönem Başkanı Ali Şenol, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları İdris Yavuzyılmaz, Mahir Polat, Salih Özçiftçi, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, AK Parti Dikili İlçe Başkanı Tahsin Şekerci ve Belediye Meclis Üyeleri Murat Durak ile Engin Özkan katıldı. Ailelerin yoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı. Toplumun tüm kesimlerini buluşturan iftar yemeğinde Dikili Belediye Başkanı konuklarla yakından ilgilenip, kendi elleriyle halka yemek dağıttı. Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Taner Eker, Dikili Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdem ile Dikili Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Doğan Çakır da Başkan Tosun’a eşlik etti. Dikilili vatandaşlarda yemeklerin servisini yapıp, tek tek masaları ziyaret edip ‘Oruçlarınızı Allah Kabul Etsin’ dileğinde bulunan Başkan Tosun ve beraberindekilere teşekkür etti.

İftar programında konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Ramazan ayını siyasi malzeme olarak kullanılmasının karşısında olduğunu belirterek herhangi bir siyasi açıklama yapmayacağını dile getirdi.  Başkan Tosun, Dikilililere önemli bir müjde verdiği konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün burada bir olduğumuzu, birlik olduğumuzu bir daha ortaya koyuyoruz. Toplumumuzun farklı kesimleri hoşgörü ve dayanışma duygularıyla bir araya geldi. Cenabı Hak’tan tutulan oruçların kabulünü niyaz ediyorum. Bizi bir araya getiren bu buluşmada da emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı buluşmanın asla siyasi malzeme edilmesinden yana değiliz. Böyle güçlü bir araya gelmişken bir müjde de vermek istiyorum. Kentimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan tam donanımlı hastaneye kavuşması için elimizi taşın altına koyduk ve yeni tam donanımlı devlet hastanesi yapılması için Dikili Çandarlı Yolu’nun Barışkent bağlantı noktasındaki arsamızı Sağlık Başkanlığı’na verdik. Dikilimize, Dikili halkımıza yeni devlet hastanesinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” 

 
'Yol krizi' tam gaz! Soylu: Aziz Bey benden saygı beklemesin!
 
Foça'da İnce için bağış kuyruğu!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Harun sevinç 3 Haziran 2018 Pazar 17:48

Dikilinin gururu Güler yüzlü yüreği sevgi dolu halkın adamı genç başkan Mustafa Tosun Allah yolunu açık etsin

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğan: Kocaoğlu kendi söküğünü bile dikemiyor
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, seçim kampanyasını ...
Yeşilova'da pazaryeri taşındı, esnaf da vatandaş da nefes aldı!
Bornova Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde uzun yıllardır yol üstünde ...
'Tarihi' turlar: Adım adım Konak!
Konak Belediyesi'nin kent kültürünü ve tarihini tanıtmak amacıyla düzenlediği ...
 
Başkan imzayı attı: Dikili'ye yeni hastane!
Dikili Belediyesi, tam donanımlı yeni bir hastane yapılması için kuruma ...
Selvitopu: Başımızın üzerinde yeriniz var!
İlçedeki tüm öğrencilere ve okullara imkânlar ölçüsünde destek olan Karabağlar ...
Karşıyaka dönüşüm ormanı kuracak!
Karşıyaka’daki yeşil alan oranını artırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka ...
 
Büyükşehir Örnekköy'de düğmeye bastı: Ankara'ya 'Koca' gönderme!
Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’deki 2 etabın ardından Örnekköy'de de ...
İzmir'in umut sürüsü kırsala bereket götürüyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimi destekleme projesi kapsamında, ...
Kemalpaşa’da Ramazan dolu dolu geçiyor
Kemalpaşa Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri