POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Amca ile işçisi arasındaki konuşma deşifre edildi!
Amca ile işçisi arasındaki konuşma deşifre edildi!
Kardeşinden sonra Bahar Candan da tahliye edildi!
Kardeşinden sonra Bahar Candan da tahliye edildi!
İsrail takımını reddetti: Kanlı para istemiyorum
İsrail takımını reddetti: Kanlı para istemiyorum
Özel'den Bahçeli'ye 'HÜDA PAR' tepkisi
Özel'den Bahçeli'ye 'HÜDA PAR' tepkisi
1 Ekim 2017 Pazar - 10:40

Doğan’dan ‘tramvay’ çıkışı: Kocaoğlu kaldırım belediyeciliği yapıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Konak Tramvayı inşaatını bir kez daha gündeme taşıdı. Doğan, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak'ta daha bir yıl olmadan kendi yaptığı işi bozuyor. Sahil şeridi yine yap-boza döndü. Sayın Kocaoğlu en iyi bildiği işi, yani kaldırım belediyeciliğini yapıyor" dedi.

Doğan’dan ‘tramvay’ çıkışı: Kocaoğlu kaldırım belediyeciliği yapıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Konak Tramvayı inşaatını bir kez daha gündeme taşıdı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun öngörüsüzlüğü nedeniyle yüz binlerce liralık kamu zararına yol açtığını söyleyerek, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak'ta daha bir yıl olmadan kendi yaptığı işi bozuyor. Sahil şeridi yine yap-boza döndü. Sayın Kocaoğlu en iyi bildiği işi, yani kaldırım belediyeciliğini yapıyor" şeklinde açıklama yaptı.

BELEDİYE KENDİ YAPTIĞINI BOZDU!
Konak Tramvayı'nın devam eden inşaat faaliyetleri sırasında oluşan manzara ve vatandaşların şikayetlerini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Konak İskelesi ve civarının harabeye döndüğünü söyleyen AK Parti'li Doğan, "Bugün tramvayın geçeceği güzergahlardan Konak İskelesi ve civarında yürütülen inşaat sırasında ortalık adeta toz duman olmuştur. Belediyenin milyonlarca lira harcayarak yenilediği sahil şeridi ve kıyı tasarım projesi resmen çöpe gitmiştir. Kıyı alanındaki kaldırımlar, yaya yolları, yeşil alanlar, bisiklet yolları ve dinlenme alanları daha bir yıl bile olmadan belediye eliyle bozulmuştur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi kendi yaptığını bozan İzmir Büyükşehir Belediyesi yerle bir olan kent merkezindeki bu önemli alanı para harcayarak kamu kaynaklarını israf etmiştir, kamu zararına yol açmıştır. İzmirliler adına soruyoruz, bu kentin ve hemşerilerimizin vergileriyle yapılan bu iş neden bozulmuştur? Yoksa buradan tramvay geçeceği 3 yıl önce yapılan ihaleden önce belli değil miydi? Madem öyle, kıyı tasarım faaliyetleri neden tramvay inşaatından önce yapıldı? Burada sergilenen öngörüsüzlük, vizyonsuzluk ve beceriksizliğin sorumlusu kim ya da kimlerdir? İzmirlilerin parasıyla, kentin kıt kaynaklarıyla yapılan bu israfın ve iş bilmezliğin, sonu bitmek bilmeyen kamu zararlarının hesabını kim verecektir?" diyerek oluşan manzaranın gerekçelerini sordu.

KOCAOĞLU İZMİR'İN KIYMETİNİ BİLMİYOR
Konak'taki inşaat nedeniyle vatandaşların yollarda yürüyemez hale geldiğini de hatırlatan Doğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na şu sözlerle seslendi: "Sayın Kocaoğlu İzmir'in kıymetini bilmiyor. Ne yazık ki elindeki kamu gücünü ve halkın parasını böyle basit hatalar yüzünden sokağa atmakta, kentimizin milyonlarca lirasını kendi keyfine göre harcamaktadır. Kocaoğlu'nun artık belediyeye ve bu işleyişe neden olan yöneticilerine çeki düzen verme vakti gelmiştir. Tramvay yüzünden Üçkuyular'da, ardından Göztepe İskelesi önünde, bugün de Konak Vapur İskelesi civarında yaşanan bu ihmaller zinciri son bulmalıdır. Büyükşehir Belediyesi, masa başında proje hazırlayan, ihalenin ardından projenin güzergahına karar veren bu zihniyetten bir an önce vazgeçmelidir."

 
Dev yarışa güzellikleriyle de damga vurdular!
 
Pınar Karşıyaka gruplara kalmak için sahada!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kamil 1 Ekim 2017 Pazar 12:40

Sayın doğan birazda izmirin onaylanmayan metro kredisi ile ilgili eleştirilerde bulunsa ne güzel olacak.Eleştirmek için büyükşehir belediyesinin hatalarını beklemenin bu kente bir faydası yok.

Yorumu oyla      0      0  
CENGİZ ÇOBAN 1 Ekim 2017 Pazar 11:38

SAYIN BAŞKANIM BİLAL BEY, SOYLEDİKLERİNİZE AYNEN KATILIYORUM, ŞAYET KOCAOĞLUNUN YAPTIĞI KİYİ SAHİL ŞERİDİNDE ZARARLAR , SİVİL TOPLUM ÖĞÜTLERİ NEREDE, ÇEVRECİLER NEREDE, SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Güven 'liste şoku'na ne tepki verdi?
CHP İzmir İl Başkanı Güven'in mahallesi Bostanlı’da çift listeli seçimde ...
CHP'de kritik pazar mesaisi: Hangi sandıkta hangi listeler kazandı?
CHP İzmir’de delege seçimleri sürüyor. Karşıyaka'da sonucu merakla beklenen ...
CHP'li vekil ve eşi kaza geçirdi
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ile eşi Bahriye Bircan, tatil için ...
 
MHP’de bir toplu istifa daha
DENİZLİ MHP Çivril İlçe Başkanlığı’nda 41 üye partilerinden istifa etti.
Erdoğan: Bu Feto denilen adam ümmeti parçaladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu Feto denilen adam, ümmeti parçaladı maalesef. ...
Ülkü Ocağı'nda kalaşnikoflu 'Kerkük' mesajı
İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Güzelay, Instagram hesabından, ...
 
Akşener partisinin genel merkez binasını gezdi
MHP eski milletvekili Meral Akşener kuruluş çalışmaları devam eden partinin ...
Alperen'in ailesinden Bahçeli'ye teşekkür ziyareti
Alperen Sakin'in ailesinin MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret ettiği belirtildi.
''Demek ki Mossad'la bu yönetimin geçmişi beraberdi''
Kuzey Irak'taki tartışmalı referandumla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri