POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İmamoğlu'ndan, Özgür Özel'e 'kurultay' tebriği
İmamoğlu'ndan, Özgür Özel'e 'kurultay' tebriği
Netanyahu, Trump ile görüşmek için ABD'ye gitti
Netanyahu, Trump ile görüşmek için ABD'ye gitti
Mourinho'dan Okan Buruk'a 'Hollywood' göndermesi!
Mourinho'dan Okan Buruk'a 'Hollywood' göndermesi!
Depremde 2 kızını kaybetmişti: Yardım çığlığı!
Depremde 2 kızını kaybetmişti: Yardım çığlığı!
6 Nisan 2025 Pazar - 10:52

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Kurultay' mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla CHP’nin 21’inci Olağanüstü Kurultayı “İrade Milletindir’’ sloganıyla bugün Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Ekrem İmamoğlu ndan  Kurultay  mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), "partiye kayyum atanmasını engellemek amacıyla" aldığı karar doğrultusunda, 21. Olağanüstü Kurultayı'nı bugün Ankara'da gerçekleştiriyor. CHP'nin kayıtlı 1368 delegesi, genel başkanın yanı sıra 60 üyeli Parti Meclisi (PM)  ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerini belirleyecek.

Öte yandan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Partimizin 21. Olağanüstü Kurultayı her açıdan olağanüstü bir dönemde toplanıyor.

Milletimiz bugün ağır bir kuşatma altındadır. Bu kuşatma hukuk ve demokrasiye bağlı olmadığını açıkça ilan eden, kendisini devletin sahibi gören baskıcı bir iktidarın kuşatmasıdır. Bu iktidar, karşısında rakip aday istemiyor, rakip parti istemiyor, serbest ve adil seçimler yapılsın istemiyor.

Tek dertleri var; ekonomiden sağlığa, eğitimden adalete kadar her alanda ülkeyi felakete sürükleyen tek adam sistemini ayakta tutabilmek. Fakat hiçbir baskıcı sistem, millete rağmen ayakta kalamaz. Milletin haysiyeti, kendi iradesine ve geleceğine sahip çıkma kararlılığı her türlü zorbalığın üstündedir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurultayları ilk günden beri bu haysiyetin, bu kararlılığın simgeleştiği, bu mücadelenin şekillendiği yerler olmuştur.

Hiç kuşkum yok, kurultayımız bugün de aynı yolu izleyecektir. Partimiz, millî görevini tamamlama gereğini her görüşün üstünde tutacak, Cumhuriyetimizin temel ilkeleri doğrultusunda özveriyle, kararlılıkla yürüyecek ve muhakkak başaracaktır.

Sonuna kadar birlikte yürüyeceğimiz bu onurlu yolda karşımıza çıkaracakları zorluklar, yaşatacakları eziyetler birer teferruattan ibarettir.

Bu duygularla, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve bütün kurultay delegesi yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Ne yaparlarsa yapsınlar, başaracağız!

Haksızlığı, zorbalığı yeneceğiz. Özgürlüğün, eşitliğin, kardeşliğin iktidarını hep birlikte inşa edeceğiz.

Kararlı tavrınız, mücadeleniz için size teşekkür ediyor; milletimize umut ve cesaret vereceğine inandığım kurultayımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

 

Etiketler:
 
Narin Güran cinayeti davasında yeni gelişme
 
Çiğli’de 'Kentsel Su Yönetimi' semineri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Lideri Özel, 1171 oyla yeniden genel başkan seçildi!
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultay’ında Özgür Özel tek aday olarak girdi. ...
CHP'de bir isim daha genel başkanlığa talip!
22. Dönem Milletvekili ve eski oyuncu Berhan Şimşek, CHP olağanüstü kurultayında ...
CHP'den kurultay sonrası her hafta bir ilde miting
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kurultay sonrası erken ...
 
Özel'e rakip liste: İzmirli o vekiller de desteği açıkladı
CHP 6 Nisan 2025'te Olağanüstü Kurultaya gidiyor. Parti içi muhalefetin ...
Karabağlar’da ‘kayyum’ tartışması: CHP’den sert yanıt
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Tolga Güldiken’in, ilçe belediyesine ...
Aslanoğlu'ndan kurultay mesajı: Tüm gücümüzle Özel'in yanındayız!
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, yarın gerçekleştirilecek kurultay öncesi ...
 
Ve Soyer resmen adaylığını açıkladı!
Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer CHP’nin yarın ...
Ekrem İmamoğlu 86 milyona seslendi!
Silivri'de tutuklu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm Türkiye'ye seslenerek ...
Kılıç eleştirilerini tek tek sıraladı, kurultay kararını açıkladı!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, olağanüstü kurultayın parti ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir ‘Özel’ kurultayda sınıfta kaldı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri