POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
A Milli Takım'ın şaşırtıcı gol istatistiği
A Milli Takım'ın şaşırtıcı gol istatistiği
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması
İki ilde rüşvet operasyonu: 32 gözaltı
İki ilde rüşvet operasyonu: 32 gözaltı
Kayseri’den sonra Bursa'da da 13 tutuklama!
Kayseri’den sonra Bursa'da da 13 tutuklama!
31 Mayıs 2024 Cuma - 08:08

Ender Saraç'ın oğlu ifade verdi: Annemi öldürebilir!

Beslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Saraç'ın oğlu M.S., pedagog eşliğinde ifade verdi. M.S., babasının kendisine ve annesine kötü davrandığını öne sürdü, bunun son bulması amacıyla suçlamada bulunduğunu söyledi. İfadesi sonrası M.S., "Eğer uzaklaştırma kararını uzatabiliyorsanız ömür boyu devam etmesini istiyorum. Eğer biterse, annemi öldürebilir" dedi.

Ender Saraç ın oğlu ifade verdi: Annemi öldürebilir!

Beslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Saraç'ın oğlu M.S., pedagog eşliğinde ifade verdi. M.S., babasının kendisine ve annesine kötü davrandığını öne sürdü, bunun son bulması amacıyla suçlamada bulunduğunu söyledi. İfadesi sonrası M.S., "Eğer uzaklaştırma kararını uzatabiliyorsanız ömür boyu devam etmesini istiyorum. Eğer biterse, hayatı mahvolmuş olabilir, annemi öldürebilir. Bundan çok korkuyorum" dedi.

Diyet ve Beslenme Uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, 13 yaşındaki oğlunu istismar ettiği iddiasıyla 22.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davaya dair duruşmaya bugün İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Ender Saraç, duruşmaya avukatı Altın Mimir ile katıldı. Anne Benan Saraç da duruşmaya katıldı. Saraç'ın oğlu M.S. ise Adli Görüşme Odası'nda SEGBİS üzerinden duruşmada yer aldı.

M.S., pedagog eşliğinde verdiği ifadede annesiyle babasının ayrıldıklarını ve farklı dairelerde aynı binada yaşadıklarını, babasının kendisine kötü koktuğunu ifade ederek banyoya soktuğunu anlattı. Babasının annesine barışmak için baskı yaptığını aktaran çocuk, annesinin babası tarafından tehdit edildiğini söyleyerek bunların son bulması için istismar suçlamasında bulunduğunu ifade etti.

"ÇOK KIZMIŞ OLABİLİR, ANNEMİ ÖLDÜREBİLİR"

Annesine istismar iddiasını aktardığında annenin kendisine inanmadığını, ardından ise okuldaki rehberlik öğretmenine aktardığını ve sadece babasının okula çağrılacağını düşünerek kendisiyle konuşulduktan sonra babasının bir daha kendilerine yaklaşamayacağını düşündüğünü belirten M.S., istismar iddiasının doğru olmadığını ifade etti.

Çocuk M.S., ifadesi sonrasında, "Eğer uzaklaştırma kararını uzatabiliyorsanız ömür boyu devam etmesini istiyorum. Eğer biterse, hayatı mahvolmuş olabilir, çok kızmış olabilir, annemi öldürebilir. Bundan çok korkuyorum" şeklinde konuştu.

"EZBERLETİLEN İLK İFADEDİR"

Çocuğun beyanına karşı söz alan Dr. Ender Saraç, oğlunun ilk beyanının ezberletilmiş olduğunu ifade etti, mahkeme huzurunda verdiği beyanının gerçek olduğunu, 8 aydır görüşmediklerini ve bu nedenle bir şey ezberletmesinin mümkün olmadığını söyledi.

"EZBERLETİLMİŞ BEYANLAR"

Mağdur M.S.'ye atanan temsil kayyumu ise M.S.'nin mahkemedeki beyanlarının ezberletilmiş olduğu kanaatinde olduklarını belirterek, şikayetçi olduklarını söyledi. Davada Aile Bakanlığı avukatı ise aile içi istismar dosyalarında mağdurların ifadelerini çoğu zaman değiştirdiklerine dikkat çekti ve M.S.'nin ilk ifadesine itibar edilmesini istediklerini kaydetti. Ara kararını açıklayan mahkeme, adli görüşme raporunun hazırlanarak dosyaya gönderilmesinin beklenmesine karar verdi, duruşmayı ise 13 Haziran'a erteledi. (DHA)

 
Karar çıktı: Trump hüküm giyen ilk eski başkan!
 
Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konser sonrası çıkan kavgada iki kişi öldü
Manisa’nın Akhisar ilçesinde festival kapsamında düzenlenen konserin ardından ...
Foça'da maki ve zeytinlik yangını
İzmir'in Foça ilçesinde maki ve zeytinlikte çıkan yangın, havadan ve karadan ...
18 yıldır kayıptı: Öldürülerek toprağa gömülmüş
Kütahya'da 2006 yılında öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş olarak bulunan ...
 
Türkiye'nin gündemindeki hakim konuştu: Yanlış yanlış üstüne...
Görevden alınan İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur ...
Silahlı çatışmaya Vali'nin korumaları müdahale etti!
Siirt'te Hacı Fethi Serin Camii yakınında iki grup arasında çıkan silahlı ...
Kaplan soruşturması: Firari gizli tanık yakalandı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının firari ismi Serdar Sertçelik, Macaristan’da ...
 
'Kampanyalı büyücü'ye operasyon!
Kütahya'da para karşılığı büyü bozup muska hazırlayan 4 dolandırıcı gözaltına ...
Yaşlı adam 'tezgaha' düştü: 1300 km yol tepti, 1.8 milyonu teslim etti!
İzmir'de yaşayan emekli Sadullah Serter (76), kendisini 'başkomiser' olarak ...
Usta oyuncu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Acı haberi usta oyuncu Cem Yılmaz duyurdu.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri