POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
19 Ağustos 2024 Pazartesi - 21:27

Filistinli iş insanlarına silahlı saldırıda 4 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kağıthane'de yaşanan silahlı saldırı ile ilgili 4 şüphelinin yakalandığını, şüphelilerle birlikte 2 silahın ele geçirildiğini bildirdi.

Filistinli iş insanlarına silahlı saldırıda 4 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hasaplarından yaptığı açıklamada, olay yerinin güvenlik kameralarının detaylı incelendiğini saldırıyı gerçekleştiren şahısların 3'ünün yurt dışına çıktığı, diğer şahısların yakalanma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Şahıslara yardım eden 4 kişi yakalananarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:

"18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kâğıthane’de silahlı kavga olduğunun belirlenmesi üzerine ivedi bir şekilde olay yerine intikal edilmiş, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce geniş kapsamlı çalışma başlatılmıştır.

Olay yerinde yapılan incelemelerde kimlik bilgileri belirlenen A.A.E.Q., F.M. ve E.K. isimli şahısların silah ile açılan ateş sonucu yaralandığı anlaşılmış, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından A.A.E.Q., isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmiştir.

Hastaneye kaldırılan F.M.’nın hayati tehlikesi bulunurken, E.K.’nın tedavisi ise bilinci açık bir şekilde devam etmektedir.

Yürütülen saha çalışmalarında olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera kaydı görüntüleri detaylı bir şekilde incelemiş, bir şüpheli şahsın, araç içerisinde bulunan mağdur şahıslara yönelik silahla ateş açtığı belirlenmiş, olay yerinde kullanılan suç unsuru silah ile 8 adet boş kovan ele geçirilmiştir.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahsın olay yerinden yaya olarak kaçtığı, kendisini olay yeri yakınlarında bekleyen bir araca binerek uzaklaştığı belirlenmiş, şahısların izini kaybettirmek için 3 farklı araç kullandıkları anlaşılmıştır. Şüpheli 2 araç bulunmuş, araçlara yönelik yapılan incelemelerde kiralık olduğu belirlenmiş, yapılan aramalarda ise bir araç içerisinden 1 adet silah ele geçirilmiştir.

Çalışmalar kapsamında, G.S., T.S., S.A., S.A.S.O., L.E.E. ve H.B. isimli şahısların olayın failleri olduğu, alacak verecek nedeniyle olayı gerçekleştirdikleri aileleri ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenmiştir.

Mağdur şahıslara silah ile ateş açan ve olay yerinden 3 farklı araç değiştirerek kaçtığı tespit edilen şüphelilerden, G.S., T.S. ve S.A. isimli şahısların olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48’de (Olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra) Kırklareli ilinden yurt dışına çıktıları belirlenmiştir. Diğer şüpheli şahısların aranmalarına devam edilmektedir.

Yapılan arşiv araştırmalarında L.E.E. isimli şahsın olayın failleri olduğu belirlenen şahısların ulaşımını sağlayan şahıs olduğu, kendisine yönelik 6 Haziran 2023 tarihinde Şişli ilçesinde silahlı saldırı gerçekleştirildiği belirlenmiş, olay yerinde yaralandığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği tespit edilmiştir.

Devam eden çalışmalarda şüpheli şahıslarla beraber hareket eden ve kaçmasına yardım eden L.E.E., I.A., A.F.M.M. ve P.Y. isimli 4 şahıs yakalanmış, yapılan aramalarda 2 silah ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir."

 
Yücel'den İzmir yangınları, Alpay Özalan ve Dilruba mesajları!
 
Çiftlik alevlere teslim: Yanarak can verdiler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dilan Polat tahliye oldu: İşte ilk görüntüleri!
Tahliye kararı verilmişti! Dilan Polat cezaevinden çıktı
Dev tekstil şirketi konkordato ilan etti
Türkiye’nin önde gelen tekstil markalarından biri ekonomik çalkantılar ...
CHP'li meclis üyesi vuruldu... Durumu ağır
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mustafa ...
 
Kiracı cinnet geçirdi ev sahibi baba ve oğlu katletti
Konya'da uzman çavuş E.K., kira anlaşmazlığı nedeniyle ev sahibi ve oğlunu öldürdü.
Devlet Bahçeli, Ali Koç ile görüştü!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe ...
Urla’da futbol şöleni sona erdi
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Urla Belediyesi Klazomenai U12 Futbol Turnuvası ...
 
Küller arasında yaşam mücadelesi: Yardım eli bekliyorlar
İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Yamanlar Dağı'nda 15 Ağustos'ta başlayan ...
Ankara'da sürpriz görüşme: Koç ile Özel bir arada!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü.
Mahkemeden karar: Dilan Polat'a tahliye!
Kasım ayından bu yana kara para akladıkları gerekçesiyle cezaevinde bulunan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri