POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayraktar: Dünya karanlığa sürükleniyor!
Bayraktar: Dünya karanlığa sürükleniyor!
Hamas'ın askeri lideri Lübnan'da öldürüldü
Hamas'ın askeri lideri Lübnan'da öldürüldü
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
3 Kasım 2017 Cuma - 12:19

Folkart'tan mobil sağlık hizmeti

İzmir’de ilk defa sadece Folkart Towers sakinlerine ve misafirlerine yönelik başlatılan ve tüm Folkart projelerini de kapsayan mobil sağlık hizmetlerinden ilk 10 ayda 1500 kişi faydalandı.

Folkart tan mobil sağlık hizmeti

İzmir’de ilk defa sadece Folkart Towers sakinlerine ve misafirlerine yönelik başlatılan sağlık hizmetlerinden tüm Folkart projelerindeki kişiler faydalanabiliyor. Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir ve Folkart Life Bornova’da yaşayanlar 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda mobil sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Aynı sağlık hizmetlerinden birbirlerine komşu olan Folkart Time ve Folkart In City sakinleri de projelerde yaşam başladığında faydalanabilecek. 
ÖZEL REKLAM FİLMİ
Mobil sağlık hizmetlerinin önemini anlatmak için Folkart, yeni bir reklam filmi hazırladı. Sağlık hizmetlerinin gerekliliğini esprili bir şekilde anlatan reklam filmi sosyal medyada yayınlanmaya başladı. Oldukça masum gözüken ancak bir o kadar da yaramaz bir kedinin ev sahibine yaşattığı olumsuzluklar konu alınıyor. Dizi reklam şeklinde çekilen reklam filminin ilk bölümü binlerce kişi tarafından izlendi ve beğenildi. Reklam filminde Folkart Academy’de tiyatro eğitimi alan öğrenciler rol aldı. Reklam filminde “Baba” Osman Ruhi Saat, “Anne” Hazal Noyan, “Çocuk” Aren Ayaz Çoşar ve “Duman (Kedi)” rolünü ise Demircan Kaçel canlandırdı.
Folkart Towers ve Folkart Life Bornova’da mobil sağlık hizmetleri kapsamında, bir ambulans sürekli olarak hazır bekletiliyor. Folkart Towers, Folkart Life Bornova, Folkart Narlıdere’de bulunan revirlerde paramedik doktor hastalara müdahele edebiliyor. Narlıdere’de olası acil durumlarda ambulans çağırılıp gelene kadar hasta doktor kontrolünde tutuluyor. Site sakinleri tüm mobil sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Folkart Mavişehir sitesinde ise çağrı sistemi ile yine tüm mobil sağlık hizmetleri site sakinlerinin ayağına geliyor.

MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ
Folkart sitelerinde yaşayanlara yerinde küçük cerrahi müdahale, muayene ve hemşirelik hizmeti verilecek. Ayrıca istedikleri hastaneye nakil imkanı ve çeşitli laboratuvar hizmetlerinden de faydalanabilecekler. Site sakinlerinin serum takma-çıkarma, laboratuvar için çeşitli örnek alımları, radyoloji hizmetleri, EKG çekimi, damar yolu açma vb. hizmetler için de başkaca sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmayacak. 

1500 KİŞİ YARARLANDI
İlk olarak Folkart Towers’ta Şubat ayında verilmeye başlanan mobil sağlık hizmetlerinden bugüne kadar 1500’ün üstünde kişi yararlandı. Kalp krizinden yüksek tansiyona, yüksek ateşten ani şeker düşüşlerine kadar pek çok konuda sağlık ekipleri müdahalelerde bulundular. 

Sağlık alanında tecrübeli Acil Tıp Ambulans Hizmetleri ile ilk olarak Folkart Towers’ta başlatılan uygulama diğer Folkart projelerinde de hayata geçiriliyor. Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir ve Folkart Life Bornova’da yaşayanlar artık 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda mobil sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. 

 
CHP'li Yiğit açıkladı: Atatürk stadı kapatılacak mı?
 
'Tahşiyecilere kumpas' davasında ceza yağdı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaciğerinden kist alınan hasta sağlığına kavuştu
İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Şuayip Kardun, gıda yoluyla ...
Kanser tarama tırı Torbalı'da
Kanserle mücadelede erken teşhisi sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından ...
İzmirli ikiz bebekler tıp tarihine geçti
İzmir'in Urla İlçesi'nde Ender-Sevinç Çelik çiftinin tıp literatürüne ...
 
Türkiye'de bir ilk: Hamile kaldıktan bir ay sonra öğrendi
İzmir’de yaşayan Sevinç Çelik şubatta hamile olduğunu öğrendi. Bir ay ...
Kanseri ailece yendiler
Yakalandıkları meme kanseriyle 2012'de mücadele etmeye başlayan Manisalı ...
30 yıllık sigara, 4 kilo 380 gram zifire bedel!
Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi yönetimi, hastalara iyi örnek ...
 
Sadece hayatlarını değil böbreklerini de paylaştılar
İzmir'de, diyaliz tedavisi gören ve sağlık durumu ağırlaşan eşine böbreğini ...
İl Sağlık Müdürü aşısını oldu ve uyardı!
İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, son dönemde artan grip vakalarına karşı ...
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'bebekte uyuşturucu iddiası'na açıklama!
İl Sağlık Müdürlüğü, ailesi tarafından hastaneye getirilen 3 aylık bir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri