POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
23 Şubat 2018 Cuma - 12:41

Genel Başkan Yardımcısı Özkan'dan İzmir'e ilk ziyaret: Kocaoğlu sorusuna manidar yanıt

İzmir’den CHP MYK’sına giren tek isim olan milletvekili Özkan, Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla kentte ilk ziyaretini aynı zamanda üyesi olduğu Konak İlçe Başkanlığı’na yaptı. Özkan iddialı bir çıkışa imza attı, “2019’da 3 seçimi de kazanacağız” dedi, Kocaoğlu sorusuna ise manidar bir yanıt verdi. Özkan Kocaoğlu’yla karşı karşıya geldiği il kongresinde kürsüden attığı “İzmir CHP’dir, CHP kalacak” sloganını yine kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Özkan dan İzmir e ilk ziyaret: Kocaoğlu sorusuna manidar yanıt

GERÇEKİZMİR - CHP’nin Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) İzmir’den yer alan tek isim olan Milletvekili Tuncay Özkan, Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla kentte ilk ziyaretini partisinin Konak İlçe Başkanlığı’na yaptı.

CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özkan, CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle ilçe binasında bir araya geldi. 

Özkan, ilk ziyaretini Konak’a yapmasının nedenini, “İzmir Türkiye’nin incisi. Konak gönlümün incisi. Ben bu ilçenin üyesiyim neferiyim. İzmir’deki siyasal mücadeleme buradan başladım. Sizlere teşekkür etmek için Konak’tan başladım” sözleriyle açıkladı.

2019’DA 3 SEÇİMİ DE KAZANACAĞIZ
Özkan konuşmasında iktidarı hedef aldı, iddialı bir çıkışa da imza atarak 2019’daki 3 seçimi de kazanacaklarını söyledi.

Özkan şunları söyledi: Ülke olarak ekonomik sosyal felaketten geçiyoruz. Çocuklarımıza kadınlarıma karşı suçlar işleniyor. Eğitim çöküşte... Türkiye’yi bu zor durumdan çıkartacağız. Bununla ilgili her türlü programımız hazır. 1 ay içinde sokakta olacağız. Hangi mücadele yöntemleriyle karşımızdaki cepheyi yeneceğimizin planlamasını bitirmiş olacağız. El ele omuz omuza yürüyeceğiz. 2019’da Türkiye’nin gönderine Mustafa Kemal Atatürk’ün sancağını yeniden dikeceğiz. Bugün sıkışan giderek küçülen dertleri büyüyen dünyaya Atatürk’ü yeniden keşfedenlere kocaman bir pencere açacağız. Küçük dünya aydınlanacak. Türkiye’de çocukları kimse taciz edemeyecek kadınları kimse öldüremeyecek kimse aç yatmayacak terör eski kötü bir anı olarak kalacak. 2019’da 3 seçimi de kazanacağız size söz veriyoruz. Hep birlikte Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Hep beraber biz kazanacağız. Memleket aşkıyla doluyuz. Aşk eksiklerin tamamlanmasıdır. Bizim eksiklerimiz Türkiye biz Türkiye’nin eksiklerini tamamlayacağız..."

İTTİFAK ONLARI KURTARAMAZ
MHP ve AK Parti arasındaki ittifak konusunda ise Özkan, “Ne ittifak ne cephe onları kurtaramaz. Sandıkta hesap soracağız. Onları adaletin önüne çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ YORUMU: BAŞARILAR DİLİYORUZ
Yeni kurulan İYİ Parti içinse “Başarılar diliyoruz” dedi.

YENİ SANDIK ÖRGÜTLENMESİ
Yeni bir sandık örgütlenmesini hayata geçireceklerini söyleyen Özkan, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da her sandıkta 2 kişi duracak. Mutlaka yapacağız. Bu iş namus meselesi. Başaracağız” ifadelerini kullandı. 

İZMİR CHP’DİR CHP KALACAK
Özkan ziyarette basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı'ndan  geçmiş yıllarda karşı karşıya geldiği ve yıldızının bir türlü barışmadığı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile genel başkan yardımcısı olarak iletişiminin nasıl şekilleneceği sorusuna manidar bir yanıt verdi. 

Özkan, Alaattin Yüksel’in il başkanı seçildiği kongrede “İzmir Aziz’dir Aziz kalacak” sloganları atan partililere kürsüden yanıt olarak attığı "İzmir CHP’dir CHP kalacak” sloganını tekrarladı.

Özkan, “Aziz Bey bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız... Kendisine sevgi saygı duyuyoruz. parti, kent, ülke mücadelesinde yan yana omuz omuz olacağız. Yerel yöneticiyle Genel Merkez yöneticisinin ayrısı gayrısı olmaz. Aziz Bey veya başka bir yöneticiyle genel merkez yöneticisinin karşı karşıya gelmesi söz konusu değil... Biz Büyükşehir‘i yeniden kazanacağız. İzmir’de CHP’nin sancağını asla yere indirmeyeceğiz. İzmir CHP’dir, CHP kalacak” dedi.

MYK SÜRPRİZ OLDU
Özkan, Kılıçdaroğlu’nun listesinde yer almamasına rağmen liste delmesiyle ilgili soruya şu yanıtı verdi: Liste delmek önemli bir şey değil. Hepimiz CHP’nin fertleriyiz. O listede yer yoktur öbür listede yer alırsınız. Siyaset elinizdekilerle yemek yapma sanatıdır. MYK sürpriz oldu. Genel Başkan teveccüh gösterdi. PM’de MYK’da yer almasam da geçmişte yaptığım gibi elimden geleni yapardım. Biz partinin ülkenin hizmetkarıyız. Eskiden 4 saat uyuyordum şimdi 3 saat uyuyorum. CHP bir yumruk gibi kenetlenmiştir. Mustafa Kemal’in aydınlığıyla Türkiye’yi baştan başa yıkayacağız. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için...

'İNCE' YANIT: 2 DEFA ADAY OLUP KAYBEDEN…
Basın mensuplarının son kurultayda Genel başkan adayı olan Muharrem İnce’nin üst üste iki genel seçimde başarılı olamayan Genel Başkan’ın değişmesi yönündeki tüzük önerisinin hatırlatılması üzerine Özkan, “2 defa aday olup seçilemeyen için de geçerli olacak mı?” yanıtını verdi.

Özkan'ın gün çindeki ikinci ziyareti Bayraklı'ya oldu. CHP Bayraklı'nın yeni ilçe binasına 'hayırlısı olsun' ziyareti yapan Özkan, burada İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve partililerle bir araya geldi. 

 
Bornova Stadı'nda yıldız savaşları!
 
CHP'li Kadınlar'dan kitaplı istismar isyanı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan 24 Şubat 2018 Cumartesi 07:19

Belediyeler en cok 2 dönem.il ve ilçe bsk ları en cok 10 yıl olmali

Yorumu oyla      0      0  
Taban Tüzük Onerisi.. 23 Şubat 2018 Cuma 14:25

İyi günler Sayın Milletvekilim ve Milletvekillerimiz öncelikle iktidar olma yolunda vermiş olduğunuz emekten ötürü hepinizi kutlar başarılar dileriz. Yaklaşan Tüzük kurultayımızın da partimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler Taban olarak sizlerden tüzük ile ilgili bir önerimiz ve isteğimiz olacaktır. "ÜÇ DÖNEM SINIRLAMASI: Milletvekilliği, belediye başkanlığı, yerel meclis üyelikleri en çok üç dönemle, il ve ilçe başkanlıkları da 10-12 yılla sınırlandırılsın." Önerisini destekliyor ve tüzüğümüze girmesini arzu ediyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan çok önemli Afrin mesajları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Bu sabah itibarıyla ...
İzmir'deki tarihi fabrikanın satışı Meclis'e taşındı: CHP'li Bakan'dan çağrı!
Alsancak’taki tarihi Elektrik Fabrikası’nın satışını TBMM gündemine taşıyan ...
AB Bakanı Çelik: Hollanda'nın kararı yok hükmünde
AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, Hollanda Temsilciler Meclisinin kararına ...
 
Karataş'tan çarpıcı mesajlar: 'İttifak' açıklaması ve İYİ Parti'ye anket göndermesi!
MHP İl Başkanı Karataş'tan önemli mesajlar geldi. 'İttifak'ın yerel seçimde ...
CHP'li Purçu'dan Yeliz Yeşilmen'e tepki
CHP İzmir Milletvekili Purçu, Yeşilmen'in bir magazin programında kullandığı ...
Ve yardımcı doçentlik resmen kaldırıldı
"Yardımcı doçentlik" kadrosu yerine "doktor öğretim üyesi" kadrosunun ...
 
Hollanda'dan skandal karar
Hollanda’da 1915 olaylarıyla ilgili ‘soykırım tasarısı’ mecliste kabul ...
KDV Kanunu Meclis'e geliyor
Milyonları ilgilendiren düzenleme haftaya TBMM’ye geliyor
İTB'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek
İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, TSK ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri