POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Benzine zam yolda: Tabelalar değişiyor
Benzine zam yolda: Tabelalar değişiyor
Tüneldeki kazada motosikletli sürücü can verdi
Tüneldeki kazada motosikletli sürücü can verdi
Trump, Harris'in önerisini geri çevirdi
Trump, Harris'in önerisini geri çevirdi
Son bir haftada 466 bin sürücüye işlem
Son bir haftada 466 bin sürücüye işlem
20 Aralık 2023 Çarşamba - 15:09

İmamoğlu'ndan o soruya yanıt: Ben o defteri kapattım

İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ifadelerine yönelik sorulara, "Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Süreçte şu anda ifade edebileceğim başka bir şey yok. Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz" yanıtını verdi.

İmamoğlu ndan o soruya yanıt: Ben o defteri kapattım

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Aksaray Sanat Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı Temel Atma Töreni" ne katıldı.

DHA'da yer alan habere göre törende konuşan İmamoğlu, "Bize eleştiri yapılacak mı? Tabii ki yapılacak. Yapıcı eleştiriler ya da gerçekten yaptığınız işe dair daha iyiyi yakalamak adına bize sunulan önerileri dinliyor muyuz? Can kulağıyla dinliyoruz ama dikkat edin bize yönelik eleştirilerin tamamı, büyük çoğunluğu ne yazık ki belediyecilikle ilgisi olmayan, millete tek bir fayda sağlamayan, vakti geçmiş, uyduruk siyasi yakıştırmalar, geçmişten bugüne defalarca sorgulayıp sorgulayıp ortaya koydukları işler. Olsun böyle bir dönem yaşanacak. Herhalde bu dönemin modası da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve onun başkanı İmamoğlu'na saldırmak" dedi.

"Olsun o modayı görüyoruz" diyen İmamoğlu, "Onlara bu modanın tutmadığını, modası geçmiş bir iş olduğunu 31 Mart'ta 16 milyon İstanbullu çatır çatır gösterecek. Bu neyi gösteriyor biliyor musunuz? İş üretemiyorlar, iş üretecek kadroları kalmadı. Kimse onlarla çalışmak istemiyor. Milletimize yüzümüz dönük, biz neye güveniyoruz? Başından beri söyledik. Milletimizin aklına güveniyoruz biz. Ortak akla güveniyoruz. Onlar neye güveniyor, bir kişinin aklına güveniyorlar. O kişi kimdir bilmiyorum ama onun aklına güveniyorlar. Bir kişinin iki dudağının arasından çıkan lafa itibar ediyorlar. Biz 16 milyon insanımıza güveniyoruz. Sizlerin evlerinizdeki o minik çocuklarınızın aklına güveniyoruz. Onlar çok zekiler. Bütün insanlarımız çok zeki ve onların aklıyla bir ortak akıl mekanizmasıyla hem bu şehri hem bu ülkeyi nasıl ayağa kaldıracağını yine bu milletimiz çok iyi biliyor. Biz o milletin has, halis temsilcileri olmaya devam edeceğiz. Bu kadar net. Başkaları da o bir kişinin tensipleriyle ya da emirleriyle iş yapmaya devam etsinler. Biz milletimizin emirleriyle, tensipleriyle, kanaatleriyle, aklıyla yol yürümeye devam edeceğiz. Bu kadar basit. Ne yaparlarsa yapsınlar, vatandaşımız durumun farkındadır. Malum siyasetçilerin çoğu zaman cambaza bak der gibi vatandaşın dikkatini siyasi kavgalara çekmeye çalışıyorlar ama biz bu kavgaları kenara alıp, açılış yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

"ESKİ DOST DÜŞMAN OLMAZ; BEN O DEFTERİ KAPATTIM"

İmamoğlu, Ataköy - İkitelli Metro Hattı test sürüşü sonrasında da gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ifadelerine yönelik sorulara, "Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Süreçte şu anda ifade edebileceğim başka bir şey yok. Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz. " yanıtını verdi.

"BEN O DEFTERİ KAPATTIM,İŞİME VE ÖNÜME BAKIYORUM"

Ataköy- İkitelli Metro Hattı Test Sürüşü sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener’in ifadelerine yönelik sorulara yanıt verdi. İmamoğlu, "Ben dün söyleyeceğimi söyledim. Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Süreçte şu anda ifade edebileceğim başka bir şey yok. Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz. Bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen. Onun dışında küçük küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum. Geçmişe hiç dönmeye vaktimiz yok. Geleceğe bakıyoruz. Geleceğe dönük şu anda 16 milyon İstanbullu hatta bütün ülke bizim yaptığımız işlere ve başarılarımıza odaklanmış durumda. Biz Türkiye’nin geleceğinin imza altına alındığı, tariflendiği şehirlerde yöneticileriz. Ben de Mansur Bey de hepimiz artık geleceğe odaklanmış bir biçimde yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

 
Soyer'e 'Balkanlar'dan teşekkür ziyareti
 
Hrant Dink cinayeti davasında yeni gelişme!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavaş’tan Akşener’e 'korkak' yanıtı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı ...
''Bornova’da dayanışma çeperini büyüteceğiz''
Yaklaşan yerel seçim öncesinde ziyaretlerine devam eden Bornova Belediye ...
Yaramışlı: Karşıyaka'ya bir kent meydanı kazandırmak istiyorum!
Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı CHP’li Yaramışlı, Gündemebakış TV’ye ...
 
CHP’li Dr. Yılmaz’dan Konak için ikinci yüzyıl projeleri!
Konak Belediye Başkan aday adayı CHP'li Dr. Ali Yılmaz; Konak’ın İzmir’in ...
Saygılı'dan Soyer'e salvo: Ses var görüntü yok, reklam var ürün yok!
2024 Yerel seçimleri öncesinde sahaya erken inen AK Parti İzmir’in İl ...
32 ilde oy verme saatlerinde değişiklik
Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararına göre, güneşin ...
 
Türkiye ve Irak'tan ortak bildiri!
Türkiye ve Irak heyetlerinin, Irak'ın ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacağı ...
Başkan Sengel: Eşitlik için kadınlar bir adım öne!
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kısa adı KADER olan ...
Tugay'dan Karşıyaka Çarşı'da gövde gösterisi!
Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri