GERÇEKİZMİR - İzmir’de Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından başlayan öğrenci protestoları sürüyor.
Dün Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği yürüyüşe polis müdahale ederken üzerinde baret ve işçi yeleği bulunan sivil bir kişinin bir öğrenciye tekme atması sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.
Öğrenciye tekme atan kişinin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden Buca Metrosu inşaatını yürüten Gülermak şirketinde çalıştığı öğrenilirken Gazeteci Yağız Barut şahsın ilgili şirket tarafından işten çıkarıldığını aktardı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |