POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
1 Temmuz 2023 Cumartesi - 10:11

İzmir'de katliam gibi kaza: 5 ölü, çok sayıda yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kazada otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. ise jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Y.K.'nın önündeki bir aracı sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

İzmir de katliam gibi kaza: 5 ölü, çok sayıda yaralı

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında, Kısık Mahallesi İzmir- Aydın kara yolunda meydana geldi. Gaziemir yönünden Ayrancılar yönüne giden Özcan Özer yönetimindeki, içerisinde 11 kişinin bulunduğu 34 DEB 698 plakalı otomobile, plakası belirlenemeyen Y.K. yönetimindeki hafif ticari araç yandan çarptı. Özcan Özer'in kontrolünü yitirdiği otomobil, refüjü aşarak, karşı yönden gelen İsmail A.'nın kullandığı 09 BU 404 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık görevlilerince yapılan kontrolde ise otomobilde bulunan Sibel Ö. ile Şengül A.'nın yaşamını yitirdiği, her iki araçta bulunan toplam 23 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özcan Özer ve Mustafa Kemal Karaca da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı 21 kişinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

OTOMOBİLE ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kazada otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. olay yerinden hızla uzaklaştıktan sonra, yakalanıp gözaltına alındı. Y.K.'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor. 

Öte yandan kaza anı, bir otomobilin araç kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntüde hafif ticari aracın Özcan Özer'in kullandığı otomobile hızla yandan çarptığı, çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobilin refüjü aşıp, karşı yöne geçerek minibüsle çarpıştığı anlar yer aldı.

ÖLENLERİN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Özcan Özer (57) ve eşi Sibel Özer'in (54) hayatını kaybettiği kazada yaralanan oğulları Ali Alperen Özer (18) de kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. ise jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Y.K.'nın önündeki bir aracı sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

ÖLENLERDEN 4'Ü TOPRAĞA VERİLDİ, SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada ölenlerden Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve oğulları otistik Ali Alperen Özer (18) ile ablası Şengül Akbaş (64) için ikindide Buca Kırklar Mahalle camiinde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namaz sonrası, cenazeler mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, kazaya neden olan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. (18) ise jandarmadaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuklandı. (DHA)

 
Fatih Portakal'dan Sözcü TV'ye veda
 
İzmir sularında bitmeyen dram
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Portakal'dan Sözcü TV'ye veda
Sözcü TV'de "Ana Haber"i sunan Fatih Portakal, yayın döneminin son yayınını ...
Fırat Nehri'ne giren baba ile oğlu boğuldu
Şanlıurfa'da piknik yaparken Fırat Nehri'ne giren aynı aileden 5 kişi, ...
İzmir'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale
İzmir'in Menemen ilçesinde saat 17.00 sıralarında çıkan orman yangını, ...
 
İzmir-Midilli seferlerinde bayramı yoğunluğu
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmir-Midilli ...
Türkiye'nin hava kalitesi son 5 yılda arttı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, son 5 yıllık veriler ...
İzmir'deki vahşetin perde arkası: Alacak tartışmasında öldürmüş
İzmir'in Buca ilçesinde dini nikahla yaşayıp, bir süre önce ayrıldığı ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol oynadı
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, ...
Türkiye'nin Maldivleri'ne bayramda ziyaretçi akını
9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler soluğu Salda ...
İzmir'de sokak ortasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Bornova ilçesinde husumetli 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada Okan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri