POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
5 Aralık 2017 Salı - 14:52

İzmir'de 'koca' vahşet: 14 yıllık eşe görülmemiş işkence!

Buca ilçesinde, U.C., kıskandığı 14 yıllık eşi S.C.'yi soyduktan sonra sonra oklavayla ve kemerle öldüresiye dövdü, parmağını kırdı, vücudunda sigara söndürdü. Tutuklanan U.C. hakkında, 'eziyet etme, hakaret etme, kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit ve yaralama' suçlarından dava açıldı.

İzmir de  koca  vahşet: 14 yıllık eşe görülmemiş işkence!

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 83. yıl dönümünde İzmir Adliyesi'nde bir kadının 14 yıllık kocasından oklava ve kemerle öldüresiye dövülmesinin davası görüldü. Geçen Ağustos ayında Buca'da oturan U.C., işten eve geldikten sonra kıskandığı için 14 yıllık eşi S.C.'ye görülmemiş işkence yaptı. Eşine odaya gidip üzerini çıkarmasını ve elinde oklavayla beklemesini isteyen U.C., oturdukları evin kapı ve pencerelerini kapattıktan sonra yatak odasına geçti. Burada kurbanı gibi davrandığı eşinin yatağa yatmasını isteyen U.C., önce oklavayla dövmeye başladı. Acıya daha fazla dayanamayan S.C., eşine direnince bu kez de parmağına vurdu ve kırdı. Oklavanın kırılması üzerine bu kez belindeki kemeri çıkartan U.C., eşini dövmeye devam etti. U.C.'nin, 2 çocuk annesi eşi S.C.'nin vücudunda daha önce de sigara söndürdüğü de ortaya çıktı.



Kocasının işkencelerine daha fazla dayanamayan S.C., polise sığınıp eşinden şikayetçi oldu ve eşi tutuklandı.

S.C.'ye Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü sahip çıktı. S.C, agustos ayından bu yana yakılarının yanında kalmaya başladı.

Bu arada şikayet üzerine eşine işkence yapan koca hakkında, 'eziyet etme, hakaret etme, kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit ve yaralama' suçlarından dava açıldı. 

Davaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de müdahil oldu. U.C., 32'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ
32'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Uğur C. ve S.C.'nin yanı sıra tarafların avukatları ile yakınları hazır bulundu. Duruşmaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy da katıldı. Tanık olarak dinlenen çiftin 14 yaşındaki çocukları C.C., olay günü uyuduğunu sadece tartışmalarını duyduğunu, babasının annesine olay günü şiddet uyguladığını görmediğini, babasının annesine daha önce hiç şiddet uygulamadığını ileri sürdü. Tanık olarak dinlenen mağdur kadın S.C.'nin teyzesi G.Ö. ise "Sanık Uğur C. nedeniyle yeğenim S.C. ile görüşemiyorduk. Uğur C. baskı yapıyordu. Bu yüzden 14 yıldır görüşemiyorduk. Olay günü yeğenim çenesi mor, alnı şiş halde benim evime geldi. Üstünü çıkardığında manzara karşısında şok oldum. S.C.'nin anne ve babası Rize'de köylerine gitmişlerdi. Haber verdim. Onlar da hemen İzmir'e geldi. Yeğenim, Uğur C. tarafından çıplak şekilde dövüldüğünü söyledi" dedi.

Tanık olarak dinlenen mağdur S.C.'nin annesi M.A. ise damadının kızına baskı yaptığını bu yüzden evlendiklerinden beri kızları ile görüşemediklerini ileri sürüp, "Kızım devamlı darp ediliyordu. En son olaydan 10 gün önce evlerine gittik. Kızım yine darp edilmişti. Kolunda sigara söndürmüştü" dedi. Sanık tarafının gösterdiği tanıklar, sanığın mağdur S.C.'yi hiç darp etmediğini, sanığın her zaman mağdur S.C.'ye karşı iyi davrandığını ileri sürdü.

Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip eksik dosyaların giderilmesi için duruşmayı erteledi.(DHA)

 
Otopside zehirlenme bulgusu yok: İki küçük kardeşin ölüm nedeni ne?
 
İzmir'de gün kadınların günü: Başkan'dan 'aydınlık' mesaj
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otopside zehirlenme bulgusu yok: İki küçük kardeşin ölüm nedeni ne?
Konak ilçesinde evde ölü bulunan 3 ile 6 yaşındaki kardeşlerin otopsisinde ...
İzmir'in o ilçesinde sahte içki baskını!
Selçuk ilçesinde, jandarmanın yılbaşı öncesi yaptığı operasyonda, 1 ton ...
Zarrab soruşturmasında yeni gözaltılar!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüpheli Reza Zarrab hakkında yürütülen ...
 
PKK'nın 'reklam yüzü' öldürüldü!
Batı medyası tarafından DEAŞ ile mücadele eden YPJ'li olarak lanse edilen ...
Halk oyunları ekibi dans için gitti, iltica etti!
Ankara Kent Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu Derneği kafilesi ...
"İnciraltı doğru planlamayla uçar"
İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, Türkiye'nin en ...
 
Kahramaman itfaiyeci taburcu oldu
İzmir'de sosyal medyadaki, acil karaciğer nakli olması gereken Hüseyin ...
Minibüs ile kamyonet çarpıştı: 5 ölü, 3 yaralı
Gaziantep-Nizip karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere ...
İzmir'de direksiyon başında korkunç ölüm!
Karşıyaka ilçesinde, seyir halindeyken sürücüsü kalp krizi geçiren öğrenci ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri